maanantai 6. elokuuta 2012

Im so happy i could die!

sairaala

IMAG0163
Oon täällä taas! Pääsin sairaalasta kotiin kahden jälkeen ja aattelin tulla tänne nyt kertomaan hieman viime päivien tapahtumia. Keskiviikkona mulla oli klo 16.45 varattuna lääkäriaika aivan järkyttävien lonkkakipujen takia, ne otti multa muutamia kokeita (verikoe,virtsanäyte, röntgenkuvat) ja pisti kipulääkettä aivan järkyttävän kokosella piikillä suoraan molempiin lonkkiin. Tulehdusarvot olivat sen verran korkeella, että sain suoraan lähetteen Hämeenlinnan sairaalaan. Sielä tehtiin lisää testejä (taivuttelukoe, lihasentsyymi koe ja lonkkien ultraääni) . Meinasin lähteen poiskin sieltä jo kun jouduttiin odottaan lääkäriä neljä tuntia! Ne otti mut osastolle vasta yhden jälkeen yöllä, vaikka oltiin ilmottauduttu Hämeenlinnaan jo seitsemän aikoihin..... 

Yö oli ihan hirveä, en saanu vielä osastopaikkaa joten jäin ensiavun tarkkailuun yöks. Koko yön sinne tuotiin mm. autokolaripotilaita jotka huusivat koko yön täyttä huutoa, unesta ei ollu tietoakaan. Onneksi seuraavana päivänä mut siirrettiin viidenteen kerrokseen kirurgiselle osastolle, jossa sain olla perjantaihin saakka. En oikein ymmärrä miksi ne lähetti mut sitten perjantaina kotiin, vaikka to-pe yö oli ollut kivullisesti kaikista pahin ja jouduin yön aikana pyytämään kipulääkettä jopa kahdeksan kertaa, toisaalta koko sairaala oli aivan täynnä potilaita, joista osa joutui nukkumaan käytävillä. Hoitajat vaan tulivat yhtäkkiä kesken mun päiväunien sanomaan että ne on tilannu mulle taksin ja pitäis alkaa vaihtaan vaatteita. 

En olisi pärjännyt yksin kotona ja porukat oli Kreetalla, joten tilapäisesti jouduin majoittautumaan meidän mummulle, en kestänyt siellä kipujeni kanssa kuin yhden päivän,jolloin jouduin hakeutumaan takaisin Forssan polille. Pääsin kipulääke tiputukseen suoraan kun saavuin polille ja tipan loputtua ne siirsi mut Forssan kirurgiselle osastolle. Siellä vietin viikonlopun ja tänään yllättäen pääsin kotiin, valitettavasti joudun heti keskiviikkona menemään takaisin muutamaksi tunniksi tutkimuksiin (borrelioositesti, luuntiheyden mittaus ja magneettikuvaus). Kivun aiheuttaa joko reumaperäinen niveltulehdus tai rasitusmurtuma lantiossa, jos keskiviikkona ei löydy murtumaa niin se on toi niveltulehdus. Ihanaa olla vihdoin kotona ja rauhottua tosta sairaalarumbasta! 

Kodista puheenollen, se asuntonäyttö oli torstaina, jolloin valitettavasti olin Hämeenlinnassa, mutta saatiin se kämppä kumminkin!! Joonas otti mulle kuvia ja todella kivalta näyttää. Kämppä on siis 59 neliöinen kaksio, joka on remontoitu tänä keväänä. Iso lasitettu parveke ja mikä parasta oma vaatehuone mulle! Aluksi muuton piti tapahtua syyskuun alussa, mutta muutto onkin jo 18, päivä, oon ihan super innoissani et saatiin just sopiva kämppä heti ensimmäisellä yrittämällä :) 

27 kommenttia:

  1. Vitun järkee laittaa henkilötunnus näkyvii.........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä usko, että ketään kiinnostaa pahemmin mun henkilötunnukset :DD

      Poista
    2. Nyt se on kuitenkin kaikkien nähtävissä täällä netissä ja sitä voi joku käyttää... mm joku pystyis sulkeen sun puhelinliittymäs tai luottokorttis puhelimen välityksellä....

      Poista
    3. Tietääkseni juuri luetelluihisi asioihin tarvitaan paljon enemmän kuin pelkkä henkilötunnus.

      Poista
    4. Itseasiassa ei tarvitse välttämättä, onhan niissä eroja mutta joihinkin ei tarvitse. Tuohon lisäksi ei osoitteen, puh.numeron yms hakemiseen paljon vaivaa tarvita. Uskokaa pois, kokemusta on.

