torstai 11. lokakuuta 2012

Don't you worry child!


IMG_3149 IMG_3195 IMG_3200 IMG_3205 IMG_3206 IMG_3217 IMG_3221
Oho, ompas viime postauksesta aikaa! Isona syynä tähän on se, että mun läppäri päätti irtisanoa itsensä, enkä oo päässy nettiin muuta kuin kännykällä. Onneks saan uuden tietokoneen tässä lähiaikoina nii saan tän bloginkin taas ajantasalle. Paljon on tapahtunu tän blogihiljaisuuden aikana enkä ees oikeen tiedä mistä aloittaisin. No viime perjantaina mulla oli 17v synttärit (jee ehkä turhin ikä ikinä..) ja sain paljon kaikkia kivoja lahjoja niin ystäviltä kuin sukulaisiltakin, mutta varmaan kaikista paras lahja oli Veeralta, Petralta ja Ninalta. Ne oli päättäny ostaa mulle lipun Sami Hedbergin esitykseen! Olin jo pyytäny tota lippua lahjaks äidiltä, mutta Veera oli sit ovelana tekstannu meidän äidille ettei osta sitä lippua ku ne on jo ostanu sen :D Lauantaina oli vuorossa sukulaisten kakkukahvit ja illalla tietenkin se Samin Tour de Finland show. Veera ja Petra oli tajunnu mennä jonottaan jo melkein kahtatuntia ennen show alkua, että varmasti saatais hyvät paikat ja niinhän me saatiinkin! Päästiin ihan eteen istumaan. Ihmisiä oli niin paljon ettei kaikki mahtuneet edes istumaan, joten meillä kävi kyl tosi hyvä tuuri. Show itsestään oli tosi hyvä, ainakin mun mielestä Sami oli paljon parempi livenä ku jossain Youtube videoissa. Päästiin me myös mukaan muutamaan juttuun ku Sami päätti heittää läppää lukiolaisista, oli kyllä hauskin ilta pitkään aikaan. Shown jälkeen posket oli niin kipeänä nauramisesta, että hyvä kun puhumaan pysty! Tällä viikolla mulla on ollut pieni paniikki siitä miten koeviikko mahtoikaan onnistua, mutta tänään koin helpotuksen kun sain kuulla jo numerot etukäteen, ja mikä parasta pääsin matikasta läpi! En joudukkaan jäämään neljännelle vuodelle, voiko paremmin syysloma alkaa?

4 kommenttia:

 1. Selasin tossa oman blogin tilastoja ja siellä oli viitaavissa sivustoissa sun blogi, niin että eksyin sitten tänne ku rupesin ihmettelemään haha. :-DD Mutta kiva tää sun blogis, aivan ihana tuo paita joka sulla on päällä noissa kuvissa! (-:

  http://butyoucantchangeme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon käyny pari kertaa kattoon sun blogia, nii varmaan siks näkyy tilastoissa :D mutta kiitos :)!

   Poista
 2. Aaah Sami Hedberg on ihan paras! Nauroin vatsani kipeeks vuosi sitten sen keikalla. :D

  17-vuotta on maailman turhin ja turhauttavin ikä, mutta siinä on se idea, että sitä seuraa 18. Jos se nyt yhtään lohduttaa. :)

  pienivarpunen.blogspot.fi

  VastaaPoista