perjantai 30. joulukuuta 2011

Vastauksia kysymyksiin!

Kysymyksiä on tullut nyt aikalaille joten nyt on vastausten vuoro !

1. Kauan sulla menee aamulla laittautua? No oon tosi nopee laittautuu hiukset,meikki,vaattet menee yhteensä joku 10 min
2.  Miten sä juhlit joulua/uuttavuotta? Joulua juhlittiin suvun kesken meillä ja uutenavuonna oon kavereiden kanssa :)
3.  Koska sulla on synttärit? Oon syntynyt 05.10.1995
4. Mikä on sun lempparivaatekauppa? Varmaan H&M
5. Tilaaks sä paljon vaatteita netistä? En yleensä, tyyliin kerran vuodes
6. Mikä on sun lempi nettivaatekauppa? Nelly.com
7. Millä kolmella adjektiivillä kuvaisit itseäsi? Huumorintajuinen, puhelias, mukava
8. Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiollesaarelle? Kaverin, vettä ja ruokaa :D
9. Mitä asioita arvostata eniten elämässä? Hmm tää on vaikee, arvostan moniakin asioita mutta eniten ehkä sitä et mulla on niin ihana perhe .
10. Mitä toivoit joululahjaksi? Ne löytyy aikaisemmista postauksista
11. Kuinka vanha sää oot? Oon nyt 16v
12. Minkä värinen hammasharja sulla on ? Pinkki :D
13. Mikä eläin olisit jos olisit eläin? Varmaa kissa ku sais vaan makoilla päivät pitkät 
14. Tän hetkinen lempibiisi? Mohombi - In your head
15. Lempielokuva? Täl hetkel Aamunkoi part 1
16.  Lempiblogi? Nadjan blogi Are you feeling fashionable
17. Jos olisit poika minkä niminen haluaisit olla? Oon aina halunnu olla Eetu, en tiedä miks :D
18. Kuinka kauan oot seurustellu sun poikaystävän kanssa? En pitkään tammikuussa tulee 8kk
19. Mitä toivoisit juuri nyt? Ettei maanantaina alkais jo koulu....
20. Oletko hyvä koulussa? Riippuu ihan aineesta, numeroita on 5-9 yleensä saan 7 kokeista
21. Ketkä oli sun parhaita kavereita 7lk,8lk,9lk? Janita, Veera ja Jassi ja on edelleen :)
22. Lempivaate? Varmaan lökärit, en tulis toimeen ilman mun löysäily housuja :D
23. Saatko viikko/kuukausirahaa? Saan viikkorahaa perjantaisin 20e ja sit saan rahaa aina kun pyydän.
24. Kuinka usein käyt shoppailemas? Aina kun on tarpeeksi rahaa, viimeksi tänään olin ideaparkissa. Yleensä noin pari kertaa kuussa.
25. Kuinka usein värjäät hiukset? Noin 3 viikon välein :)
26. Missä haluaisit asua? Jossain ulkomailla esim Ranska, Espanja tai Amerikka :)

To The Cape "Osku"

Tässä vaiheessa varoitan, että kaikki hevosvihaajat voivat suosiolla jättää tämän postauksen lukematta, sillä luvassa on pelkästään Oskusta kertova postaus. Tässä teille hieman taustatietoa: Osku on lämminverinen ja ex-ravuri, silloin kun ostin Oskun se ei osannut mitään muuta kuin käynnin ja kiitoravin. Osku oli myös todella arka, päähän ei saanut koskea, miehiä se ei päästänyt edes lähelle. Kengityksessa oli omat ongelmansa kun Osku ei  millään olisi halunnut nostaa toista takajalkaa, tästä tapeltiin monen kengittäjän kanssa kunnes löytyi kengittäjä joka pärjäsi Oskulle.

Luottamusta alettiin rakentaa hiljalleen, vietin paljon aikaa vain harjaillen ja huomioiden Oskua. Kuntoa kohotettiin, ratsastin Oskulla hiittilenkkiä kiitoravissa, välillä rämmittiin metsässä tai juostiin jyrkkiä mäkiä ylös. Osku oli ostoaikana myös erittäin laiha ja lihakseton, joten pistin ruokinnan uusiksi. Osku oli ennen syönyt pelkkää kauraa, joka ei sopinut Oskun mahalle ja antoi aivan liikaa energiaa. Vaihdoin Oskun ruoaksi Racing Peacemaker ja saatin hankittua lisää massaa, ilman turhia energioita. Kesällä  Osku pääsi laitumella ja silloin varsinainen muutois tapahtui! Osku sai kesän aikana hurjasti lisää lihaa luiden ympärille ja näytti kesän jälkeen varsin terveeltä ja hyvinvoivalta. Ratsastuksessa oltiin kehitytty myös! Osku meni jo suht rauhallista ravia, nosti laukat, ei kompuroinut enään niin paljon ja jos jostain Osku piti niin se oli hyppääminen. Osku rakastaa hyppäämistä, parhaimmillaan sillä on hypätty 110cm ja pienet esteet se hyppää hurjalla ilmavaralla.
Osku jouduttiin kuitenkin myymään 2010 joulukuussa, jolloin se oli ollut mulla melkein 3 vuotta. Oskun osti minua vuoden nuorempi Ira, joka edelleen omistaa Oskun. Eilen kävimme äidin kanssa katsomassa Oskun kuulumisia, enhän ollut sitä yli vuoteen nähnyt.

