tiistai 31. heinäkuuta 2012

Funpark!

IMG_2918
IMG_2929
IMG_2931
IMG_2922
IMG_2932
lenkki

Lauantai aamuna lähdettiin Joonaksen, Lassin (Joonaksen veljenpoika) ja Aatun (mun pikkuveli) kohti Ideaparkkia. Suunnitelmana oli mennä lapsille suunniteltuun Funparkkiin viettämää mukavaa päivää. Koko reissu oli oikeastaan syntymäpäivä lahja Lassille, joka täytti sunnuntaina kahdeksan vuotta! Olin kuullu Funparkista paljon negatiivista palautetta, mutta meillä oli kolme ilmaislippua ja päätettiin testata paikkaa negatiivisista jutuista huolimatta. Se kyllä kannatti sillä Funpark oli todella positiivinen yllätys! Siellä oli paljon laitteita kaiken ikäisille, uskon että mä ja Joonas oltiin varmaan enemmän inoissamme laitteista ku pojat :D! Myös ulkoalue oli ihana lisä, sillä välin ku noi pomppi pomppulinnoissa mä istuskelin penkeillä ja otin aurinkoa. Omaksi lemppariksi nousi lasersota, aivan parasta! Ihana juoksennella no okei oikeesti sielä ei saanu juosta pyssy kädessä ja kerätä pisteitä!

Vietettiin Funparkissa melkein neljä tunti ja silti tuntui ettei kaikkia mielenkiintoisia laitteita ehtinyt kokeilemaan! Ainoot miinukset tulee aikuisten "rahastuksesta" alueelle ei saa ostettua minkäännäköistä oleskelurannekketta vaan aikuisetkin joutuvat maksamaan täyden lipun hinnan eivätkä todennäköisesti käy edes missään laitteissa. Alle 13- vuotiaat eivät saa olla puistossa ilman huoltajaa (aika outoo ettei kutos/seiskaluokkalainen ei pärjäisi ilman valvojaa) sekä alle 120 cm ei oikeastaan oo suunniteltu muita laitteita kuin pomppulinnat ja maksulliset pelit. Kuitenkin aivan mahtavareissu meidän osalta! En juuri kerennyt shoppailla, mutta mukaan tarttui kuitenkin farkut, kolmet alushousut ja hiusdonitsi. Ajokilometrejä päivän aikana tuli noin 350 km, koska Ideaparkin jälkeen kävästiin meidän mökillä viemässä Aatu hoitoon mummille ja ukille, koska porukat on Kreetalla. 

Eilen päättelin ottaa taas itseäni niskasta kiinni ja menin juoksemaan ton reilun 7 km lenkin, tavoite oli se alle tuntiin juosta ja ihme kyllä onnistuinkin vielä! Suunnitelmissa oli mennä myös tänään sama lenkki, mutta nukkumaan menessä olo oli todella kipeä ja yöllä nousikin sitten kuume.. Tän päivän oon viettäny sänkypotilaana ja Joonas on passannu mua minkä kerkeää. Toivottavasti ehdin parantua torstaiksi sillä puoli neljältä on asuntonäyttö ja illalla pitäisi vielä raahautua Holjille. Ilmottelen torstaina saatiinko asunto vai ei :)

14 kommenttia:

  1. Vittu sä oot rasittava pikkuhuora, joka on täynnä itteensä. "Iik mun mustikkapiirakkaohje on pöllittty". Kamalaa hei, vittu vedä ranteet auki ja hanki elämä, en ees tunne sua, mut toivon et sulle tulis mahdollisimman paha mieli kaikista negatiivisista kommenteista mitä saat.
    Sut tullaan tuntemaan forssan mustikkapiirakkana tästä lähtien, et kanattaa sit opetella elämääm sen kans ::D:D:.d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDD Kiitos illan nauruista, sori en jaksa provosoitua anonyymin kitinöistä ;)

      Poista
    2. Sen verran kuitenkin provosoidut että pitää ihan facebookkiin laittaa? :D Koitas nyt kasvaa aikuiseks teinityttö. Hävettää sun puolesta millasen metelin nostat yhdestä mustikkapiirakasta.

      Poista
    3. Sain sen verran hyvät naurut, että päätin jakaa tän myös muillekkin :D ja kyse ei ollut mustikkapiirakasta vaan viimeisten puolen vuoden tapahtumista, tietäisit sen kyllä jos olisit seurannut asiaa vähän enemmän :D

      Poista
    4. hahaha saipas vantaalaisetkin hyvät naurut. Nää tytöthän tekee itsestään koko suomen pellejä ;)

      Poista
    5. En ymmärrä jos toka anonyymi on lukenut mun facetilan nii miksei se tullu kommentoimaan siihen tilaan mitä on mieltä vaan piti tänne tulla kommentoimaan anonyyminä :D

      Poista
    6. Ei taaskaan oo pokkaa kommentoida nimellä vaikka olis mahdollisuus facessaki.. :D

      Poista
    7. Vaikka toi anonyymi ilmaisee asiansa aika..... lapsellisella tavalla niin sillä on se pointti ainakin että ei olis tarvinnu laittaa facebookiin sellasesta asiasta päivitystä. Ei sinäänsä haittaa vaikka laitoit, koska se on huumoria, mutta siitä tulee sellanen vaikutelma että suurentelet asiaa turhaan. Olisit jättäny asian vaan omaan arvoonsa, koska se on idiootti, ja jos se käyttää sun kuvia/tekstiä voit nostaa siitä jutun, kellään muulla ei oo oikeutta niihin kun sulla. Ja varsinkin jos se on jatkunu kauemmin se kopioiminen. Mut joo, itekin nauran kyllä tolle tavalle miten toi asian ilmasee, onnee vaan mustikkapiirakka! :D

      Poista
    8. Tosiaan juttua on jatkunu ja yli puolivuotta, useista huomautuksista huolimatta sama meno jatkuu, mun kuvat on kyllä blogista poistuneet ku nätisti pyysin.

      Poista
  2. Ja varmaa et ilmottanu et olit ideaparkissa veeeraaaa!!:( t.susu:)

    VastaaPoista
  3. Jep, ihmettelen myös, minkä takia laitat facebookkiin tollasen asian. Anna asian olla jo, niin kaikki olis ihan hyvin. Jos joku tulee tollain kommentoimaan sun blogiin, niin suosittelen vaan poistamaan tollaset kommentit.

    VastaaPoista
  4. miten sul on tavotteena juosta 7 km alle tuntii, ku mä KÄVELEN sen matkan tunnissa?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se on tavote ku en oo varmaan ikinä ees kulkenu 7 kilometriä jalkasin :D

      Poista