sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Just close your eyes, sun is going down

Viikonloppu alko mulla aikasin kun päätin lähteä koulusta kotiin jo 11 aikoihin. Ajattelin sit miellyttää äitiä ja siivosin koko talon, tein meidän perheelle ruuaks spagetti-jauhelihavuokaa, joten äiti pysty vaan töiden jälkeen mennä makoilemaan sohvalle, eikä sen tarvinnu tehdä yhtään mitään. Isi tykkäs mun ruuasta ihan hirveesti ja sano et siitä tuli sen uus lempiruoka! En tiedä mikä mua on vaivannu tää viikonloppu ku kokoajan on tehny mieli kokata ja siivota.

Olin luvannut perjantaina olla Janitan kanssa ja ajoin ekaa kertaa tänävuonna skootteria! En kyllä ajanut kuin 30 km? Tammelaan ja takasin. Tuntu et mun skootteri ois kulkenu satasta ku ei oo taas yhtään tottunu siihen vauhtiin ja pelkäsin et kaatuun joka mutkassa jos siellä jossain olis jäätä vielä piilossa. Illalla suunnattiin Janitan kanssa Aleksin sauna/grilli/palju pileisiin, oli kiva viettää koko ilta vähän pienemmällä porukalla kuin yleensä. Istuskeltiin melkein koko ilta saunassa, kuunneltiin musiikkia ja puhuttiin kaikesta mitä mieleen tuli. Harmi et mua alko väsyttään niin paljon ennenku palju oli ees lämmin niin lähettiin siinä yhden jälkeen Joonakselle nukkuun. Noita päivänasu kuvia on toivottu aika paljon niin laitoin tohon ylemmäs ny pari kuvaa viikonlopun asusta.


Lauantai aamuna herättiin Joonaksen kaa siinä kahden aikoihin ja päätettiin tehdä Amerikkalaisia pannukakkuja aamupalaks. Ne onnistu ihan hyvin, mutta tehtiin ihan liikaa taikinaa niin soitettiin sitten Harri ja Sarakin syömään pannaria. Joonas teki myös "makaroonimössöä" eli makarooni, jauhelihaa ja kermakastiketta.


Lähettiin syömisen jälkeen Harrille, pojat pelas änäriä ja mä siivosin :D Pelailtiin ristiseiskaa ja hävisin joka kerta, ärsyttää vieläkin se Joonaksen vittumainen ilme kun se voitti joka ikinen kerta! Lähdettiin Harrilta kohti Teron synttäripailuja, onnea vaan Terolle! Ehdittiin kuitenkin olemaan siellä ehkä tunti kun Tero huusi "Saahan kaikki kyydin kotiin, mä lähen baariin" Onneksi meillä oli jo kyyti hankittuna niin lähdettiin sitten kohti Forssaa, kun saatiin Sannilta lupa tulla käymään sen siskon kämpillä. Ei kyllä oltu sielläkään kauaa ku kaikkia alko väsyttään niin paljon, että Harri tilas meille sitten taksin kotiin.

Saatiinki si hifikulman "biletaksi" ja siellä on niin hienot valot sisällä. Otin pojista muutamat kuvat, mutta niistä tuli aika tärähtäneitä... Yks asia minkä huomasin viikonloppuna niin yllättävän moni mun tutuista lukee mun blogia, oon aina luullu et mun blogia lukee ainoastaan mun pari läheistä kaveria ja sit jotain randomeita, mut tänäkin viikonloppuna mulle tultiin tosi monta kertaa kyseleen mun blogista kaikkee. Olis tosi kiva jos jaksaisitte liittyä lukijaks tai kommentoida että luette blogia, koska sit kun tietäisin ketä kaikki tätä lukee, osaisin ottaa teidät lukijat paremmin huomioon :)!

28 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksen noista ruuista ja ohjeista :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Mitkä kaikki ohjeet haluisit :)? Mulla on vaan se ongelma et keksin melkein kaikki ohjeet päässäni nii en tavallaan ota ohjeitä mistään, mutta yritän muistella :D

  VastaaPoista
 3. kiva kun kävitte, oli mukavaa ! :)

  VastaaPoista
 4. Sanni: Kiitos ku saatiin tulla, oli kiva tutustuu :)!

  VastaaPoista
 5. Hihih mä luen tätä aina mutta empäs kerro mun salaista henkilöllisyyttä :D mut joo tunnetaan kyl ;)))

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: No ei oo pakko kertoo :D

  VastaaPoista
 7. ei mul ees oo kai mitää tollast tilii mil vois liittyy lukiaks nii mite se oikei toimiiii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit liittyä lukijaksi tekemällä google tilin jon ka pystyy tekemään esimerkiksi täältä: https://accounts.google.com/SignUp?continue=https%3A%2F%2Faccounts.google.com%2FManageAccount&hl=FI

   Poista
 8. Ketä kaikkii siel Terol oli ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksa luetella ku siel oli suht paljon porukkaa :D

   Poista
 9. hejdåå minä luen! en kyllä tunne sua hehehe ;)

  VastaaPoista
 10. ei mun tarvii lukee ku saan kuulla sun viikonlopun menoista ja amerikkalaisista pannareista iha kasvotuste (; ahahahahah eivaiskaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikee arvata ketä tän kommentin on laittanu "Etkai sä oo lukenu mun blogia viel!" :D

   Poista
 11. Voisit tehä postauksen sun parhaista kavereista :) sellate vois olla kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon harkinnutki sitä mut siitä tulis aika pitkä postaus.. Ihmiset ei varmaan jaksais lukee sitä :D

   Poista
 12. Toihan oli hyvä idea tääl ainaki jaksetaan lukee !

  VastaaPoista
 13. meinaatko jossain vaiheessa tehä videopostauksen?:)

  VastaaPoista
 14. Oiku tekisit vaate postauksen sellaset on sairaan kivoja !! :)) ja olis kiinnostava nähä sun lempivaatteita ja sit vaikka jotai bile vaatteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Voisin vaik tehdä sellasen mun lempivaate postauksen :D harmi vaan et melkein kaikki mun lempivaatteet on kesävaatteita :D

   Poista
 15. Mut on nää vklp postauksetki kyl mielenkiintosiiii ! :)

  VastaaPoista