perjantai 22. huhtikuuta 2011

no i dont need your money, money, money !


Veera tuli meille eilen illalla yöks ja aamulla lähdettiin 11 aikoihin ajamaan kohti Humppilaan huollattamaan mun skopaa. Harmitti kun ei menty Jokioisten kautta ku olis ollu kiva nähdä paljon siellä oli possee ku oli se pommiuhka juttu S-marketilla :-D. Päästiin sit ehjin nahoin Humppilaan saakka ja jouduttiin odottaan siellä reilu tunti et saadaan se skopa takasi. Onneks Sanni oli Humppilassa sillo niin se viitti si tulla viihdyttään meitä ku meinas aika käydä vähän pitkäks.


Kotiin tultuani lähin melkein samantien mattoreeneihin Eerikkilään ja ne kesti noin kakstuntii. Muuteltiin kohtia ja si tehtiin muutama kokonainen. Reenien jälkeen menin käymään mummilla ja ukilla hakemassa vähän rahaa, kun lähdetään huomenna Helsinkiin! ollaan yötä Jassin iskällä ja sit tullaan lauantai iltana takasi :).

 Helsingis ois tarkotuksena nähdä kavereita ja juoda perjantaina ja si koko lauantai on omistettu shoppailulle! Pitäis löytää ainakin uudet bikinit, farkkulegginsit, nahkalegginsit, korkeevyötäröiset shortsit + kivoja kesävaatteita. Siitä onkin jo vähän aikaa kun olin viimeks hesas... melkein 5 kuukautta :-D.

Lisää kuulumisia tulee varmaan vasta sitten ku oon tullu hesasta takaisin. Sit voisin vaik tehä postauksen koko reissusta ja tietenkin ostoksista! Näkyillään ;)!

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

ketunkolo !

Sain vihdoin itseni paranneltuu kuumeesta ja nuhasta, joten viikonloppuna pääsin viettää aikaa kavereidenkin kanssa !

Perjantaina pääsin pitkästä aikaan kouluun ja heti jouduin tekeen matikan kokeen ja ruotsin valtakunnallisen kuuntelu osion.... Ei oo kovin suuri odotuksia noista numeroista :-D.


Illemmalla oli vuorossa skopilla ajeluu ja keitaalla istumista. Kiuru, Timi, Jesse ja Pete tuli autolla keitaalla nii istuttiin niitten kaa autossa ja kuunneltii musiikkia varmaan lähemmäks 3 tuntia :-D. Lopulta pojat lähti kohti Karkkilaa ja me (minä, Jassi ja Veera) mentiin Jassille kattoon leffaa 30 päivää kaamosta ja jäätiin lopulta yöksikin.


Lauantai aamuna heräilin siinä puolenpäivän aikoihin ja menin käymään takaterassilla ja ulkona oli varmaan miljoona astetta lämmintä (!) no okei 15, mutta tuntu ku olis keskikesän pahimmat helteet :-D tätä on odotettu!

Kuuden aikoihin lähdettiin porukan kanssa Ketunkololle avaamaan grillikausi paistamalla makkaraa ja vaahtokarkkeja. Ite tyydyin vaa mutustelmaan vaahtokarkkeja kun muut söi makkaraa :). Istuskeltiin siel parituntii viettämäs aikaa ja juttelemas.

Loppuillasta päädyin Veeralle tekeen yhtä toista blogia ja saunomaan. Saunan  jälkeen meidät kutsuttiin pippaloihinki, Veera ja Jassi lähti ja mä tulin kotiin kirjoittamaan blogia :-D. Janika tuleen kohta käymään pihalla, joten moido !

torstai 14. huhtikuuta 2011

traveling all around the world !

Mulle elämässä yks iso osa on ollu matkustaminen. Meidän perhe matkustelee aika paljon ulkomailla ja oon tottunu siihen et pääsen vähintään kerran vuodessa jonnekki lämpimään.
Aattelin siis tehä postauksen mun lempimatkakohteista, joissa oon tähän asti käynyt =).

