tiistai 28. tammikuuta 2014

I have so many exams..... what movie should i watch?Otsikko kuvaa hyvin mun viimeaikaista opiskelu motivaatiota. Hommia riittäis vaikka muille jakaa, mutta sen sijaan mä tyydyn peiton alla makoiluun ja netissä surffailuun (PLL on aina hyvä vaihtoehto opiskelulle!) Outoa ajatella,että kirjoitukset alkavat jo ensviikon perjantaina, enkä ole varmaan kertaakaan kirjaa avannut...Alkaa tuleen kiire.

Mul on jo pitkään ollu mielenkiintoo jatkaa tätä blogia, mut haluisin tehä tästä erilaisen niin sisällöllisesti kuin ulkonäöllisestikkin. Haluaisin ulkonäöstä hieman neutraalimman ja banneriin pelkän tekstin, joten kaikki html-velhot voi ilmottautua mulle! En oo ees kuvaillu pitkään aikaan, niin tähänki postaukseen heitin vaan hajanaisia vanhoja kuvia toinen toisensa perään. Jos ottais itteensä niskasta kiinni ja alkais
panostaan. 

Sentään jotain hyvää mun elämässä on tapahtunut, mulle tuli tänään aamulla soitto ja tarjottiin työpaikkaa. Työskentelisin vaan 20h/viikossa, mutta hei onhan sekin parempi kuin ei mitään! Oon töitä hakenut vaikka kuinka pitkään, mutta tuntuu että tässä tuppukylässä kaikki työpaikat on kivenalla ja jos joku paikka vapautuu nii se menee suhteilla jonkun työntekijän lapsille....Kiukuttaa! Noh, toivottavasti tää paikka ny varmistuu mulle, nii ei si tarvi enää kitkuutella vähillä rahoilla. Okei, nyt otan ryhdistäydyn ja alan tekeen enkun itsenäisiätehtävin, jos jollakin lukijoista on uudistusehdotuksia blogille niin otan niitä mielelläni vastaan!

7 kommenttia:

 1. Missä ihmeessä oot käyny syömäs noi hyvä näköstä lehtipihvii.....................

  t. nälkänen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kuva on Forssan Alanyan Adamsista, mun mielestä sieltä saa parhaimmat pihvit :)!

   Poista
  2. aa ihanaaaa ! ajattelin et tää on jostai muualta ku forssast, god dam it toi näyttää herkult! thänks!

   Poista
  3. Se on herkkua ! :D Verrattanu johki Rosson pienii annoksii :D

   Poista
 2. mistä sait töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosesta pienestä elektroniikka firmasta :)

   Poista