keskiviikko 30. marraskuuta 2011

i want everything!

Lauantaina lähen Tampereelle ja noita lähen haeskelemaan ! 

Mitä mieltä olette?

maanantai 28. marraskuuta 2011

with Canon, you can

Sain tänään ihanan piristyksen koeviikkoon kun tuli puhelu että nyt mulle vihdoin lähdetään ostaan sitä kameraa! Ostettiin Canon 1100d järjestelmäkamera, siihen kameralaukku ja muistikortti (8GB). Kameran mukana tuli myös kuvausta käsittelevä ohjekirja, jonka oon ehtinytki tässä päivän aikana lukea. Ainoa mikä jäi mietittytämään oli toi muistikortin koko että riittääköhän se? Saan kameran vasta joululahjaksi, joten joudun odottamaan jouluun saakka et saan sen käyttööni. 
Tän päivän ei niin mahtava tapahtuma oli biologian koe... Tarviiko edes sanoa että huonosti meni? Oon oikeesti ihan hyvä biologiassa, mutta kokeissa meen jotenkin lukkoon ja kaikki tieto häviää päästä. Toi mun opiskelumotivaatio on kyllä laskenu niin paljon et mietin mitä oikeen teen lukiossa. Amiksessa olevat puhuu kuin rentoo se on ja onhan lukiokin välillä rentoo esim huomenna vapaapäivä, mutta on noi koeviikot kyllä aika urakka.
Löysin tänään ihanan liikuntasivun Heia Heia. Sivulla saat tehtyä oman profiilin johon merkkaat kaiken liikunnan mitä olet harrastanut, kuten koiranlenkitys. Saat helposti seurattua liikkumistasi, painoasi ja liikuntafiilistä. Ite aijon testata tätä jo heti tänään kun lähden salille. Illalla Veeralle yöks Petran kaa ja katsellaan joku kiva leffa.


<3: Veera

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Joululahjat!

Taas alkaa oleen se aika vuodesta kun pitää ruveta miettimään joululahjoja. Ite oon jo suunnitellu kaikkien joululahjat aika hyvin, mutta en voi paljastaa niitä täällä blogin puolella ettei yllätys mee pilalle ;) 

Tänä jouluna mulla on oikeastaan yksi ainoa lahja jonka haluan ja mitään muuta en olekkaan toivonut. Yleensä mulla on joulusin silleen et toivon yhen kalliimman lahjan ja sitten muita halvempia esim viime jouluna sain Ipod touchin ja sitten kaikkee hyödyllistä pikkutavaraa kuten hajuvesiä, meikkejä, lahjakorttei ja vaikka mitä muuta! Tänä jouluna selkeä ykköstoive on järjestelmäkamera !  Vanha kamerani sanoi itsensä irti jo monta kuukautta sitten, mutta en oo halunnu ostaa enää tavallista pokkaria lähinnä sen takia että haluan saada kuvista enemmän irti ja saisin tätä blogiakin vähän paranneltua jos kamera ois parempi. Päädyin Canonin 1100d järkkäriin, koska koin että se oli paras vaihtoehto just mun käyttöön ja hinta-laatusuhde oli todella hyvä.

Muita lahjatoiveita on:
-Ripsienpidennys
- Astioita ja muita tarpeellista omilleen muuttamista varten
- Nomination palasia ja pandora-rannekoruun koruja
- Rahaa esim Englannin matkaa varten
- Lahjakortteja liikkeisiin
- Karkkia
- Hieronta lahjakortti

En kuvittele saavani läheskään kaikkea, mutta tossa on nyt joitakin esimerkkejä mitä haluaisin. Kivaa joulun odotusta kaikille lukijoille :)!

ps. Heti kun saan tehtyä mainossopimuksen, niin järjestän arvonnan johon kaikki lukijoiksi liittyneet voivat osallistua :) (HUOM. tarvitsen vähintään 30 lukijaa ennenkun voin allekirjoittaa sopimuksen)

<3: Veera

perjantai 18. marraskuuta 2011

Eniten lukemani blogit.

1.  New Beginning
Ehdottomasti eniten lukemani blogi. Kertoo entisesta hevosestani Oskusta jonka myin blogin pitäjälle Iralle. Ira kirjoittelee melkeinpä päivittäin Oskun kuulumisia ja blogissa on myös muitakin postauksia kuin hevosiin liittyviä.


