lauantai 8. tammikuuta 2011

work your body, come on everybody!


Päivänasu!
Huppari, Ginatricot
Toppi, Ginatricot
Legginssit, Ginatricot
Villasukat on tehny mummi =DKeskiviikkona olin taas pitkästä aikaa koulussa! Oon sairastellu nyt koko joululoman ja jatkuu vieläki.... Täl hetkel on ainakin keuhkokuumeen alku, keuhkoputken tulehdus, korvatulehdus ja silmä tulehdus, seuraavaks tulee varmaan jalkasieni tai jotain yhtä kamalaa :-D. Keskiviikkona mulla on kaks vikaa tuntia liikuntaa ja koska sain viikon liikuntakiellon nii saatiin Veeran kanssa vaan istuskella luistelupukkaris ja ottaa kuvia. Saatiin myös lähtee kotii aikasemmin ku muut ja soitettiin Aukusti hakemaan meidät kotiin, ku ei jaksettu kävellä.

Illalla Huttunen, Aukusti, Tuomas ja Veera tuli hakeen mua ajeleen ja käytiin ensin Somerolla Aukustin äidillä hakemassa Aukustin järkkäri ja sitten nokka kohti Turkua. Alunperin meidn piti lähtee Hämeenlinnaan, mut todettiin et ollaan oltu siel jo nii monena viikonloppuna et se on ihan nähty ja Somerolta on lyhyempi matka Turkuun kuin Hämeenlinnaan.

Automatka sujui hauskois fiiliksis ku otettiin vajaita kuvia (joita en kehtaa edes pistää tänne blogii.... =D) ja juotiin, sekä tietysti laulettiin kappaleiden mukana! Turussa kierreltiin ympäriinsä ku ei meinattu lyötää Mäkkiä ku ei tajuttu katsoo kylttejä... Löydettiin mäkkiin si lopulta ja jotenki se meni silleen et mä jouduin maksaa Tuomaksen ja Veeran ruuat ?! No ei sillä niin väliä.

Illalla kun päästiin Forssaan takas, käytiin Mattilassa kun Veeran poikaystävä Jere meitä sinne pyysi ja muutenki oli mukava poiketa sielkin ku en oo siel käyny varmaan 3 kuukauteen! En jaksanut kumminkaan kauaa viipyä kun kelloki oli jo yli 1. Kahden aikoihin Huttunen kyytti mut kotiin ja menin suoraan nukkumaan.

Tähän loppuun vielä yksi tämänhetken lempibiiseistä =)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti