perjantai 22. elokuuta 2014

MITÄ JÄÄN KAIPAAMAAN

Tässä kun on enää tasan kaks viikkoa lähtöön ajattelin tehä tämmösen ikävöinti postauksen mitä on nyt muutamissa au pair blogeissa nähnyt. Yritän nyt koota tähän muutamia asioita joita mun tulee ikävä Englannissa.

Perhe! Aivan varmasti tulee ikävä perhettä, isovanhempia ja sisaruksia. Käy tosi usein kotona niin tuntuu varmasti oudolta ku ei nää vanhempiakaan moneen kuukauteen!

Ystävät! