lauantai 22. syyskuuta 2012

Hiusmalleilua!

IMG_2999 IMG_3093 IMG_3089 IMG_3075 IMG_3068 IMG_3066
Olin Janitan koulutyöhön hiusmallina, tavoitteena oli siis saada mahdollisimman rento meikki, kampaus ja vaatetus. Vaatetuksessa käytettiin tosi maanläheisiä värejä ja hillittyjä asusteita. Tykästyin tohon kampaukseen ihan hirveesti, just sen tyylinen mitä voisin käyttää arkenakin. Tytöt sano et näytän toi väri päässä ihan menninkäiseltä :D Tiivistetysti sanottuna Janita onnistu tosi hyvin tossa koko tyylissä ja en voisi tyytyväisempi olla! Illalla suunnitelmissa ois lähtee Janitan ja Janikan kanssa johki ajelemaan ja pitämään hauskaa. Huomenna jatkuukin sitten koeviikosta panikointi....

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Teletappipuvun saapuminen!

IMG_3025
IMG_3026
IMG_3044
IMG_3045
IMG_3032
Aloitin tossa vähänaikaa sitten pienoisen yhteistyön Ziperallin kanssa ja sain valita itselleni mieluisen haalarin, valitsin ton pinkin ja oonkin sitä kuumeisesti odottanut! Eilen äiti soitti ja ilmoitti,että mulle on tullu paketti Siwaan eikä ollut vaikee arvata mikä paketti mua siellä odotti! Toimitusaika oli ihan normaali eli noin viikon kesti saapua tohon lähi Siwaan, kaikista hauskinta oli kun paketinhaku lapussa luki "Bloggare Veera Lehtonen" ,en tiedä olinko vähän väsynyt kun jaksoin hihittää tolle koko automatkan... Kämpille päästyäni kiskoin samantien Ziperallin päälle ja se tuntu juuri niin pehmeältä ja lämpimältä kun olin kuvitellukkin! Loppuillan hengailinkin sohvalla haalarissa ja katsottiin The Walking Deathia kera tortillojen. Ainakaan mitään huonoja puolia en oo vielä haalarista löytänyt, olisin ehkä sittenkin voinu ottaa xs koon mutta toisaalta on kiva että toi haalari on silleen kunnolla löysä :) En haluis ikinä riisuu tätä pois! <3 Tack så mycket Ziperall !!! 


Smartphone-image-Ziperall-10e-FI
Ettei tää postaus menis vaan mun haalarin hehkuttamiseksi, on teille lukijoillekin luvassa ylläri eli Ziperall halusi tarjota vielä jokaiselle 10 euron lahjakortit! Lahjakortin nouto ohjeet tulevat tässä:



Haluan juhlistaa tänään lukijoitani lahjoittamalla teille 10 €:n Ziperall-lahjakortteja!
Mitä teet? 
2. Kirjaudu sisään Wrapp-lahjakorttipalveluun Facebook-tilisi kautta.
3. Nouda lahjakorttisi!

lauantai 15. syyskuuta 2012

Muhkuraisen sängyn kautta, lipui lantioitten lautta, reittiä epätasaista, voi nuorenparin onnea!

