perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pirkkala city!

Keskiviikkona Joonas lähti heti töiden jälkeen kuskaamaan mua Suskille. Oltiin sovittu et Suski tulee hakeen mut Pirkkalan ABC:eeltä ja lähetään siitä sit mautolla viemään mun tavarat Suskille. Pyörittiin suurimmaks osaks mopoautolla Tampereella ja Pirkkalassa. Kävin myös elämäni ensimmäistä kertaa Pyynikin näkötornissa munkilla! Oli kyl parasta munkkia mitä oon ikinä syöny! Suski näytti mulle kaikkia hienoja näköalapaikkoja ja käytiin Särkänniemessä yhessä hienossa rannassa minkä olemassa oloa en ees oo tienny. Harmitti vaan et oli noin huono ilma ja satoi melkein kokoajan, ois ollu kiva mennä ottaa esim aurinkoo johki rannalla mut ei.... Nukkumaan päästiin joskus puol 3 aikoihin ja herättiin torstai päivällä kahden aikoihin siihen ku Suskin porukat huuteli meitä syömään. Mentiin sit pariks tunniks Tampereelle ajeleen ja neljältä lähdettiin kohti Ideaparkkia.


Joonas tuli sit hakeen mua Ideaparkista illemmalla ja shoppailtiin siinä vielä hetki ja käytiin Kotipizzassa syömässä. Jouduin venaan mun pitsaa 45 minuuttia, Joonaskin oli ehtiny jo syömään ennen ku mä sain oman ruokani....Rahaa meni taas melkein 200 euroo, mutta mukaan tarttui vaikka mitä! Esittelen ostokset viikonlopun jälkeen sillä neljältä lähdetään Joonaksen kanssa mökille mistä en pysty postaileen, joten viikonlopun jälkeen sit!

6 kommenttia:

 1. Vitsi on jännä lukee kun asut tai/ja hengailet täällä mun lähellä! :D Asun ite Ideaparkin vieressä ja sillein, niin jotenkin hassuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oisin voinu jäädä Pirkkalaan vaikka loppukesäks. Pirkkalassa/Tampereella on pikkasen enemmän tekemistä ku täällä tuppukylässä :D

   Poista
 2. poikaystävälläs on kyllä mykistävä hauis/olkapäät

  VastaaPoista
 3. onko sulla mopoauto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, kuvassa oleva mopoauto on Suskin :)

   Poista