maanantai 9. huhtikuuta 2012

Easter holiday

Viikonloppu meni mulla tosi kivasti. Perjantaina vaan löhöiltiin Joonaksella leffoja katsoen ja mä olin hirveen väsynyt niin menin varmaan jo kymmeneltä nukkumaan. Lauantai aamupäivällä äiti ja isi tuli hakeen mua Tammelasta kotiin ja mentiin sit koko perhe "pääsiäisaterialle" Pizza Buffaan. En oo oikeen ikinä tykänny sen paikan ruuista, koska ne on tosi kuivan makusia pitsoja ja ei siel oo ees juur mitään ruokaa mistä tykkäisin. Olisin menny mielummin Raxiin mutku sitä täältä pikkukylästä ei löydy.
Syömisen jälkeen Petra tuli hakeen mua ja ajeltiin vaan mautolla ympäriinsä. Ooteltiin siinä sitten aikamme et Werä tulis kotiin. Illalla lähettiin Jokioisille pileisiin, ei me siel kyl kauaa oltu ku lähettiin Forssaan syömään ja lähin siitä kotiin nukkuun. Sunnuntai aamuna sain idean et rupeen tekeen croisantteja. Meillä oli just sopivasti voitaikinaa pakkasessa niin ei tarvinnu ku pyöritellä taikina croisantin muotoon ja pistää uuniin. Oli ihana kerranki syödä aamupalaksi uunituoretta croisanttia! Sunnuntai päivän vietin oikeastaan nukkuen ja syöden, joten siitä ei oo sen enempää kerrottavaa. Sain luettua True Blood sarjan ensimmäisen kirjan loppuun ja onneksi niitä on vielä neljä kappaletta hyllyssä lukematta, sillä oon niin koukussa tohon sarjaan kun joku vaan voi olla!

Tänään menin tutustumaan Borges nimiseen kenttähevoseen, jonka hoitajaksi pääsin. Eniten mua tullaan tarvitsemaan kesällä kisahoitajana, mutta nyt tehtäviini kuuluu Borgesin liikutus maastakäsin ja yleinen hoitaminen. Tultiin omistajan kanssa tosi hyvin juttuun ja toivottavasti Borgesin kanssa kemiat kohtaa niin saisin jatkaa tätä hoiteluu pitempään. Tietenkin ensisijaisesti käyn hoitamassa Jussin hevosia, eikä minua tulla tarvitsemaan tuolla kuin harvoin. Tässä muutamia vanhoja kuvia Borgesista, jotka omistaja lähetti minulle.
Tästä viikonlopusta oli todella vaikea kirjoittaa, koska en tehnyt mitään muuta kun nukuin ja söin. Mahtoikohan rankalla koeviikolla olla osuutta kauheaan väsymykseen? No vaikka olenkin hyvin levännyt ei silti paljon houkuta mennä huomenna takaisin koulun penkille, no onneksi enään alle kaksi kuukautta kesälomaan!

8 kommenttia:

 1. se on enää, ei enään.

  VastaaPoista
 2. Heei et oo laittanu mun tekemää banneriaa :D

  ♥: typical

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollut viel aikaa muokkailla ulkoasua :)

   Poista
 3. Haha,mä taas en syö Buffassa mitään muuta kun niitä pitsoja :D

  VastaaPoista
 4. ah nam toi smirnoff ;D Hieno hevonen kans! :)

  VastaaPoista