sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Arvonta!

Puhuin jo aikasemmin saamastani sponsorista ja lupasin järjestää arvonnan. Arvonta on tarkoitettu kaikille ja palkintona on hiustuotepaketti, josta laitan kuvia sitten ku se saapuu mulle postissa.


Osallistumiseen vaaditaan:
- Ilmoita jos olet lukija
- Kerrot rehellisesti mitä mieltä olet blogistani ja mikä on lempipostauksesi + parannusehdotukset on tervetulleita
- kerro sähköpostiosoite
Arvonnan suorittaa random arvontakone. Arvonta päättyy 15.1


Onnea kaikille :)!

48 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi! Teksti on sujuvaa ja niin eespäin. Lempipostaus varmaan tuo kollaasi siitä mitä lähet etsimään tampereelta :)

  hanneli97@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Linkkasit tän blogin mul demis:) ja mä tykästyin tähän sun blogiis heti. enkä liittynyt lukijaksi vain arvonnan takia:D vaan siksi koska oikeesti tykkään tästä sun blogista. Mun lempipostaus on toi postaus sun poikaystävästä:). mua häiritsee hiukan tää harmaa tausta mut niii:D

  duracelin@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Suvi: Kiva ku tykkäsit olet myöskin mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 4. Tutustuin blogiisi vasta tänään, mutta tykästyin heti! Ahmin heti kaikki postaukset läpi ja lemppariksi nousi postaus poikaystävästäsi. Ihanasti kirjoitettu :---) Blogi on muuten hyvä, mutta kaipaisin jotain pientä lisäpiristystä banneriin.

  desperanto1@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. disconnectio: Uus banneri tulee joululoman aikana ku saan jouluna uuden kameran niin nappasen jonku uuden kuvan ja muutenkin muokkailen ulkoasua :) Tosi kiva että tykkäsit, tälläisiä kommentteja on aina kiva lukea ja pääsit mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 6. blogis on kiva ku kaikki postauksen on erilaisia! tykkäsin varsinki siitä postauksesta, missä kerroit itsestäsi :) oot myös kaunis
  - susca

  susca93@gmail.com

  VastaaPoista
 7. sun blogi on yks sun lemppareita ja vaikka en oo kommaillu mihinkään tilaan tai mitään, nii oon seurannu tätä jo aika kauan. Tykkään, kun kuvat on isoja, kiva ulkoasu ja suvujaa tekstiä :)
  - lauruska

  nappikukka1@gmail.com

  VastaaPoista
 8. määki löysin blogisi demin kautta ja tästä tuli kyllä ehottomia lemppareita! Sun blogista on hyvä "laatu" niin kirjotusten, kuvien kuin muunkin suhteen. Ja vaikka en oo lukenu tätä pitkään, nii oon selannu päivityksiä jo aika pitkälle ku tähän jotenkin jäi koukkuun :D tykkään asupostauksista, sulla on kiva tyyli!

  VastaaPoista
 9. hei mietittiin (ollaan siis kaveruksia kahen ylemmän kommaaajan kanssa :D) että onko toi päiväräämä 15.1 vai kuuluisko sen olla 15.12? :)

  VastaaPoista
 10. lauraa: Kyllä se on ihan toi 15.1 ku arvontapalkinto tulee postissakin vasta ens kuun alussa :)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Laura: Kiva että tykkäät :)! Tosiaan blogin ulkoasu on joululomalla menossa vaihtoon kun on enemmän aikaa ja olet nyt mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 13. luen blogias, joskus sulla on tosi mielenkiintosia postauksia, lempparti on toi -> with Canon, you can

  :)

  VastaaPoista
 14. Mun mielestä sulla on kiva blogi ja tää ulkoasu on kivan selkee, sekä banneri on kans mukava :)
  Lempipostaus varmaan toi Canon postaus. :)
  repetsuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Olen satunnainen blogien lukia, tuolla niitä on suosikeissa muutamia ja aina sillointällöin (noin kerran kuussa) selailen kaikki läpi.