Saavuimme tallille joskus 12 aikoihin ja Ira oli jo ratsastamassa kentällä. Ensimmäinen ajatus oli "onpa se saanut hirveesti lisää lihaksia ja näyttää tosi isolta". Osku on oikeastikkin iso hevonen, säkäkorkeus on 173cm ja nykyään se on jo aika muhku. Ira siinä ratsasteli hetken ja kysyi haluisinko tulla itse kokeilemaan. Kiipesin selkään ja menin käyntiä hetken. Ravissa huomasin Oskun saaneen hirveästi lisää tasapainoa ja taipuu jo todella hyvin. Osku ei enään myöskään vetänyt tuhatta ja sataan vaan ravikin oli kivan rauhallista ja liikkeet isoja. Ratsastukseni jälkeen Ira laukkauli vielä pari kierrosta ja lähti maastoon kävelemään. Kaikista ihanin tässä reissussa oli nähdä että Osku on todella hyvässä hoidossa ja saa niin paljon huomiota kuin se ansaitsee. 

Iran ja Oskun kuulumisia voit myös seurata blogista: New Beginning

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joululahja postaus !

Toivoin lahjaksi tota kirjasarjaa, josta on luotu varmaan kaikkien tuntema sarja: True Blood. Toivoin tosiaan vain kirjasarjan ensimmäistä kirjaa, mutta sainkin koko sarjan. Yöt kuluu valvoessa kun oon jääny ihan koukkuun!
 Pikkusiskolta sain Subwayn- lahjakortin, joka tulee varmaan käytettyä jo lähiaikoina. Subway on ehdottomasti mun lempiruoka paikka.
 Suklaata sain tänä vuonna aika vähän, kun yleensä sitä tulee monta rasiaa. Ihan hyvä etten saanu enempää tai pian näytön takana kirjoittelisi 120 kiloinen bloggari :).
 Rintsikoita olin toivonut ja niitä sain kolmet, kahdet tollaset mustat ja yhdet valkoiset. Kiitos äiti <3
 Yksi lempilahjoista! Joonaksen vanhemmilta sain noi yli ihanat nahkatumput, jotka on sisältä lampaankarvaa. Ilmeisesti ne on kyllästyny mun ainaiseen paleluun ja nyt ei ainakaan oo sormet jäässä, koska noi on niin lämpöset! Myös toi tonttu koriste oli kiva ja koristaa tällahetkellä mun kaaoksessa olevaa koulupöytää.
 KappAhlin lahjakortti tulee myös varmaan käytettyä melkeinpä heti, koska oon kuolannu tiettyjä farkkuja jo vaikka kuinka kauan. Nyt ois sitten kerranki rahaa mennä ostaan ne.
No tän lahjan te kaikki lukijat jo tiesittekin, kun oon niin kovasti sitä hehkuttanut ! Canonia voitte kiittää siitä että nyt joka postaukseen tulee kuvia !


Suurimmat lahjat oli kyl äitin ja isin maksamat Rooman ja Englannin matkat ! Englantiin lähen hiihtolomalla ja Roomaan vasta toukokuussa. Valitettavasti näistä lahjoista on vähän vaikea ottaa kuvia ;).

Sain myös paljon muita lahjoja, mut en muistanut ottaa kuvia esim Joonaksen ja Veeran antamista lahjoista. Huomenna suunnitelmissa ois mennä katsomaan mun entistä hevosta Oskua, joten kaikki ei hevosihmiset varautukaan tulevaan heppapostaukseen. 

<3: Veera

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kysymys postaus!

Joku olikin aikasemmin jo ehdottanut että, tekisin postauksen jossa on mahdollista kysyä kaikkea mahdollista minulta ja Joonakselta maan ja taivaan välillä. Eli nyt teillä lukijoilla on tilaisuus päästä kysylemään kaikkea mahdollista Joonakselta ja minulta! Toivon että mahdollisimman moni lukija osallistuis tähän, koska jos en saa tarpeeks kysymyksii niin eihän kysymyspostaus onnistu. Joten kaikki kysymään!

perjantai 16. joulukuuta 2011

pikapikapostaus

Viime postauksesta onkin jo vähän aikaa, mutta ei oo oikeen tapahtunu mitään ihmeellistä mistä kirjoittais. No tiivistettynä olen oikeastaan vaan ollut koulussa, shoppaillu joululahjoja, ollut kipeänä ja semmosta. Ensi postauskin tulee varmaan vasta jouluna kun kotona täytyy olla apuna jouluruokien tekemisessä ja siivouksessa.

Enään kaksi päivää koulua ja sitten alkaa odotettu loma! Lomalla blogin ulkoasukin menee uusiksi ja bannerikin varmaan vaihtuu. Olen myös menossa 26 päivä laivalle niin kerron siitäkin sitten blogin puolella. Tääkin jää vain tälläiseksi pikapostaukseksi koska oon äikäntunnilla ja opetta lähestyy uhkaavasti tarkistamaan kuinka työt on edennyt. Seuraavaa postausta saatte siis hieman odotella!

<3: Veera

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Arvonta!

Puhuin jo aikasemmin saamastani sponsorista ja lupasin järjestää arvonnan. Arvonta on tarkoitettu kaikille ja palkintona on hiustuotepaketti, josta laitan kuvia sitten ku se saapuu mulle postissa.


Osallistumiseen vaaditaan:
- Ilmoita jos olet lukija
- Kerrot rehellisesti mitä mieltä olet blogistani ja mikä on lempipostauksesi + parannusehdotukset on tervetulleita
- kerro sähköpostiosoite
Arvonnan suorittaa random arvontakone. Arvonta päättyy 15.1


Onnea kaikille :)!