2. My life is worth it
Tuulin blogia luen myös melkeinpä päivittäin. Tuulin tunnen ku asutaan samalla paikkakunnalla niin kiva seurata kuulumisia. Tykkään Tuulin blogissa hyvistä kuvista ja Tuuli osaa kirjoittaa tosi mielenkiintoisia postauksia.


3. The child with her own child
Tämä blogi kerto -95 syntyneestä Viivistä ja hänen pienestä pojastaan Mirosta. Postaukset pyörivät nuoren ihmisen elämässä ja pienen vauvan hoitamisesta. Tykkään lukea vauva/raskaus blogeja ja tähän osaa samaistua, koska Viivi on saman ikäinen kun minä.


4. Au Revoir
 Au revoir- blogi on -96 vuonna syntyneen Anniinan blogi. Tätäkin lähinnä luen sen takia, että Anniina asuu samalla paikkakunnalla kuin minä.


5. Are you feeling fashionable
Nadjan blogia olen seuraillut jo vaikka kuinka pitkkän. Selittelyjä ei taideta tarvita miksi luen blogia :D

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Haastepostaus: Minun poikaystäväni

Eli sain siis haasteen kertoa omasta poikaystävästäni:) Joonas ja mä tavattiin huhtikuun lopulla meidän yhteisellä kaverilla ku oltiin viettämäs kaveriporukalle leffailtaa. Oltiin alotettu jo leffan katsominen, kun Joonas tuli käymään tupakilla Aukustin kanssa. Olin nähnyt Joonaksen jo aijemmin samassa porukassa ja katsellu salaa. Joonas jäi katsomaan meidän kanssa leffaa ja sitten vietettiinki 2 viikkoa saman porukan kanssa leffoja katsellen. Sain hommattua Joonaksen numeron ja mietin pitkään mitä laittaisin ekassa viestissä, mikä olisi tarpeeksi hyvä (teko)syy ottaa yhteyttä? Taisin kysyä että "tuuks huomennaki kattelee leffaa? :)" ja siitä se juttu oikeastaan lähti!

Toukokuun 12.pv alettiin seurusteleen ja olaan nyt oltu reilu puolivuotta yhdessä. Ollaan koetti vaikka minkälaista yhdessä käytiin katsomas Leijonia Helsingis, Ideaparkissa shoppailtu, mökkeilty, telttailtu ja vaikka mitä muuta. Ens kesänä suunnitelmissä on menää mun perheen kanssa Kreetalle ja sit Summer Up on suunnitelmissa kans.


Joonas on poikaystävänä todella hellä, luotettava, huumorintajuinen voisin nauraan vaikka kokopäivän Joonaksen pelleilylle, välittää oikeasti ja näyttää sen, ottaa mut huomioon ja pitää mulle hemmottelu päivii milloin se tekee mulle ruokaa, katotaan jotain mun lempileffaa/sarjaa ja sitten vielä hieronta kaiken päälle! Tiedän itekki et oon aikamoisen helmen saanu ja välillä tuntuu et mä oisin ihan liian huono ihminen Joonakselle... 
Muistan sillon ku kysyin että pitäskö meidän ruveta seurusteleen meillä oli Joonaksen kanssa vähän niinku riita päällä niin pistin et "mitä teet?" vastauksena tuli "en mitään bisneksiä vaan..." siinä vaiheessa mua rupes ärsyttämään ja pistin " aijaa oisin vaa halunnu sano että ehkä meidän kannattais seurustella, mutta ku sulla on kerran bisneksiä niin ei sit mitään..." Siinä vaiheessa sitten kumpikaan ei jaksanu ollaa enää kiukkunen :)!

<3: Veera

Victoria's Secret- arvonta !

Hei kaikki! Käykääs kattomassa blogia http://titinblogi.blogspot.com/ , siellä on hieno arvonta lukijoiden kesken jossa palkintona on Victoria's Secretin tuotteita. Kannustan siis kaikkia lukijoitani osallistumaan :)!

tiistai 15. marraskuuta 2011

maanantai 14. marraskuuta 2011

maanantai on viikon hirvein päivä...

Maanantai on se päivä viikosta joka voitaisiin mun puolesta poistaa kokonaan! Aamulla oli kauhe ketutus päällä ku tuntuu et nykyään vaikka nukkuisin 15 tunnin yö unet oon silti ihan väsynyt koko päivän! Energia ei riitä mihinkään ja koulussa viimeisillä tunneilla on vaikeuksia olla nukahtamatta. 



