maanantai 7. toukokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt...

Mun viikonloppu sujui aika rauhallisissa merkeissä. Perjantaina katselin jääkiekkoa Korkkisilla, mutta sainkin todella ikävän puhelun kesken illan ja mun ilta tyssäsi siihen. 
Lauantaina olin todella väsynyt kun pääsin perjantaina nukkumaan niin myöhään.
Lauantain suunnitelmissa oli käydä kalamarkkinoilla ja ostaa tän vuoden ekat muikut! Saavuttiin torille siinä puoli neljän aikoihin ja myyjät jo purkivat katoksiaan!? Kiukutti tosi paljon, että jäi muikut saamatta, jos kerran on sanottu että tori kestää neljään saakka niin ei niitä myyntipaikkoja kuulu purkaa jo puoli neljältä, ei ketään muukaan voi lähteä töistä puoli neljä jos työaika kestää neljään, kiukuttaa vieläkin niin paljon! No pientä kiukkua purettuani, suunnattiin skootterin nokka kohti Autokeidasta ja käytiin sieltä ostamassa makkaraa grillattavaks, itelleni ostin kanaa, jotta sain tehtyä maailmanparasta kanapenne -pastaa. Istuttiin sitten iltaa mun vanhempien kanssa grillaillen ja jutellen. Oli kyllä tosi kiva ilta!
Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta liikkeelle, ensin käytiin mun mummulla kahvilla ja sen jälkeen suunnattii Tammelaan, valmistautumaan Leijonien peliä varten. Me varmaan vähän liioteltiin meidän nälkää ja pöydästä löytyi vaikka mitä herkkuja: kakkua, sipsiä, keksiä, täytettyjä patonkeja, energia juomaa ja vielä karkkia. Ei me tietenkään kaksin jaksettu syödä kaikkea, mutta nyt on ainakin herkuteltu koko viikonlopun edestä. Iltapalaksi Joonas teki sikahyvää munariisiä, en oo ennen tykänny munariisistä mut toi Joonaksen tekemän maistu niin hyvälle, että pitää varmaan itsekin kokkailla samanlaiset annokset. Muistin myös ottaa vähän päivänasu kuvia, toivottavasti teillä oli yhtä kiva viikonloppu kuin mullakin :) 
Ens lauantaina vietetäänkin mun ja Joonaksen vuosipäivää, mutta siitä postaus sitten myöhemmin.


4 kommenttia:

 1. voisitko laittaa ton munariisin ohjeen? itse en oo löytäny vielä mistään hyvää ohjetta ja kovasti haluisin munariisiä kokkailla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein ohjeesta äskön postauksen, jos jotain jäi epäselväksi niin kysy :)

   Poista
 2. eiks joonas anna muikkua tarpeeks?

  VastaaPoista