keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Shine bright like a diamond!

181796_3955048830686_1223367045_n
DSC_7087
DSC_7170 DSC_7186 58829_10151215987758057_1197340961_n

Heippa kaikki murmelit! Tää viikko on ollu tosi kiireinen ja mulla on hirvee stressi kaikesta. FNV:en näytös on tulossa, yllätystanssia pitäis suunnitella, koulutehtävien palautukset on myöhässä ja tallillekkin pitäis ehtiä jossain vaiheessa. Huomenna kuitenkin otan vapaata koulusta ja suunnataan äitin kanssa Turkuun! Mennään näyttään tota mun lonkkaa jollekkin lääkärille, mutta koska lääkäriaika on vasta neljältä mulla on hyvin aikaa shoppailla ennen sitä. Toivottavasti saatais vihdoin selvitettyä mikä mulla on ettei tarvis turhaan murehtia, onko mussa mahdollisesti jotain vakavempaakin vaivaa. No, se selvii sitten huomenna, toivotaan parasta ja pelätään pahinta! 

Multa on kauheesti kyselty, että miten sain tästä ulkoasusta näin hienon ja mun on nyt pakko vähän selventää asioita, eli mä en ite tehnyt tätä ulkoasua vaan palkkasin mun ihanan ystävän Tuukan tekemään mulle uuden ulkoasun ja järjestämään pienen kuvaussession. Tuukka siis tarjoaa kotisivujen/blogien tekemistä rahallista korvausta vastaan ja voin ihan sydämmellä suositella Tuukka, koska se ihan oikeesti uhras monta iltaa tän blogin tekemiseen, kuvien muokkaamiseen, html-koodailuun sun muuhun. Kuunteli hyvin mun mielipiteitä ja esitti omia näkemyksiään, eli jos joku ei jaksa/osaa tehdä uutta ulkoasua blogilleen suosittelen ehdottomasti ottamaan yhteyttä Tuukkaan! Yhteystiedot löytyvät Tuukan blogista! 

Viikonlopun suunnitelmissa ois lapsenvahtina oleilua ja meille tulee torstaina hoitoon reilu vuoden ikäinen kultainennoutaja! Viikonloppuna ois myös tarkoitus mennä heppailemaan, jos mahdollista. Harmittaa kun on ollut nii kiire nii on joutunut laiminlyömään kaikki harrastukset ja koulun. Toivotaan vaan et asiat rupeis tästä jo vähän rauhottuun, ettei mun stressitaso mee yli rajojensa. Veera toivottaa kaikille lukijoille ihanaa loppuviikkoa!

ps. Huomasittehan tuolla sivussa olevat Bloglovin,Formspring ja Facebook tähdet? Varsinkin Formspringissä ei ole pitkään aikaan tullu kysymyksiä joten menkääs rohkeasti kyseleen, jos jotain tulee mieleen ja My Time To Shine - facebook yhteisöön saa liittyä :)

15 kommenttia:

 1. Oot hot kun tukkasi on vähän villimmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks Mila, voin pörröttää sen sekasin sulle ens hissan tuntia varten :)!

   Poista
  2. Mäkin tykkään villistä tukasta!

   Poista
  3. Haha, tää näyttää saavan kannatusta :)

   Poista
  4. Nauroin tälle kommentille XD Mut komppaan, sulle sopii pörrötys :>

   Poista
 2. Milläs muokkaat kuviass?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ei oo mun muokkaamia kuvia mut Photoshopilla on nää kuvat muokattu :)

   Poista
 3. missä tallilla käyt ratsastamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn yhellä yksityistallilla Kaukjärvellä, mutta en viitti nimiä mainita ku en oo kysyny lupaa saako tallista puhua blogissa :)

   Poista
 4. Mitäs kautta Tuukka laskuttaa? Onko verot kunnossa tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan kysellä tuukalta eikä multa ;)

   Poista
  2. Aattelin vaan... meinaan asiakkaana säkin oot vastuussa

   Poista
  3. Juu tottakai tuukalla on veroasiat hoidossa ;)

   Poista