sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

klara vappen, bara vatten och party all natten!

Huhhuh nyt on rankka viikonloppu takana, mutta vielä huomenna pitäisi jaksaa reivata. Perjantai meni mukavasti It-Adminassa,vaikka lähdinkin jo yhdentoista jälkeen kotiin, koska mua oli koko illan vaivannut järkyttävä päänsärky. Noora oli kyllä järjestäny parhaimmat It-Admina pileet missä oon ollu! Oli ihania ruokia, suklaaputous ja aivan mahtavaa boolia! Kiitokset Nooralle mahtavista pileistä! Olin jo kotona nukkumassa kun Joonas soitti ja ilmoitti tulevansa meille baarista yöks. Joonas saapui meille siinä 1 aikoihin, mutta jatkoi juomista vielä isin kanssa, no kömpi sekin nukkumaan sitten siinä 4 aikoihin.Lauantaina herättiin vasta kahden aikoihin ja alettiin miettiin kyytiä Tammelaan, koska ei ollut toista kypärää. Onneksi Irja (naapuri) pelasti meidät pulasta ja lainas omaa kypäräänsä meille! Hengailtiin muutama tunti Joonaksella ja katsottiin Simpsoneita. Käytiin syömässä pizza puoliks ja sen jälkeen lähdin Forssaan Millan synttäreille. En ehtiny hankkiin Millalle mitään kunnon lahjaa niin annoin Millalle vain pikkupullon salmaria. Ilta meni tosi kivasti ja paikalla oli vakio tyttöporukka, mutta sitten paikalle alkoi ilmestyyn kokoaika lisää porukkaa ja loppuillasta meillä olikin ihan kivan kokonen sakki kasassa. Tammelaan ajaessani jouduin ratsiaan ja olin kuulemma illan ensimmäinen mopokuski ketä oli puhaltanut nollat, ihmettelin tätä kovasti sillä en ymmärrä mitä järkeä on ajella kännissä....Sunnutai aamusta lähdettiin Joonaksen perheen kanssa, Elinan 5v synttäreille. Elina olikin jo ihan innoissaan odottamassa meitä ovella, kun kurvattiin autolla pihaan. Syötiin hyvin ja juteltiin tuttujen kanssa. Elina esitteli innoissaan mulle gerbiilin terraariota, mihin tosin on vasta ensiviikolla tulossa gerbiilit. Loppuilta vaan grillaillaan ja saunotaan, mahdollisesti käydään myös Forssassa. Huomenna pitäisi jaksaa vielä ja sitten juhlinta putki on ohi, otin tänä viikonloppuna yhteensä 700 kuvaa niin anteeks tää kuvien paljous..

10 kommenttia:

 1. just kiva ku oli näin paljon kuvii :)
  varsinkin mun naamakuvista tykkäsin! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin söpö milsbe et sut pitää ottaa tänne bloginki puolelle :)

   Poista
 2. oi vitsi tää oli kiva postaus! (: ja 5/5 toi mun synttärisankari -kuva... :D

  VastaaPoista
 3. juu oli pakko laittaa synttärisankaristaki kuvaa ;)

  VastaaPoista
 4. voi miten kivoja kuvia! tosi mielenkiintosen olonen blogi sulla :)

  http://patterisirkusta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. sori ku kommentoin tälleen vanhoihin postauksiin, mut innostuin selailemaan!:-D mageen väristä toi boolin, mitä siin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm en muista ihan tarkkaan mitä kaikkea siinä oli ku ei ollu mun tekemä booli mutta ainakin: Leijonaa, omppuviiniä, spritea ja sit oli vielä joku sininen litku jonka nimee en muista :(

   Poista
 6. Ootko käyny kuvailees mun kissaa? :D kun on niin paljon samaa näköö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jos sun kissas seikkailee urjalassa nii voi olla :D

   Poista