No aamuketuttelun jälkeen päivä lähtikin ihan hyvin käyntiin ja hauskaakin oli. Musiikintunnilla kumminki väsymys iski ja viimeisenä ollut ruotsintunti meni puoliunessa. Koulusta päästyäni kipaisin jääkaapin kautta sänkyyn ja nukuin noin kahden tunnin päikkärit! 


Kuudelta lähden Fnv:n kenraaliharjoituksiin (eli jos joku ei tiedä fnv on Forssan Naisvoimistelijat ja vedän 3-5 vuotiaiden liikuntaleikkikoulu ryhmää) ja esitetään siellä pikkusten kanssa Faaraon kissa ohjelma. Lapsille tää on eka "suuren" yleisön edessä esiintyminen, joten luvassa on varmaa aika paljon jäätymisiä ja itkeskelyä. Toivotaan vaan et menisi hyvin :)! <3: Veera

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hyvää isänpäivää !

Viikonloppu on tähän asti sujunut hyvissä merkeissä. Perjantaina lukiossa oli ykkösten nahkiaispäivä ja jouduin huutamaan "abit on parhaita" noin 5 minuutin välein, konttaamaan pitkin lattioita, tunkemaan kädet vessanpönttöön jossa oli kaikkea epäillyttävää. Kaikinpuolin päivä oli kyllä kiva ja jää varmasti mieleen loppuelämäksi. Illalla oli taas vuorossa lukiopileet, jossa meno oli aivan katossa tanssilattialla oli parhaimmillaan varmaan 100 henkeä ja illan aikana tulikin tanssittua jalat rakoille! 
Lauantai aamulla heräsin joskus 11 aikoihin ja katselin koko aamupäivän South Parkkia. South Parkista on nyt viimeaikoina tullut oikeestaan lemppari sarjani heti 16 and pregnantin jälkeen. Päätin siis tehdä South Park kynnet ja otin mallia ylempänä olevasta kuvasta. 




Mulle ja Joonakselle tuli lauantaina puolvuotta täyteen niin aateltiin tehä jotain kivaa sen kunniaks. Käytiin ensin ostaa mulle feikki Uggit Prismasta, josta suunnattiin meille hakeen rahaa, koska lähdetiin Hämeenlinnaan kattoon elokuvaa ja siitä romanttiselle illalliselle mäkkiin. Leffaksi oltiin valkattu Paranormal Activityn, vaikka mulla menikin osa leffasta ohi ku pelkäsin, niin pidin silmiä kii. Mäkin jälkeen suunnattiin takaisin Forssaan, olin niin väsynyt että menin nukkumaan heti kotiin päästyäni.


"Se tunne kun hätkähdät aamulla hereille, katot kelloo ja tajuut et oot myöhässä koulusta, äkkiä vaatteet päälle, pesee hampaat ja pakkaan laukku KUNNES tajuat et on sunnuntai....."


Sain kyllä hyvät naurut aamulla kun tajusin toppatakkia päälle laittaessa, että on sunnuntai! Tästä facebook tilasta tykkää jo 45 kaveria.... Mua taidetaan pitää jotenkin hölmönä.

<3 Veera

tiistai 1. marraskuuta 2011

Blogihaaste: Day 2

Päivä 2 - Ensirakkautesi.


Jokainen ihminen määrittelee rakkauden eritavalla. Jotkut rakastuvat helposti ja toiset eivät koskaan. Itse luulen kuuluvani tähän helposti rakastuvien porukkaan, kun rakastun niin rakastun sitten kunnolla ja välillä tulee myös sattumaan jos suinpäin rakastuu eikä ajattele järjellä vaan sydämmellä. En ole kyllä koskaan katunut, jos olen rakastanut.

Ensirakkauteni oli ensimmäinen kunnon poikaystäväni. Tutustuimme kavereiden kautta ja kesällä 2010 liikuimme paljon yhdessä, aluksi vain kavereina mutta sitten juttu lähti syventymään. Alku syksystä aloimme "virallisesti" seurustelemaan ja suhde kesti 5 kk. Koin paljon ihania asioita suhteen aikana, enkä todellakaan kadu mitään! Olemme nykyäänki todella hyvissä väleissä ja tiedän, että jos tulee murheita voin aina soittaa hänelle. Suhteen loppuminen oli kova paikka ja surin sitä monta kuukautta. Hän kuitenkin jatkoi elämäänsä ja niin päätin itsekin tehdä ja nykyään olen ollut onnellisessa parisuhteessa puoli vuotta ja toivottavasti vielä paljon piteempäänkin!

<3: Veera