maanantai 24. joulukuuta 2012

Hei Scully!

IMG_3501 IMG_3506 IMG_3504
Mä aloitin joululomani jo torstaina, joten saan ihanat 19 päivää vaan ottaa rennosti! Tää loma tuli kyl tarpeeseen, koska tuntuu et mua stressaa tällä hetkellä kaikki....No kummikin, perjantaina suuntasin Jassille ja Juulialle pikkujouluihin, aattelin että en juo mutta kylhän se sit juomiseks meni ku en jaksanu olla ainoo ketä ei juo. Pelailtiin juomapelejä ja naurettiin. Oli ihana nähdä semmosia henkilöitä, ketä ei ollu nähny vähään aikaan esim Mira! Loppuillasta lähdettiin ajeleen Jassin, Topin ja Nikun kanssa. Meidän piti hetkeks mennä käymään Jassin porukoilla, mutta se vähän venähti ja kahen aikaan pyysin Miro kyyttiin mut kotiin nukkumaan.

Lauantai aamun vietin ei niin mukavissa merkeissä, onneks isi oli ihana ja teki mulle ruokaa nii helpotti. Illan olin Millan ja Ninnin kanssa. Ajeltiin pitkin Forssaa ja kuunneltiin Millan supermahtavaabiletikkua. En kuitenkaan jaksanu ajella ku kahteen saakka ja aattelin sit ennen nukkumaan menoa hakea kebabbia Denisistä, muuten se meni hyvin mut heti ku pääsin kotiin iskä vei mun annoksen ja söi sen itse :'D....

Sunnuntaina oli meillä viimeinen kunnon siivouspäivä. Esitin varmaan kaksi tuntia nukkuvaa, ettei tarvis mennä siivoomaan....Lopulta äiti tuli repiin mut ylös sängystä ja lykkäs pesuaineet käteen. Kolmessa tunnissa sain kylpyhuoneen laatat jynssättyä puhtaaksi ja si piti viel siivota oma huone.. Yhteensä mä taisin siivota sellaset 5-6 tuntia. Onneks Veera ja Jallu tuli pelastaan mut ja hyppäsin niitten kyytiin hetkeks. Vaihdoin sit jossain vaiheessa iltaa Juhan kyytiin ja mentiin istuun iltaa Markolle. Oltiin siellä oikeastaan koko ilta kunnes yhden aikaa lähettiin heittään Rikua ja Markoa baariin. Oltiin päästy jo Forssaan saakka ku Riku huomas et sen kännykkä jäi kämpille, nii eiku uukkari ja takasi. Onneks Juha sentään pääsi bensavalolla vielä kotiin saakka! Siinä oli mun viikonloppu aika tiivistetyssä muodossa. Nyt auttaan äitiä ruokien laitossa, hyvää joulua kaikille lukijoille!

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Haaste!


Säännöt:
Kerro 11 faktaa itsestäsi
Vastaa haastajan 11. kysymykseen
Keksi 11 uutta kysymystä
Haasta 11 bloggaajaa 



11 faktaa minusta
 Oon omasta mielestäni tosi mukava kaikille ja sosiaalinen ihminen, mutta mulle on sanottu et ennen ku ne tunsi mua niistä tuntu et olin kauheen ylimielinen ja katoin kaikkia nokan vartta pitkin. En sit tiedä mistä tällänen käsitys tulee :o

 Jos oon päättänyt et haluun jotain, niin en luovuta ennen ku saan sen.
 Tykkään tosi paljon eläimistä ja mul on elämän aikana ollu kaloja, hamstereita, kani, hevonen ja tällä hetkellä kaksi marsua Ismo ja Seppo.
 Mun on vaikee luottaa ihmisiin, koska mut on petetty niin monta kertaa. 
  Oon ihan liian kiltti, annan kaiken anteeks ja mua on monesti käytetty hyväks juurikin sen takia ku haluun aina miellyttää toisia. 
  Mua harmittaa vieläkin et lopetin joukkuevoimistelun, olis ihana päästä itekkin matolle voimisteleen vaikka on tää valmenajankin puuha ihan kivaa.
  Mun koulunkäynti on aika heikkoo, mulla on tosi paljon poissaoloja mutta kumminkin numero pysyny ihmeen hyvinä (jos matikkaa ja ruotsia ei lasketa)
  Mulla on tosi paljon hyviä ystäviä, muta tunnen siltikin olevani yksinäinen.
 Oon nyt tyytyväisempi mun kroppaan mitä oon ollu pitkään aikaan!
  Oon vanhin lapsi ja mulla on kolme sisarusta
  Haluan työskennellä lasten kanssa


