perjantai 13. huhtikuuta 2012

perjantai 13...

Hei! Tää päivä on mennyt ahertaessa. Mulla on nyt kesälomaan saakka joka perjantai vapaa koulusta, joten viikonloppu alkaa jo torstaina! Aamulla heräsin siihen, että Jassi soitti vähän yli kymmenen ja pyysi mut hakemaan sen koulusta. Olin ihan unenpöppörässä etten vaan jaksanu lähteä ja jatkoin nukkumista. En kuitenkaan saanu unta niin rupesin sitten leipomaan Joonakselle syntymäpäiväkakkua. 

Kakkupohjan teko sujui ihan hyvin, ja siitä tuli tosi kivan näkönen. Ongelmat alkoivat kuorrutuksen ja koristelun kohdalla kun mikään ei meinannut onnistua! Multa loppui kermavaahto kesken ja jouduin lähteen kauppaan hakemaan sitä lisää, kun pääsin kotiin huomasin että suklaanapit unohtu ja takaisin kauppaan. Lopulta sai sen kahden ja puolen tunnin aherruksen jälkeen valmiiksi ja oikeastaan oon tosi ylpee et siitä tuli ees jonkun näkönen kakku! 

Samaan aikaan kun tein kakkua tein myös ruuan, koska äiti pääsee nii myöhään töistä ette se varmaan jaksa tehä ruokaa. Tein sit kanapennepastaa ja se on yks mun lempiruuista. Jos mun pitäs yks ruoka valita, mitä osaisin valmistaa kaikista parhaiten se olis varmaan kanapennepasta. Tästä tulikin tosi ruoka aiheinen postaus.... No nyt suuntaan suihkuun ja rupeen valmistautuun lukiopileisiin!

11 kommenttia:

 1. hei voisit tehdä siitä sun jauheliha kastikkeesta ja tästä reseptit ja teko ohjeet tänne!

  VastaaPoista
 2. toi kakkupohjahan on kaupan valmis :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIMPÄ MUUTEN!!

   Poista
  2. Eihän ole :D vedin taikinan kakkupohjavuokaan ja uuniin, äiti tosin autto leikkaamisessa ku siitä ei meinannu tulla yhtään mitään :)

   Poista
 3. Tuottoon kiihtyi osakkeiden meijerin kielletty Jonnalle liiteli naisia kahjo kaivon Alkon eron kansoille iskuja aidosti riski epidemia poroksi kodiksesi asioiksi

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, itekki olin tyytyväinen et siitä tuli ees jonkun näkönen :D

   Poista