  Blogisi on suosikeissani sen takia, että se on selkeä. Ei ole mitään liian teinimäisiä päivityksiä tai kuvia vaan kirjoitat ja olet rehellisesti juuri sitä mitä olet :)

  En oikeastaan osaa nimetä lempipostaustani, kaikissa on jotain sellaista minkä takia tänne palaan aina vaan uudelleen? Olen todella huono kommentoimaan mitään lukemiani juttuja, mutta jatkossa voisin petrata siinäkin :)

  sanna@skottiruutu.org

  VastaaPoista
 16. Luen bloglovinin kautta tätä :p videopostauksii voisit tehä :) enemmän kuvia.

  mira_567@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Satunnainen lukija olin, mutta liityin julkiseksi äskettäin. Tykkäilen paljon kirjoitustyylistäsi ja eniten tykkään nuista vaatekollaasipostauksista. Kivan tyylisiä vaatteita olet niihin valinnut.

  Ulkoasu on vähän tylsän harmaa, joku värikäs fontti vaikka otsikkoihin piristäisi kummasti. Videopostauksia!

  VastaaPoista
 18. Mira ja Kajsa ootte molemmat mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 19. Tykkään sun bannerista, mutta muuten ulkoasu vois olla värikkäämpi. Kuvia vois olla enemmän =)

  zirppps@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kuvia/omia kuvia voisi olla enemmän, väriä myös rohkeasti esiin! Videopostaus olisi todella mukava !

  Olen lukija :)

  katsa91@hotmail.com

  http://sanctuaryh.blogspot.com

  VastaaPoista
 21. zirppps ja Katariina olette mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 22. Olen myös eräs satunnaisten blogien anonyymilukija :D Tykkään blogistasi, koska kirjoitat mielenkiintoista ja selkeää tekstiä. Plussaa on myös se, että päivität blogiasi melko usein :) Parasta postausta en osaa sanoa, kaikki pidemmät tekstit ovat todella hyviä =D

  kjerstina.v@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Anonyymi olet mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 24. Luen, mutta en ole lukijana :) Sivu löytyy suosikeista ja tykkään blogistas, koska oot kivannäkönen ja kirjoitat hyvin :)

  marzujau@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Olen lukijas. Mmmm... No blogisi banneri on huomiota herättävä, saa minut aina hymyilemään, sillä kuva on niin hauska ja leikittelevä. Ja teet postauksia melko usein sekä kirjoitus tyylisi on mielenkiintoinen ja kirjoitat selvästi. Lempipostaus, en oikeen osaa sanoa sillä sinulla on monia hyviä, ja en halua erikseen luetella mitään erityisempää, sillä pidän melko kaikista, mutta pidän erityisemmin niistä jossa on kuvia. Parannus ehdotuksia on se että jokaikisessä postauksessa on kuvia, vaikka olisi vanhojakin kuvia/käytettyjä kuvia! Ja toivon yhdenlaista postausta, jota olen itse juuri väsäilemässä, eli teet vanhojakuvia-postauksen, eli liität kuvia kun olit pieni ja kerrot vähän kuvista mm. minkä ikäinen olet kuvassa ja mitä olet siinä kuvassa tekemässä/mistä kuva on.'

  elli.toyryla@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Elli: Kuvien vähyys johtuu tosiaan siitä ettei mulla tällä hetkellä oo kameraa mutta joulun jälkeen kuvia tulee joka postaukseen :)Toi vanhat kuvat postaus on tosi hyvä idea voisin tehdä sen vaikka joskus keväällä :)! Kiitos ideasta ja olet mukana arvonnassa :)!