      Poista
  2. Hei onnea paljon teille uuteen kotiin! :) Ja kiva kun oot päässy kotiin c:

    VastaaPoista
  3. aww onnee kämpäst! näi nopeesti jo ja viel parvekkeel!! :))

    VastaaPoista
  4. Sun oma asias se on, mutta kaverina nyt sanon, että ei oo kauheen "järkevää" laittaa tota henkilötunnusta näkyville minnekkään. Tai ainakaan tota loppuosaa. Se on jokaisen ihmisen henkilökohtainen ja halutessaan sillä saa aika paljon tietoa susta, kunhan oikeaan paikkaan sen antaa.. :)

    Tottahan toki se on sun oma asia ja aika köyhä elämä saa olla jos joku ihminen kalastelee jostain netistä tyttöjen blogeista henkilötunnuksien loppuosia XDXd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi mun tunnus löytyy netistä ihan googlettamallakin, että en nyt tiiä onks se niin "salanen" :'D

      Poista
  5. Veera ihan oikeesti ei kannata laittaa henkilötunnusta näkyviin, koska sillä pystyy tekee niin paljon kaikkea ikävää esim. ottaa pikavippejä sun nimiin sitten kun oot täysi-ikäinen. Ikävää toi lonkkakipu! Mulla itsellä oli 3 viikkoa sitten ihan järjetön lonkkakipu, kun olin vielä Turussa töissä. Ihan jees sieltä alkaa etsiä sairaalaa ja päivystystä, mut loppu hyvin kaikki hyvin! Mulla oli tulehdus lonkan nivelpussissa ja reisilihaksessa. Koita parantua ja onnee uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I feel you! Nytkin ihan hirveet säryt mutta sairaalaan en takasin mee ellei oo pakko! En oo nii huolissani tosta tunnuksesta ku se on ihan yleisissä tiedoissa (löytyy esim googlettamalla :D) ja ssillä ei mulle mitään "harmia" pysty tekemään ku pikavippeihinkin tarvitsee paljon muutakin mun tietoa kuin henkilötunnuksen :)

      Poista
  6. Mikä teidän vuokra on? :)

    VastaaPoista
  7. Nää kommentit ei oo mitään vittuilua, oon pitäny sua aina viisaana. Koita nyt tajuta, että toi sotun lopputunnus on aika vakava asia. Sosiaaliturvatunnuksen loppuosaa EI LÖYDÄ netistä, ton sun alkuosan voi löytää tottakai koska se on sun syntymävuosipäiväjakuukausi. Toi loppuosa on sun IDENTITEETTI joka mahdollistaa suhun kiinnikäymisen helposti.


    x sanoo
    "thorlauta on darknetissä oleva melko kyseenalainen kuvalauta
    lyön vetoa että kuukaudessa on luottotiedot JA TULEVAISUUS menny sen sileän tien kun ton muijjan faceprofiili linkataan sinne ja toi sotu.. vähän vois kyl olla turhan raju opetus näin elämän alkuun"

    Tarviitko sä todellakin noin rajun opetuksen että sä tajuat mistä tässä on kyse? Ei voi muuta sanoa, kuin sen, että nauru vois päästä jos näin oikeasti kävis. Postaan kuvan blogiini sotuni loppuosasta ja elämäni vietiin. Minun äitini on pienestä pitäen sanonut, että jokainen paperi ja kortti, joka sisältää sotun ja sen loppuosan on pidettävä tallessa huolellisesti muiden ulottumattomissa. Alkaen ihan sun kelakortista.

    Amen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipähän sille voi mitään jos mun elämä on nyt sitten pilalla, en tajunnut että tää ois näin vakva asia kun mun sotu löytyy ihan ton loppuosan kanssa tääl netistä jos osaa oikeilla sanoilla googlettaa. Löytyy mun pienenä harrastaman liikuntalajin sopimus missä on nää kaikki tiedot. En nyt rupee tästä mitään paniikkia vetämään tai sen kummemmin väittelemään anonyymien kanssa, ehkä oon sit ens kerralla viisaampi :)

      Poista
    2. Ennen ehkä kukaan ei ole tajunnut että se henkilötunnus löytyisi googlettamalla, mutta nyt kun asia on näin helposti löydettävissä ja levitettävissä, niin ihmiset saavat sen käyttöönsä nopeasti. Otat ainakin asian lunkisti, voisi miettiä asioita ehkä vähän pidemmälle.

      Poista
    3. No poistin kuvan nyt jo ihan teidän anonyymien mielenrauhan vuoksi

      Poista
  8. Miten se sun henkilötunnus voi löytyy googlettamalla??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlettamalla löytyy noin 10 vuotta vanha ilmottaumislomakkeen kopio josta näkyy nää kaikki mun tiedot, tarkemmin en rupee kertomaan :)

      Poista
    2. ai okei, ihmettelin vaan että miten se voi sieltä löytyä mutta toi selvensi jo :D

      Poista
    3. vittu em eeslöydä mistään vaikka kuinka etin jtn henk tunnusta koita parantua ja mä tuun kasn tupareihin terkuin jessu tessu hakamäki :)

      Poista
    4. Juuu, heti ku oon kunnolla kunnossa nii tuun kattoon sen teidän hepan ;)

      Poista
  9. Noin iso kämppä noin halvalla : ) tuon si sulle jonkun kivan tuparilahjan !
    Mut ihanaa et oot jo vähä kunnossa, toivotaa et se ei ainakaa oo reumaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toivotaan! Onneks huomenna pitäis selvitä enemmän :)

      Poista