Platanias, Kreeta

Kreeta kuuluu lempimatkakohteisiini, koska käyn siellä oikeastaan vuosittain ja oleskellaan aina samassa hotellissa, missä ollaan majoituttu jo kuusi vuotta. Kreetan kaupungeista tutuiksia ei oikeastaan ole tullut kuin Platanias. Plataniaksen hyviäpuolia on lyhyet matkat kaikkialle, pääkadulla on todella hyvät shoppailu mahdollisuudet ja ranta on upea ! Vanhemmat on jo harkinnut asunnon ostamista Plataniaksesta, mutta ainakaan vielä ei ole toteutunut ;).


Nizza, Ranska


Nizzassa vierailin ekaa kertaa viimevuoden toukokuussa, kun lähdettiin koulun ranskanryhmän kanssa kielimatkalle viikoksi. Vietettiin ensimmäiset neljä päivää Nizzassa ja loput Pariisissa. Nizzan plussia ovat todella ystävälliset asukkaat, todella hyvät shoppailu mahdollisuudet, melko halvat hinnat ja bussilla pääsee kaikkialle (:. Bussilla mentiin mm. Cannesiin viettämään kunnon rantapäivään, kun Nizzassa on vain ne kiviset rannat.


Playa del Ingles, Gran Canaria


Kanarialla kävin viimeksi helmikuun alussa ja jo nyt olisi kova polte lähteä takaisin ! Kanarialla asuttiin semmosessa pienessä omakotitalossa, jossa oli tosi ihana takapiha. Ostoskeskukset olivat juuri sopivan lähellä asuntoa ja taksilla pääsi kaikkialle muualle, kun siel taksilla matkustus on huimasti halvempaa kuin Suomessa :-D. Kanarialla plussaa oli halvat taksit, alkoholi oli halpaa(!), shoppalu mahdollisuudet oli kyllä huonommat kuin Nizzassa tai Kreetalla.


Tän vuoden matkustelusta ei ole paljon muuta tietoa kuin se, että  toukokuussa lähden espanjanryhmän kanssa Barcelonaan, kesällä mahdollisesti werän kanssa Nizzaan (!) ja syksyllä varmaanki vanhempien kanssa Kreetalle :).

perjantai 8. huhtikuuta 2011

happy birthday teemu !

Taisin alottaa skopailun tänä keväänä aivan liian aikaisin ( tai ainakin liian vähissä vaatteissa). Aamulla heräsin nenä tukossa ja kurkku aivan helvetin kipeänä, aamua masensi entisestään se kun tajusin katsoa ikkunasta ulos.... Vettä satoin ja tiet oli täynnä ylimärkää loskaa.


Veera (:!
Koulussa tehtiin tänään syksyllä alkavan lukion lukujärjestykset ja saatiin lukkari jo aika hyvään järjestykseen (: ! Mulla ja Veeralla on täysin samanlaiset lukkarit, kun tykätän täysin samoista aineista ja muutama muukin kaveri on aikamonella samalla kurssilla. Oon tosi tyytyväine valintoihin, koska ykski perjantai mulla on vaan 2h koulua :-D.

Jesse ja minääää (:
Tänään oli myös yhden mun parhaimman kaverin, Teemun 16v synttärit ! Janika ja Reunis oli jopa niin anteliaita et anto Tentsalle synttärilahjaks paketoidun Cokis tölkin :-D.  Huomisen suunnitelmis ois Veeran hiuksien värjäilyä, skopalla ajelua ja ehkä pailausta jos sopiva paikka vaan löytyy (: Huomiseen!

tiistai 5. huhtikuuta 2011

atk tunti !

Mietin just viikonloppuna et pitäis ruveta panostaan opiskeluun ja lukee kokeisiin kunnolla.... tässä se taas nähään, muut tekee kunnolla töitä ja kirjottaa esitelmää puolueista samalla kun mä ja Veera vaan jutellaan ja selaillaan muitten blogeja :-D.
En oo viime aikoina jaksanu panostaa oikeen mihinkään en kouluun, kavereihin, harrastuksiin, en yhtään mihinkä. Kameraki hajos matkalaukussa ku tultiin Kanarialta nii en oo kuviakaan si voinu ottaa. Tästäkin tulee vaan tällänen pikapostaus ku tuntiakaan ei oo jäljel enää ku vartti ja opettaja on ihan kyrpä otsas ku ei tehä mitään tällä tunnilla. btw aateltiin tossa werän kanssa alottaa yhteinen blogi (: kerrotaan si lisää täällä mun blogin puolella, jos saadaan aikaseks sellanen tehtyä (: