lauantai 18. joulukuuta 2010

Turn my swag on

Eilen oli mahtava päivä! Koulussa aika tuntui kuluvan nopeesti kun melkein joka tunti oli videon katsontaa tai koneilla datausta. Saatiin myös koulun joulujuhlaan tehdyn Zumban valmiiksi ja se sujuu jo todella hyvin vain pieniä yksityiskohtia pitäisi korjailla. Sain myös kokeita takaisin jo olin todella tyytyväinen numeroin (8 ½, 9- ja 9+). Minut myös palkittiin matikan tunnilla parhaana päässälaskijana, sillä minulla oli 50 laskusta 36 oikein.


Koulun jälkeen kävin nopeasti kotona syömässä, kunnes lähdettiin äidin kanssa tallille pakkailemaan hepan tavaroita. Ira tulee hakemaan Oskua huomenna yhdeksän aikoihin aamulla, niin piti pistää kaikki valmiiksi.

Kotiin päästyäni kävin pikasuihkussa ja lähdin poikaystävälleni Tuomakselle. Tuomas oli keskiviikosta - torstaihin laivalla ja kävi Virossa. Viron tuliaisina olin saanut paketin Sukulakua, viisi Breezeri ja kaksi 0,75 Smirnoff Ice: a.

Tuomaksen veli kyyditsi meidät ja Aukustin takaisin Forssaan (Tuomas siis asuu Jokioisilla noin 15 km meiltä).  Jäimme Forssan Autokeitaalle ja Aukusti kävi ostamassa itselleen kaljaa, koska olimme menossa Jokioisille Sakarin synttärikekkereihin. Haimme myös Veeran ja Jassin kyytiin ennen kuin suuntasimme Jokioisille.

Pippalot pidettiin Kontion majalla, joka on eräänlainen metsästysmaja. Illan mittaan porukkaa tulikin ihan mukavasti ja parhaimmillaan ihmisiä oli melkein 80! Väkeä oli tullut Hämeenlinnasta ja Kylmäkoskelta saakka. Itse lähdin kotiin jo puolenyön jälkeen, kun pitäisi aamulla päästä 8 aikoihin ylös ja tallille =).

Tässä vielä kuvia Oskusta =)!



torstai 16. joulukuuta 2010

On the first page of our story

Moikka!

En ookka nyt taas vähään aikaan kirjoitellut johtuen rikkoutuneesta kameras. Toivon, että saisin joululahjaksi kuitenkin uuden nii saisin tännekin uusia kuvia lisättyä :-).

Tänään on ollut aika tylsä päivä, koulussa ei tapahtunut juuri mitän kun Veera oli kipeänä. Nuokuin kaikki tunnit unen rajamailla enkä keskittynyt yhtään! Vasta Espanjan tunnila aloin heräilemään kun katsoittiin Serranoiden perhettä ja syötiin Julian kanssa suklaarusinoita.

Kotiin päästyäni olenkin ollut vain koneella ja yrittänyt hommata kyytiä kaupungille päin, sillä sovin meneväni Jassin kanssa Heselle ja siitä Reunikselle viettelemään iltaa. Tämäkin oli nyt vain tälläinen pikapostaus ennen kuin tulee kiire valmistautua.

Lisää kuulumisia huomenna!