sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kun mikään ei tunnu miltään, kipu korvaa ystävää!

Moikka! Viikonloppu on ollu mulla niin kiireinen että ehdin kirjoittaa vasta nyt. Tähän aluksi voin mainita, että kuuluin Wanhojen tanssien toimikuntaan ja meidän vastuulla oli järjestää hienot Wanhat kakkosille. An ja Karri onnistuivat tehtävässä hienosti ja tietenkin myös kaikki muut toimikuntalaiset. Tossa on muuten päivän asu, kun niitä kuvia oli pyydetty.
Torstaina menin Veeralle yöksi, jotta päästään aamulla samalla kyydillä Feeniksiin. Feeniksissä oltiin siinä yhdeksän aikaan ja autettiin muita koristelussa. Saatiin koristeet juuri paikoilleen ennenkuin tanssiat saapuivat paikalle. Päivätanssit alkoivat yhdeltä ja puoli kolmelta päästiin kotiin syömään ja valmistautumaan iltaa varten.
Iltatanssien takia täytyi olla takaisin Feeniksissa ennen viittä. Minä ja Veera oltiin vastuussa lippujen myynnistä, joten meidän homma oli suht helppo täytyi vaan istua ja myydä lippuja. Iltatanssit loppuivat siinä vähän ennen kaheksaa ja siitä alkoi pikasiivous, jotta ehdittäisiin ennen puolta kymmentä Humppilaan järjestään jatkoja. Jatkot sujuivat hyvin, jos ei lasketa pieniä tappeluita.
Lauantaina vietettiin aikaa Joonaksen kavereiden kanssa. Kaikki muut joi mutta mä en halunnu ku oon ollu koko tän viikon kipeänä ja muutenkin vielä heikko olo. Vietin kyllä todella hauskan illan ja vaikka olin suurimman osan illasta ainoa tyttö en tuntenu itseäni olleenkaan ulkopuoliseks. Ilta jäi kumminkin lyhyeks, koska osa porukasta lähti baariin ja Joonasta rupes väsyttään niin paljon, että oltiin nukkumassa jo ennen yhtätoista illalla. Pojat oli leikkiny mun kameralla niin päätin kostoks lisätä yhen kuvan blogiin.
Sunnuntai onkin menny vaan löhöillessä ja laskiaispullia syöden! Aloitin myös jo pakkaamaan Englannin matkaa varten. En oikein tiedä millaisia vaatteita ottaisin mukaan, koska Manchesteriin on luvattu jopa + 15 astetta, tuntuu kyl mukavan lämpimältä näin Suomen säihin verrattuna!

11 kommenttia:

 1. toi mun vannehame on niin törkee :DDD

  VastaaPoista
 2. noora: Toi sun puku oli kaikista hienoin! Tykkäsin myös Essin puvusta ja haluun itekki jotain samantyylistä :)

  VastaaPoista
 3. ooi noi mekot on niin hienoja!

  VastaaPoista
 4. nora: Niimpä, mäki oon ihan rakastunu<3

  VastaaPoista
 5. Upea tuo pinkki vanhojen tanssiasu! ♥

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. ihana ulkoasu :) ton vikan kuvan poika näyttää ihan meidän koulusta yheltä lukion kakkosluokan pojalta, joten pakko kysyä missä sä asut? :-D

  VastaaPoista
 7. Kivoja postauksia sulla ja ihanan neutraali ulkoasu! :)

  Liityin lukijaksi!

  http://takeofmoment.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Salla: Ihanaa saada uusia lukijoita, tervetuloa :)! Käyn aina automaattisesti katsomassa lukijoideni blogit :)

  VastaaPoista