tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pitbull - Rock the boat

Hengissä ollaan! Oon nyt selvinnyt keuhkokuumeen kourista ja oon valmis palailen normaaliin postaustahtiin. Viime viikolla ei siis tapahtunut mitään muuta ku kotona makailuu ja voi sitä valituksen määrää mitä kaikki mun lähellä olevat joutu kestämään, ei käy kateeks. 

Perjantaina oli jo aivan varma, että oon terve ja voin lähtee Jaakolle pilettään. Haage tu li hakeen mut kyytiin ja suunnattiin kohti Jokioisia. Ehdin oleen Jaakolla ehkä puol tuntia ku rupes oleen niin kipee olo, että oli vaan pakko lähtee kotiin lepäämään. Jaakko sit sanoi et kannattaa mennä saunaan istuun samalla ku oottelen kyytiä, että lämmin ilma pistää liman liikkeelle ja kyllähän se pisti, ainoa ongelma olikin se että yskin verta koko perjantai - lauantai yön. Kiitos vinkistä Jaakko! 
Lauantaina oli taas tosi terve olo, mutta varmuuden vuoksi päätin jäädä kotiin. Pyysin sit Joonaksen meille yöks ja vietettiin rauhallinen koti-ilta leffojen ja roskaruuan merkeissä. Katottiin Snakes on a plane, oon viimeks kattonu sen joskus pienenä ja muistan, että valvoin monta yötä sen takia ku olin varma et mun sängyn alta tulee käärmeitä ja ne hyökkää mun kimppuun. Nyt kun leffan katto uudelleen niin tajus, että se oli niin huonosti tehty, että melkein nauratti. Ehkä olin nuorempana niin herkkä lapsi, että keskityin mielummin pelkäämään käärmeitä kuin nauramaan ennalta arvattavalle ja tylsälle juonelle.
 Sunnuntai aamuna tein mulle ja Joonakselle lettutaikinan sekä paistoin lihariisipasteijat uunissa. Joonas on meistä se lettujen paistomestari nii se sai hoitaa sen lettujen paistamisen, koska multa se ei ikinä onnistu! Joko se lettu palaa mustaks tai repeytyy miljoonaan eri osaan, mutta Joonaksen paistamista letuista tulee aina kauniin värisiä ja täydellisen muotoisia.....Minäkö kateellinen, en toki....?  Nyt ootan eniten viikonloppua, koska siitä tulee huippu, mutta saatte vasta viikonloppu postauksessa selville mitä tulee tapahtumaan!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. noh veera ei voi väittää ettei ois parantunu sen jälkee ku saunas kävi!

   Poista
 2. Niiiimpä, viikonloppuu ootellessa ;))!

  VastaaPoista
 3. mikä toi sun näppyläs aina tossa nenän alla on :DDDD?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin aina :D? Tää on vanhoja kuvia, samana päivänä otettu ku edellisen postauksen kuvat.

   Poista
 4. hah, tosta snakes on a plane - jutusta tuli mieleen ku itekki joskus pienenä katoin porukoitten kaa anakonda - leffan (vaikka porukat aluks kielsi), nii aloin itkee sen leffan jälkee :D katoin sen leffan uusiks täs vähän aikaa sitte ja ei siinä voinu ku nauraa :D

  VastaaPoista
 5. Onks toi angry birds limu hyvää :'D

  VastaaPoista
 6. Oli kyse lettujen paistosta tai mistä tahansa, harjoittelu tekee mestarin. Mä en viel joku pari vuotta sit osannu kans paistella niitä mutt nyt on jo alkanu luonnistuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mä suosiolla tyrkkään sen homman Joonakselle. Oon omasta mielestäni tosi hyvä kokki,mutta toi lettujen paisto ei kyllä onnistu :D

   Poista