keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Haastepostaus: Minun poikaystäväni

Eli sain siis haasteen kertoa omasta poikaystävästäni:) Joonas ja mä tavattiin huhtikuun lopulla meidän yhteisellä kaverilla ku oltiin viettämäs kaveriporukalle leffailtaa. Oltiin alotettu jo leffan katsominen, kun Joonas tuli käymään tupakilla Aukustin kanssa. Olin nähnyt Joonaksen jo aijemmin samassa porukassa ja katsellu salaa. Joonas jäi katsomaan meidän kanssa leffaa ja sitten vietettiinki 2 viikkoa saman porukan kanssa leffoja katsellen. Sain hommattua Joonaksen numeron ja mietin pitkään mitä laittaisin ekassa viestissä, mikä olisi tarpeeksi hyvä (teko)syy ottaa yhteyttä? Taisin kysyä että "tuuks huomennaki kattelee leffaa? :)" ja siitä se juttu oikeastaan lähti!

Toukokuun 12.pv alettiin seurusteleen ja olaan nyt oltu reilu puolivuotta yhdessä. Ollaan koetti vaikka minkälaista yhdessä käytiin katsomas Leijonia Helsingis, Ideaparkissa shoppailtu, mökkeilty, telttailtu ja vaikka mitä muuta. Ens kesänä suunnitelmissä on menää mun perheen kanssa Kreetalle ja sit Summer Up on suunnitelmissa kans.


Joonas on poikaystävänä todella hellä, luotettava, huumorintajuinen voisin nauraan vaikka kokopäivän Joonaksen pelleilylle, välittää oikeasti ja näyttää sen, ottaa mut huomioon ja pitää mulle hemmottelu päivii milloin se tekee mulle ruokaa, katotaan jotain mun lempileffaa/sarjaa ja sitten vielä hieronta kaiken päälle! Tiedän itekki et oon aikamoisen helmen saanu ja välillä tuntuu et mä oisin ihan liian huono ihminen Joonakselle... 
Muistan sillon ku kysyin että pitäskö meidän ruveta seurusteleen meillä oli Joonaksen kanssa vähän niinku riita päällä niin pistin et "mitä teet?" vastauksena tuli "en mitään bisneksiä vaan..." siinä vaiheessa mua rupes ärsyttämään ja pistin " aijaa oisin vaa halunnu sano että ehkä meidän kannattais seurustella, mutta ku sulla on kerran bisneksiä niin ei sit mitään..." Siinä vaiheessa sitten kumpikaan ei jaksanu ollaa enää kiukkunen :)!

<3: Veera

19 kommenttia:

 1. Moi! :) Ihan kivan näköinen blogi sulla ja kivan neutraalit värit. Minua kuitenkin häiritsee se, että kirjotusvirheitä on Todella paljon. Ajattelin vaan huomauttaa asiasta, jotta blogisi olisi vieläkin helpompilukuinen :>

  VastaaPoista
 2. Moi! Juu tiedän että kirjotusvirheitä on paljon varsinkin tässä postauksessa kun kirjotin sen niin kiireellä :/. Kiitos huomautuksesta niin yritän tsempata kirjoituksessa :)!

  btw. ensimmäinen ASIALLINEN kommentti anonyymiltä :D

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kiva blogi! Ulkoasu on kivan selkeä ,ehkä vähän tylsä harmaana mutta muuten kiva. tykkään hirveesti tuosta sun banneri-kuvasta!
  Ainiii ja tämä postaus on aivan ihana♥ näytätte tosi suloselta parilta:)

  VastaaPoista
 4. iiris: Kiitos mielipiteistäsi :)! Tuun kattoon sun blogis --->

  VastaaPoista
 5. ihana postaus ! o: <3

  http://elamakuvina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. vilm-a: Kiitos kovasti :)! t. Joonas ja Veera

  VastaaPoista
 7. http://2.bp.blogspot.com/-N_Ej-iIb41w/TZ4PJVPnD-I/AAAAAAAAAMo/Oh5-CbBtSJs/s1600/IMG_3996.JPG ??????

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Mitäs tolla nyt yrität hakee takaa?

  VastaaPoista
 9. Kiva blogi tiu :)) ja hieno banneri! (::
  T.susu

  VastaaPoista
 10. Vooi oottepa ihana pari! Lukisin teistä mieluusti enemmänki, hih :)

  VastaaPoista
 11. Elina: No ainakin suunnitteilla ois semmonen postaus jossa saatte kysyä joonakselta mitä tahansa :)

  VastaaPoista
 12. Awww söpöt !

  http://inaphone-emmi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. kieltämättä aika söpöt :)

  VastaaPoista