keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Narnia Ice Queen


Tiistai aamusta suuntasin Loimaalle fantasia teemalla pyörivään hius/maskeeraus näyttöön. Ystäväni Janita tarvitsi jonkun vaalean ja pitkä tukkaisen mallin esittämään Narnian jääkuningatarta. Onnistuin lahjakkaasti eksymäänkin matkalla, kun navigaattori päätti ohjata mut väärän amiksen pihalle..... No ehdin kumminkin paikalle ajoissa. Ensimmäisenä puettiin jo esittelyvaatteet päälle, ettei mekko turhaan tahriintuisi kasvomaalista. Seuraavaksi alkoikin neljän tunnin tukanlaitto- ja maskeeraus urakka. Voin sanoa, että neljä tuntia korsettimekossa paikallaan istuen ei tee mitään kauheen hyvää sisäelimille ja jouduttiinkin löysäämään mekkoa puolessa välissä kun ei enää meinannut henki kulkea kunnolla. 

Tukkaan tehtiin pieniä lettejä, tekorastoja ja loput kiharrettiin. Koko tukkavuori kiinnitettiin pinneillä tukevaksi nutturaksi ja ylimääräiset söröttävät hiukset siloteltiin pois lakan avulla. Meikkiin Janita käytti valkoista ja harmaata kasvomaalia, liimaa ja tekotimantteja sekä hopeita tekoripsiä. Seurasin laiton aikana muiden töitä ja moni oli kyllä panostanut tohon työhön tosi paljon esim. Jenny esitti Hullua Hatuntekijä ja se oli mun mielestä varmaan parhaiten toteutettu!

Päästiin noin neljän aikaan lähtemään kotiin kun oli eka meikit pesty,koska en viittinyt lähtee ihan ton näköisenä ajamaan Forssaan. Siinä ois poliiseilla ollu naurussa pidättelemistä jos ois sattunut mut tuollaisessa maskeerauksessa pysäyttämään.


maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kuukauden kootut!



Helmikuuhun mahtui vaikka millaista menoa ja reissua. Oli potkiaiset, penkkarit, abiristeily, musta barbaari ja mäkki, kirjoitukset, töitä, viron reissu jne jne. Tuntuu, ettei missään välissä ole aikaa hengähtää vaan kokoajan pitäs stressata ja miettiä tulevaisuutta. Tänään aukesi yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteishaku, itselläni hakuvaihtoehdot ovat jo aika selvät: Yliopistoon joko Tampereelle, Jyväskylään tai Raumalle. Suurin ongelma tässä onkin, että hakisko sitä vielä johkin muualle? Vaikka jollekkin ammattikorkean linjalle? Loppu kevät meneekin sitten ylioppilaskokeissa (vielä äikän esseekoe, enkun kirjallinen ja historian koe) ja VAKAVA materiaalia lueskellen.

Myös toinen joka keväinen stressin aihe on taas ajankohtainen: Kesätyöpaikat! Mulla on joka vuosi ollut suuria ongelmia löytää kesätyöpaikkaa, jota olen suuresti ihmetellyt. Aiemmin luulin sen johtuvan siitä, että olin vielä alle 18, mutta tänä keväänä työpaikat ovat ihan yhtä kiven alla kuin ennenkin. Oon nyt hakenut noin 25 työpaikkaan, eikä mistään ole tullut vielä mitään soittoa tai ilmoitusta. Tuntuu, että kaikille muille tarjotaan työtä joka suunnalta. Toiset käyvät jo neljättä työhaastatteluaan läpi, kun mä vaaan murehdin et mikä mättää. Oon yrittänyt soitella hakemusten perään ja käydä paikan päällä, mutta yleisin vastaus on: " Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti" tai "Täytä avoinhakemus netissä" Noh, ehkä pitää olla vaan kärsivällisempi ja jatkaa odottelua....