303213_355658224515309_26279783_n_large
Ajattelin taas pitkästä aikaa tehdä mielipidepostauksen ja tällä kertaa aiheena on: Nuoruuden viettäminen. Mä olin ylä-asteella ihan erilainen mitä mä oon nyt, sillon olin vaikka joka viikonloppu lähdössä juomaan, mua ei juurikaan kotona näkynyt ja sunnuntai oli aina pyhitetty krapulapäiväksi. Nykyään mua ei juurikaan kiinnosta lähteä mihkään pileisiin, iskee myötähäpeä ku kattelee toisten muka "coolia" rellystystä ja oksentelua. Tuntuu tavallaan et oisin kasvanu tän rellystysvaiheen ohi ja nyt mua kiinnostaa enemmän tulevaisuudensuunnitelu esim missä haluan opiskella, missä haluaisin asua ja mitä ylipäätänsä haluan tehdä elämälläni? Monet kutsuvat mua tylsäksi tai nössöksi jos mua ei kiinnosta juoda päätä täytee, oksentaa koko seuraavaa päivää ja sitten mainostaa facebookissa kuin hyvät olot on.. Tietenkin mäkin haluan pitää joskus hauskaa,mutta yleensä otan kohtuudella ja enkä joudu kärsimään krapulasta. En pidä itteeni mitenkään parempana ihmisenä, mutta oon vaan tehnyt eri valinnat ku suurinosa mun kaveripiiristä ja tietystihän voi olla että innostun taas rellestämisestä sitkun pääsee baareihinkin, eihän sitä ikinä tiedä.
tumblr_ltac11Ad411r29t5yo1_500_large
Toinen asia mistä mulle on usein jaksettu huomauttaa on mun liian nuorena seurustelu. Ihmiset on tullu ihan suoraanki sanomaan että: Miksi haluut seurustella, ethän sä pysty nauttimaan sun nuoruudesta jos seurustelet? Oon aina ihmetelly tätä väitettä, miksi en muka pystyis nauttimaan mun nuoruudesta? En tiennytkään että nuoruudesta nauttiminen tarkoittaa niin kovaa ryyppäämistä,että muisti lähtee ja sit vielä pannaan kaikkee mikä liikkuu.. Mä oon ainakin paljon onnellisempi seurustelevana kuin sinkkuna, mä kaipaan päivittäin sitä läheisyyttä ja hellyyttä mitä ei sinkkuna saa. Ihmiset on myös sanoneet: "Teidän suhde on liian vakava noin nuoreksi" Mun vanhemmat on ollu yhessä siitä asti kun äiti oli 14v ja isä 16v, ja ovat edelleen onnellisesti yhdessä, joten tykkään ajatella että jospa mullekkin käy niin. Eihän sitä vielä voi ennustaa mut olishan se kivaa jos sais viettää loppuelämänsä saman henkilön kanssa, hankkia lapsia ja vanheta yhdessä. Muistakaa toki että tämä on vain minun mielipide ja kaikki voi olla erimieltä asiasta. 

Mitä mieltä te lukijat olette?

maanantai 10. syyskuuta 2012

Haaste Gallup!


Kiitos haasteesta Heidi !

Tarkoituksena on vastata allaoleviin kysymyksiin ja haastaa sitten pari muuta bloggaajaa ! 

Haastan   Iran Juulian Millan ja Karpon



Kuinka paljon tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen? - Ehkä 10 min?

 Tyttömäisin tapasi? -  Materialismionnellisuus?

Lempihajuvesi? - DKNY - Be Delicious tai Tommy Hilfiger - Tommy Girl

 Monetko kengät omistat? - Veikkaisin että joku 10 paria? 


 Käytkö kirpputoreilla? - Harvemmin

Päivittäiset kauneus -rutiinisi? - Hiustenharjaus, kasvojen pesu, ripsien harjaus jnejne

Kuinka usein ostat uusia vaatteita? - Sillon kun on hyvä rahatilanne :D

 Hesari, Seiska vai Cosmopolitan? - Cosmo

Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa? - Ei

Millainen on vaatekaappisi? - Iso ja kivasti hyllytilaa

Entä karkkihyllysi? - En omista :( mun karkit on jo syötynä siinä vaihessa ku ne ehtis hyllylle...

 Panostatko sisustukseen? - Tykkään sisustaa, mutta en niinkään panosta siihe  mielummin otan vähän rumemman taulun ja jäis rahaa ruokaan kuin et ottaisin kalliin hienon taulun ja söisin kuukauden nuudelia.

Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö? - Mä sanoisin et enemmän yksi pojista

Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu? - En oo varma :D?

 Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää? - Ei oo, on se hyvä ohjelma mutta ei lemppari

Millainen on ystäväpiirisi? - Aika samanhenkistä porukkaa ku mä :)

Vietättekö tyttöjeniltoja? -  Joo välillä viimeks varmaan mun luona :)

 Mikä biisi soi tällä hetkellä? - PSY-Gagnam Style

Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
-  Otan aurinkoo sillon ku mahollista, mutta en rusketu kauheen helposti niin toisinaan itseruskettava pelastaa.

Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä tai pr-hommissa?
- Hyi en... Lastentarhanopettajan homma kiinnostaa :)

Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
- Hoitoaine

Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
- Joitakin joo

Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?
- Timanttipojut

Kuinka paljon omistat vaatteita?
- Sopivasti

Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
- En, mut ois kiva kokeilla 

Käytätkö koruja?
- Tiettyjä koruja joo esim rippiristi, nomination ja pandora

Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
- Ei sentään 

Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
- Melkein päivittäin

Teetkö heräteostoksia?
- Joskus 

torstai 6. syyskuuta 2012

So many choices, dont know how to chose?!

jumpsuit
Mikä noista Ziperall haalareista miellyttää eniten teidän silmää? Oon jo valkannut omani mutta olisi kiva kuulla perusteluita miksi ois kannattanu valita toisin :)!