sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hey single ladies, i know u like to party!

IMG_7364
30265_127105947305855_100000193500778_329598_1270911_n
393856_10150554159958057_1018138435_n
d2
Viiminen kesäloma päivä. Kuulostaa monen korvaan pahalta, mutta mä oon yllättyny kuinka positiivisella fiiliksellä oon ollu tän päivän. On ihan kiva palata kouluun (ainaki toistaseks oon sitä mieltä), tiedän että kaikki sanoo tätä mut tänä vuonna oon oikeesti aikonut panostaa, koska tää on mun viiminen kunnon mahdollisuus tsempata ennen kirjoituksia. Stressaan jo nyt kaikesta mihin on vielä piiiiiitkä aika mm. wanhat ja kevään kirjotukset. Mulla on myös paniikki mun matikan kursseista, pelkään etten saa niitä suoritettua ja lukio menee neljänelle vuodella jonkun tyhmän matikan takia mitä en edes kirjota...Onneksi nyt parin päivän sisällä on tapahtunu niin paljon kaikkea kivaa! Tänään tuli mulla ja Joonaksella täyteen 1v 3kk, "juhlittiin" sitä leffaa kattoen ja vaan löhöömällä, eilen meni niin myöhäseks et on ollu tänään koko päivän veto ihan pois.. Sain tänään kuulla, että saadaan Veeran ja Janitan kanssa valmennettavaksi uuden "joukkuevoimistelu" ryhmän! Ryhmä on nimeltään tanssillinen voimistelu, koska ryhmä harrastaa vain harrastamisen vuoksi eikä siis kilpaile, joten lajia ei voi kutsua joukkuevoimisteluksi. Tässä pieni tiivistelmä Forssan naisvoimistelijoiden sivuilta:

""Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, jossa tärkeinä elementteinä ovat keskustalähtöisyys ja virtaavuus. Siinä yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Tanssillisen voimistelun kehittämisen tarkoituksena on säilyttää suomalaisen voimistelun perinteet ja uudistaa sen sisältöä tämän päivän harrastajia varten. Tanssillinen voimistelu on erittäin suosittu harrastemuoto tämän päivän seuroissa. Harrastajille on tarjolla monenlaisia tapahtumia.Tanssillinen voimistelu -tunti on tarkoitettu 10-14-vuotiaille nuorille."

Ihanaa, että pääsee taas joukkuevoimistelun pariin, vaikkakin valmentajana eikä voimistelijana. Odotan jo innolla syksyn harkkoja ja sitä kuinka saa seurata tyttöjen kehittymistä. Kiva että keksittiin oma ryhmä niillekin jumppareille ketä kisaaminen ei kiinnosta vaan harrastetaan vain liikkumisen ilosta :)!

ps. muuttoon enää 5 pv wihii!

21 kommenttia:

 1. Mulla aika samat fiilikset koulusta :) tosin itekin stressaan et menee neljälle vuodelle, yhen helvetin opokurssin takia.. Toivottavasti saan sen suoritettuu, en todellakaan haluu venyttää lukiota yhtään pidempään! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että joku tuntee samoin, mulla tosiaan paniikki noista matikan kursseista koska mä en vaan yksinkertaisesti osaa :S harmittaa jos jää tyylii yhestä aineesta kiinni :/ mutta tsemppiä et saat oponkurssin hoidettua :)!

   Poista
 2. oot tosi kaunis ja kuvaat hyvin ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, vaikkakin tämän postauksen kuvat eivät ole minun ottamiani :)

   Poista
 3. Onnea sulle ja Joonakselle!:) Voi että mmä oon taas ihan masis, kun ite asun tällasessa pikkukylässä ja täällä ei todellakaan ole minkäännäköstä mahdollisuutta harrastaa mitään tollasta kivaa! Ärrrgghh... :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, muakin harmittaa ihan sikana ku haluaisin aloittaa kuntonyrkkeilyn mutta forssassa ei oo oikein mulle sopivaa ryhmää, ois ihana asua jossain isossa kaupungissa missä olis paljon harrastus mahdollisuuksia :)!

   Poista
 4. Paljon onnea nyt jo uuteen tulevaan kotiin! oon iha kade! ois kiva jos tekisit videopostauksen koulusta tai normi arjesta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksi ja hyvä idea, taidankin toteuttaa sen sitten ku arki on kunnolla alkanut ja ollaan saatu muutto jutut pois alta :)!

   Poista
 5. mäki ootan innolla koulun alkamista,jännittää ihan hirveesti ku muutettiin tänäkesänä uudelle paikkakunnalle ja meen uuteen kouluun enkä tunne ketään ! sulla on upee blogi,oot tosi kaunis ja ihania kuvia ! love it !

  käy tsekkaa mun ! http://bigworld-juulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mäki jo ootan et saa lukion käytyä et pääsen muuttaan täältä tuppukylästä pois :D

   Poista
 6. ihana blogi!:)

  loveisintheair-linda.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. kiva blogi, ja ihana tää ulkoasu :---)
  liityin lukijaks c;

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. liityin lukijaks ja tosi kiva blogi :)!

  VastaaPoista
 9. ihanan positiiviselta ihmiseltä vaikutat!:)

  aranciata-bu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piristipä tää kommentti mun päivää :)!

   Poista
 10. hahah johanna :D:D keso pystys

  VastaaPoista
 11. miten voit olla abi-ikäinen, vaikka olet 16???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo abi-ikäinen :o vaan käyn nyt vasta tokaa vuotta lukiota, mistä sellasen käsityksen sait :)?

   Poista