Kysymykset minulle
● Asuisitko mielummin maalla vai kaupungissa?/ Varmaan maalla ku sais ottaa kaikkii eläimii


● Mitä syöt yleensä aamupalaksi?/ En syö aamupalaa _ikinä_
● Pidätkö joulusta?/ Juu ku saa syödä kaikkee hyvää ja olla perheen kanssa
● Mikä on paras automerkki?/ Ite tykkään Volvosta
● Kulta vai hopea?/ Kulta
● Lempivärisi?/ Pinkki tai turkoosi
● Millainen puhelin sulla on?/ Maanantaina saan Samsung Galaxy S II
● Miksi kirjoitat blogia?/ Tänne on hyvä purkaa kaikkia ajatuksia ja kiva palaa lukemaan mitä oon tehny esim viime vuonna tähän aikaan.
● Minne haluaisit matkustaa ja missä maissa olet jo käynyt?/ Haluaisin matkustaa Turkkiin ja oon käyny: Viro, Ruotsi, Ranska, Italia, Monaco, Espanja, Englanti, Kreikka, Kreeta, Kanaria ja Kypros
● Mitä hajuvettä käytät?/ Tommy Hilfiger - Tommy Girl
● Minkä leffan kävit viimeksi katsomassa elokuvateatterissa?/ Aamunkoi part II 


En jaksa haastaa ketään ku melkein kaikki on tehny tän jo !

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

I want this and im going to get it!

IMG_3468 IMG_3466 IMG_3472 IMG_3473 IMG_3494

Maanantaina oltiin Petran kanssa Veeralla yötä ja pidettiin pienimuotoista tyttöjeniltaa leffojen ja herkkujen kera. Päästiin nukkumaan vasta kolmen jälkeen ja aamulla kaheksalta oli lähtö kohti Helsinkiä ja Studia-messuja. Mulle koko Studia homma oli vähän turha, ku oon jo aikoja sitten päättäny, että mitä haluun opiskella ja missä yliopistossa. No ainakin tuli syötyä kiitettävä määrä karkkia, varsinkin poliisikoulun tarjoamia Kouvolan lakuja. Yhessä vaiheessa se poliisi sanokin meille "Te tytöt käytte tässä vaan näiden lakujen takia!". Messut oli itseasissa aika pettymys, kaikki oli ylihinnoteltua, väkeä oli niin paljon et hyvä kun mahtu liikkumaan ja sisällä hallissa oli tosi huono ilma...Toivottavasti ainakin joku koki noi messut positiivisesti. Bussimatkalla sensijaan oli hauskaa! Naurettiin vaikka kuinka paljon kaikille tyhmille jutuille ja muilla matkustajilla meni varmaan totaalisesti hermo meidän juttuihin. 

Keskiviikkona en ees jaksanu vaivautuu meneen kouluun vaan ajeltiin kavereiden kanssa vaan ympäri Forssaa. Torstain vietettiin itsenäisyyspäivää, yleensä oon joka vuosi kattonut Linnan juhlat kotona vanhempien kanssa, mutta tänä vuonna en vaan jaksanu ja meninkin jo aikaisin nukkumaan. Perjantai aamuna raahauduin Feeniksille puoli kymmenen aikoihin suunnittelemaan wanhojen yllätystanssia, ihan hyvään vaiheeseen me se jo saatiin, vaikka kaikki tanssintekijät eivät viittiny vaivautua ees tulemaan paikalle...Perjantaina oli myös ensimmäiset wt reenit ja ne meni kyl niin sekavasti, kaikki oli ihan pihalla mihin suuntaan pitäis pyörähtää ja missä vaiheessa. Toivottavasti ne sujuu sit helmikuussa vähän paremmin kun nyt! Illalla oltiin Petralla alottelemassa ja syömässä kun sen vanhemmat piti paljupileet ja hypättiin siitä Palavaisen kyytiin. Ajeltiin pitkin Forssaa, Riihimäkeä ja Hämeenlinnaa. Kolme aikoihin rupes väsyttään jo niin paljon, että oli pakko päästä kotiin nukkumaan. 

Lauantain vietinkin sitten kokonaan Miikkan, Yassinin,Petran ja Veeran kanssa. Pojat kävi Hämeenlinnan Rossassa syömässä kamalimmat vuohenjuusto broilerit ikinä ja tais Rosson henkilökuntakin huomata ettei pojille oikein maistunut :D Tän päivän oon vaan makoillut kotona ja kattellu leffoja. Tän illan kohokohta onkin Walking Deadin vika jakso! Oon ihan koukussa tohon sarjaan, sais se uus kausi jo alkaa! Tässä oli mun tän viikon tapahtumat tiivistetysti, eipä oo oikein mitään ihmeellistä kerrottavaa.