sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kroppa teki jo yleislakon, jos rumuus ois laitonta antaisin sakon!

 Perjantaina saattiin päähän villi idea et lähdetään käymään Lahdessa kattoon millanen meno Summer Upissa on, varsinkin ku Joonas sai perjantaina kortin takas nii ei tarvinu kauaa miettiä ketä lähtee kuskiksi. Matkaan lähdettiin joskus kaheksan jälkeen ja perillä oltiin joskus puoli kymmenen? Väkeä oli ihan tajuttoman paljon! Harmitti kyllä etten ollu ostanu lippuja ja menny ite festareille sisälle, sen verran mahtava meno siellä oli ja varmasti sisäpuolella vielä parempi. Kuvia mulla ei oo ku en viittiny ottaa kameraa mukaan vaan jätin en autoon. Veera ja Janita tuli si telttailu-alueen porteille jutteleen ja moikkaamaan muita kyytiläisiä. Yhtäkkiä Semi,Aukusti ja Janne vaan katos ja tunnin päästä ne tuli surkeen näkösesti takaisin ku ne oli yrittäny kiivetä jonkun mökin katon kautta aidan yli, mutta poliisit oli huomannu ne jo ennen ku ne ehti kiivetä.. Näin ihan hirveesti forssalaisia ja muita tuttuja, istuttiin varmaan pari tuntia samassa paikassa kun ihmiset kulki ohi ja vähän väliä joku tuttu pysähty jutteleen. Kotiin päästiin joskus kolmen jälkeen ja suoraan nukkumaan. Toivottavastiu ensvuonna jaksaisin itekki lähtee Summer Uppiin!

Lauantaina heräiltiin siinä puolenpäivän aikoihin ja päätettiin lähtee Ideaparkkiin shoppaileen, oltiin perillä vasta joskus puol neljä, joten ei keretty kauaa shoppaileen. Ehdin kumminkin kiertää H&M, Ginatricotin ja Cubuksen. Käytiin nopeesti Raxissa syömässä ja haettiin vielä marsuille Faunattaresta ruokaa. Oon ihan ilonen, ettei tultu shoppailtua liikaa ja tilin saldo näyttää vielä toistaiseksi hyvältä. Lemppariostoksia on varmaan noi mustat farkut ja sit toi LOVE- sormujuttu. Keskiviikkona ois tarkotus lähtee Tampereelle viettään aikaa Suskin kanssa ja perjantaina lähdetään Joonaksen kanssa meidän perheen mökille. 


Millasia kesäsuunnitelmia teillä on?9 kommenttia:

 1. Kirjotat kivasti tätä blogii! :D


  www.mylifeiswonderfuls.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. kivan oloinen blogi sulla, tyksin bannerista :)

  sateen-ropinaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Eine pojat tainnu kyllä mistään mökinkatolta kiivetä, ja korkeintaan järkkärit tulluvastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii no en tiedä ku en ite ollu näkemässä, pettyneitä ne oli ainakin :D

   Poista
 4. Summeriss oli hyvä meno aitojen siäpuolellakin nimim. kaks päivää siel viettäny :) Hauska toi sormusjuttu, mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginatricotin alennusmyynneistä nappasin sen mukaani :)

   Poista
 5. ihanan väriset rintsikat! ja kiva huomaa, et muutkin "kehtaa" kuvata alusvaateostoksia blogiinsa.. etten oo ollut ainut :D

  VastaaPoista