tiistai 24. tammikuuta 2012

Soutaa houpaa, vedetään taas nuottaa....

Hei! Aamulla kun heräsin luulin, että tästä päivästä tulis ihan kamala, koska oli yöllä nukkunut vain alle kaksi tuntia. Kuitenkin koulupäivä lipui ohi tosi nopeasti, eikä ruvennut ees väsyttämään vikoilla tunneilla. Viiden aikoihin mulla oli liikkarin ohjaus (jos joku uusista lukijoista ei tiedä pidän 3-5 vuotiaille lapsille liikuntaleikkikoulua kahden muun ohjaajan kanssa) . Tälläkertaa oli vuorossa ulkoilukerta. Hypittiin lasten kanssa lumihankeen, mentiin erilaisia leikkejä, laskettiin liukureilla mäkeä ja kiipeiltiin isojen lumikasojen päälle. Olin laittanut kauheet toppavarusteet päälle niin ei ainakaan kylmä tullut vaikka noin tunti siellä pihalla oltiinkin. Olin tänään myös urheilullinen ja jopa kävelin kotiin (sen kilometrin matkan :D)
Nyt pitäisi lukea huomiseen historian kokeeseen, jonka arvosana sitten kertoo pääsenkö Rooman matkalle. Toivottavasti onni suosii mua, sillä viisi kokeessa huonoiten pärjännyttä ei pääse matkalle mukaan, koska oppilaita mahtuu mukaan vain 30 ja ilmoittautuneita on 35. Oon aina ollut ihan suht hyvä historiassa, mutta nyt tuntuu et oon yksi luokan huonoimmista.  On se kumma ettei edes ulkomaanmatka oo saanu mua motivoitumaan ja yritän kokoajan keksiä kaikkia hyviä tekosyitä ettei vaan tarvis lukee! Ehkä nää kuvat motivois mua. No meen nyt keittämään itselleni kaakaota vaahtokarkkien kera ja sitten suunnistan Antiiikin Rooman ihmeelliseen maailmaan!9 kommenttia:

 1. ihanii noi kaikki vaatteet, toi laukku on tosi kiva :) tää sun blogi on tosi kiva, hieno ulkoasu!

  http://draw-the-line-iida.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Iida: Kiitos tuun kattoon sun blogis :)

  VastaaPoista
 3. Linda&Sofia: Niihän me kaikki ;D

  VastaaPoista
 4. Yleensä tykkään vaaleepohjasista ulkoasuista mut tää on tosi kiva, me likey! ;) Ja ihana banneri, ihania kuvia ja kirjotat mielenkiintosesti! (:

  http://iravanessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Nessa: Tosi kiva kuulla et oot tykänny! Prisitit just sopivasti mun ankeeta kokeisiin lukemis iltaa :D

  VastaaPoista
 6. Mahtava nimi blogillas! Ihastuin noihin korviksiin :)

  VastaaPoista
 7. Minna: Haha, keksin ton nimen vaan joskus ihan yhtäkkiä :D

  VastaaPoista
 8. aa tuo toppi ois oiken kiva:)
  sun blogis on tosi kiva ja selkee :)!

  http://www.sannnnis.blogspot.com

  VastaaPoista