keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ripsienpidennykset!

Eilen lähdin heti aamusta kaupungille ostamaan mummulle syntymäpäivälahjaa. Mukaan tarttui kukkakimppu ja käsipyyhe Pentikin valikoimasta. Suuntasin pikaisesti viemään lahjat mummulle, sillä olin varannut kolmeksi ajan ripsienpidennykseen! Mulla ei oo koskaan ennen ollut ripsienpidennyksiä, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. Ripsien laitto oli kivutonta ja aika rentouttavaa ku sai vaan maata ja nauttia siitä kun joku näprää sun kasvoja. Sain puolessa välissä työtä mennä katsomaan tulosta peilistä ja kertoa mielipiteeni, tiesin jo siinä vaiheessa, että näistä tulee juuri sellaiset kun haluan! Sanni teki tosi tarkkaa työtä ja voin suositella Sannia jokaiselle forssalaiselle/tamperelaiselle, joka on ripsienpidennyksiä miettinyt. Mun silmiin laitettiin pääasiassa 13mm ripsiä ja muutama 11mm ripsi silmän sisänurkkaan. Sanni sanoi, että ripsiä kului yhteen silmään n. 130 kpl eli yhteensä 260 ripseä. Ripsien laitto kesti kolme tuntia, mutta tuntu, että oisin maannu siinä vaan puolituntia kun sai nauraa Sannin jutuille niin ei aikakaan käynyt pitkäksi! Ripset on myös pysyneet toistaiseksi todella hyvin, pelkäsin et tuun yöllä hinkkaamaan silmiä jotenkin silleen, että kaikki ripset tippuvat :D Huomaan jo nyt miten paljon nää helpottaa elämää, kun aamulla kun herää niin ei näytä ihan niin kamalalta kuin yleensä! 

19 kommenttia:

 1. Vau, tosi upeet! Paljon maksoit noista? :)

  VastaaPoista
 2. Hirmu ihanat! Mäkin haluun, mutten raaski, ku mua pelottaa, että omille ripsille sattuu jotain kamalaa. :D

  VastaaPoista
 3. Sitä mäkin pelkäsin mutta Sanni laitto noi niin hyvin etten usko et mitään kamalaa tapahtuu :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ! Mäki oon jo pitkään halunnu tollasia :), mut ne on aika kalliita kuin oot saanu noin halvalla :o Ja missä toi Sanni tekee noita ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanni tekee noita ripsiä ja kynsiä Forssassa ja Tampereella :) No siis Sanni ottaa noista aina sen 60 euroa et se kyl tekee ihmeen halvalla :)

   Poista
  2. Niii mut siis jos haluisin mennä ottaa täs joku päivä sellaset forssas niii mis siel ?:)

   Poista
  3. Pistin sulle facessa viestiä :)

   Poista
  4. Oho toi eka on tullu tollai ku olin puhelimel :D mut joo :)

   Poista
 5. Ooi ihanan pitkät! :OO sopii sulle:)

  VastaaPoista
 6. heippa! haluaisin kans ripsienpidennykset.. mistä tämän sannin tavoittaa tai mikä on hänen työpiste? jos menis otatuttamaan siellä kun noin hyvää palautetta annoit hänelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä mulle sähköpostia osotteeseen: wertylehtonen@hotmail.com niin kerron lisää :)

   Poista
 7. Tunsitko tän Sannin entuudestaan vai suositteliko joku häntä sulle? :-) Haluttais kyllä ottaa ripsienpidennykset mut pelkään et millaset omat ripset on sen jälkeen ku pidennykset ottaa pois.. Muutamalta tutulta kuullu et omat on pois oton jälkeen tosi lyhyet :-( En siis tiedä missä ovat pidennykset ottaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ainaki tosi tyytyväinen Sannin tekemiin ripsiin, ei vaurioittanu mun omia ripsiä mitenkään. Tietysti väärin laitettuna ripsien pidennykset voi tuhota omat ripset ihan kamaliks, mutta ainakin omasta kokemuksesta voin suositella Sannia :)

   Poista
 8. Moi, tekeekö toi Sanni vielä Forssassa pidennyksiä? ootko jälkeen käyny? minkä hintasta huolto? tekeekö silkkiä vai minkkiä? kauan huoltoväli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee vieläkin pidennyksiä, oon ite menossa ens viikolla taas ottaan ripset :). Tarkemmat kyselyt voi lähettää Sannille itselleen, facebookista löytyy ryhmä nimellä Tmi Sanni Wessman.

   Poista