sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Keep calm and continue partying!

Mulla oli tosi kiva viikonloppu! Perjantaina oli äidinkielen "kokeen" vuoro. Eli jokaisen ryhmän piti esittää 20 min kestävä esitelmä aiheista jotka oli jaettu kurssin alussa. Meidän aiheena oli William Shakespeare ja saatiin siitä ainakin omasta mielestäni tosi hyvät arvostelut! Kokeen jälkeen datailin kotona ja ehdin kirjoittaa pari postausta, julkaisen ne joskus sit kun ei oo yhtään ideaa mistä kirjoittaisin. Aattelin et pistän silmät hetkeks kiinni ku väsyttää niin sairaasti, no ei oo vaikee arvata et nukahdin ja heräsin vasta seitsemän aikaan ku tuli puhelu, että miksen oo jo Petran 17v synttäreillä. 

Petralla oli täydet pileet käynnissä ku saavuin sinne. Olinkin sit ainoo ketä oli selvinpäin, mutta kyllä mullakin hauskaa oli! Lähdin kyllä jo yhdentoista jälkeen kotiin ku kaikki alko lähteen jatkoille ja mulla oli niin hirveä päänsärky et kotona menin vaan suoraan nukkumaan. Aamulla Joonas soitti ja herätti mut kertomalla et lähteekin jo tänään Loimaalta kotiin ja sovittiin sit et tuun joskus päivemmällä niille. Luinkin siinä sitten pari kappaletta ruotsia ja tein itelleni ihanan hemmottelu aamupalan! En oo pitkään aikaan syöny niin hyvää aamupalaa, tein siis itelleni sämpylän, jossa oli kaikki hyvät täytteet ja sit äiti oli edellis iltana tehny persikkarahkaa niin oon ahminu sitä nyt koko viikonlopun! Lauantaina ei Joonaksen kaa tehty oikeastaan yhtään mitään kun vaan nukuttiin, joten siitä ei oo mitään kerrottavaa.
Sunnuntai onkin menny OC:tä katsellessa ja ruotsin kokeisiin lukiessa. Ruotsi ei oo mikään mun vahvin aine niin vähän paniikilla oottelen huomista koetta.. Viime kokeesta sain 5 ja pääsin vähän niiku rimaa hipoen läpi niin aattelin et panostan tähän kokeeseen kunnolla ja blogiin kirjoittaminen ei todella taida auttaa siinä. Onko teillä lukijoilla jotain ehdotuksia blogin ulkoasun parantamiseen? Ehdotuksia saa antaa kommenttiboksiin!

13 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla, ja nätti olet (--: Ihaana toi banneri !:>

  http://fragments-of-glass.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Munkin ryhmällä oli Shakespeare aiheena sillon kun mä olin lukiossa! :D Yhdistettiin Romeo ja Julia sekä Hamlet näytelmäks-ja arvaa kuka oli Romeo :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me esitettiin Hamlet näytelmästä kohtaus ja mä olin Shakespeare :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. pappaha se siellä tosiaankin joo juu huhhu : DD t. pappa

   Poista
 4. Meniks se ruotsin koe ny si hyvi ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainaki tuntu helpolta, mut sen näkee si :D

   Poista
 5. Kivoja kuvia ja kirjotat hyvin :)
  Mä en vain henkilökohtaisesti innostu näistä lifestyle-blogeista mutta ei se liity tähän mitenkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arty: Kiitos kommentoinnista, tuun kattoon sun blogis :)

   Poista
 6. mielestäni blogisi ei paljon parannusta tarvii,taustan vaihtaisin erilaiseen mutta muuten ihan huippu blogi! :)

  http://whenilookatyou-u.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuun vilkaseen sun blogis myös :)

   Poista