  VastaaPoista
 27. sun blogi on tosi kiva! kaikki kuvat on ihanan selviä ja kaikkee:)

  VastaaPoista
 28. löysin blogis vast äskettäin ja oon lukenu nyt viikon? mut tykkään paljon ja lempipostaus on sun poikaystävästäs. :) osaat kirjottaa sujuvasti,etkä kerro tylsästi tai luettelomaisesti juttujas. harmaa tausta vähän häiritsee. :d
  suskimoi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. Susanna ja winter olette mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 30. Postaus sun poikaystävästä on mun lemppari! :) Tykkään sun blogista, koska sun tekstiä on tosi miellyttävä lukea. Varsinkin vähän pidemmät pätkät on tosi kivoja. :--)

  Ps. Oon seurailla sua Bloglovinin kautta :>

  nanaa-nanaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Löysin sun blogin vasta pari päivää sitten ja tykästyin ! :D oon lukenu tän kokonaan läpi jo. Kirjoitat tosi hyvin! :)
  Lempparipostaus on ehdottomasti toi poikaystäväjuttu aaww.

  iinata@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ja tykkään kyllä, mut parannusehdotuksena toivoisin lisää postauksia vaatteista ja asuista :)
  Lempparipostaus on ehkä toi poikaystäväpostaus tai sit "i want everything!", koska noi vaatteet on ihania ja just mun tyylisiä ja varsinkin noi Ginan mustat housut jotka itekkin omistan, on aivan ihanat :D

  minna.mustonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 33. Kivalta blogilta vaikuttaa kyllä, saatanpa liittyä lukijaksikin... :)
  tiuku-@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Lempparipostaus on toi sun poikaystävästä :) kiva blogi!

  itsallaboutava@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Sen verran mitä oon nyt ehtinyt selailemaan niin kivalta on tää vaikuttanu ja lempparipostaus oli varmaan toi poikaystäväpostaus :)

  Elina.sandell@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Nansku, iiina, minni, anonyymi, Emilia ja Elina olette mukana arvonnassa :)!

  VastaaPoista
 37. Löysin tämän blogin surffailemalla randomisti blogista toiseen, ja pakko sanoa, että tykästyin heti. Harvojen blogien kanssa käy näin. Ulkoasu miellyttää silmää, ja plussaa siitä, että tämä keskiosa on murretun valkoinen eikä vain valkoinen - silmät eivät rasitu blogia lukiessa. Lempparipostaus on tuo poikaystäväpostaus. <3 Jospa sitä itsellekin kävisi vielä noin... Parannusehdotuksia en keksi, koska silmään ei ole vielä sattunut mitään, mistä en pitäisi.

  Fantasos@windowslive.com

  VastaaPoista
 38. Fantanos: Kiitos aivan ihanasta kommentistasi, olet mukana arvonnassa :)!

  VastaaPoista
 39. Anonyymi: Mun sukulainen omistaa oman kampaamon niin saan sen "tavarantoimittajalta" noi tuotteet :)

  VastaaPoista
 40. Löysin sun blogin hevostalli.netin kautta. Ensimmäinen postaus herätti mielenkiintoni ja aloin lukemaan postauksia taaksepäin ja taaksepäin. Tykästyin heti sun blogiin ja liityin lukijaksi. Varmaan oma lemppari postaus oli poikaystäväpostaus:3.
  Ulkoasussa, varsinkin bannerissa, on hieman parantamisen varaa:). Ja siis olen lukija.
  mona.suorsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. MONA: kiva että tykkäsit, olet mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 42. Hevostalli.netin kautta eksyin tänne ja onneksi eksyin! Ihana ulkoasu, ihana värimaailma. Tuo poikaystävä postaus jäi kyllä mieleeni :) Parannusehdotusta en valitettavasti keksi :(

  niinarautiainen@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Ninni: Kiitos, Olet mukana arvonnassa :)! Hyvää uuttavuotta :)!

  VastaaPoista
 44. bongasit sun blogin Hevostallinetin kautta!
  luin ekaksi sun viimeisimmän postauksen ja sitte huomasinki et oon lukenu jo tosi pitkälle!:D
  Toin banneri on kivan yksin kertainen ja nää värit tääl sun blogissa sopii tosi hyvin keskenään!
  Kirjotat tosi selkeesti tekstii ja kuvia on mukavasti:) jos ny pakko on jotain huonoa sanottava niin,täällä ei ole yhtään video postausta &semmonen olis tosi kiva:):)¨

  sähköpostiosoite: jegerkma@edu.lahti.fi

  VastaaPoista
 45. Jennnnniii: Olet mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista