keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Call me maybe?

Anteeksi tää pieni blogihiljasuus, mutta mulla on ollu vaan niin tajuton kiire. Mun päivä menee nykyään oikeastaan näin:


5.50: Herätys, eväiden/tavaroiden pakkailu työlaukkuun, aamupalan syönti jne jne
6.15: Lähen ajaan skopalla töihin
7.00-15.30: mä joka päivä töitä teen, joka ainoa aamu seitsemäksi meen
15.30: Kotiin !!!!!
16.00- 18.00: Tajutonta ruuan ahmimista, kiukuttelua ja valitusta eräästä ärsyttävästä työntekijästä...
18.00-?: Päikkärit
22.00- 00.00: Nukkumatin jahtaamista


ja tämä päivärutiini toistetaan 5 krt viikossa.
Oikeesti mun työ on tosi mukavaa ja helppoa, mutta kaiken pilaa toi yks ärsyttävä työntekijä, josta ketään ei pidä. On siis kesätyöntekijä,joka kuvittelee olevansa pomo ja määräilee + valittaa kaikesta. Jakaa muille paskahommat ja istuu ite ylimääräsillä kahvitauoilla... Reilua eikö? No yritän olla vaan välittämättä, kuinka huonosti muka haravoin tai leikkaan ruohoa. 


Töistä puheen ollen, olin tänään leikkaamassa reunahautojen nurmikkoa (eli siis haudat joissa on niiku kiviset reunat ja niiden sisällä on nurmikkoa) erään sellasen haudan sisälle oli istutettu pensas. Ajelin sit nurmikkoa siitä pensaan ympäriltä ku ihmettelin et mikä sielä vilahti. Sammutin koneen ja kurkkasin pensaan alle ja mua kohtasi tällänen näky:
Oi ku ne oli söpöjä! En tietenkään koskenut niihin, ennen ku joku valopää tulee valittaa. Niitä oli yhteensä neljä, mutta toi yks minkä pää näkyy tossa vasemmasse reunassa oli kuollu. En kuitenkaan viittinyt siirtää sitä, koska se emo ettis sitä muuten monta tuntia ku huomais et yks poikanen puuttuu. Toivottavasti toi emo kuitenkin tajuais siirtää noi poikaset muualle, ettei ne häiriinny liikaa.

13 kommenttia:

 1. awwww kuinka söpöjä! :3 voi kun toi yks on kuollut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, en kuitenka raaskinu siirtää sitä ettei mun haju tartu poikasiin ja emo hylkäis ne.. Teki kyl mielu napata ne mukaan ja tuoda kotiin :D

   Poista
 2. aivan ihania herrajestas<3

  VastaaPoista
 3. Huiiii ku sul on pitkiäpäiviä! 8 ja puol tuntia :o Ja voi ku söpöjä :') t. Jaspe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki söpöjä :)! No siis tavallaan työskentelen vaan 7 ja puol tuntii ku mul on kaks vartin kahvitaukoo ja yks puolentunnin ruokatauko :)

   Poista
 4. kaninpoikasiin ei joo yleensä saa koskea mut jos vierestä löytyy kuolleita pentuja niin ne pitäisi siirtää tai ottaa turvaan koska sillon ei oo kaikki normaalisti. Joku on varmaan käynyt lääppimässä noita, ne on menettänyt suojahajunsa ja pedot löytää ne. Ne näyttäis olevan vielä näkyvällä paikalla? Jos meet huomenna töihin nii kato onko ne vielä siellä ja siirrä korkeintaan 5-10m päähän suojasempaan paikkaan (ei käsin) niin emo löytää ne vielä jos ei ole hylännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin et se kuollut pupu on ollu jo varmaan syntymästä asti kuollut ku se oli paljon pienenpi kokosempi ku muut ja noi oli varmaan jotain viikon ikäisiä. Oli kyllä suojaisessa paikassa ja hyvin piilossa mutta yksi pupu pelästy ku leikkasin ruohoo ja juoksi sieltä pusikosta pois nii satuin sillon huomaan ne :)

   Poista
 5. Voi luoja, kun on ihania! ps. tilaan sulta tommosen pienen palleron!! :D T.Tiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itekki tekis mieli kotiuttaa tollanen vaikka kani jo löytyykin :D

   Poista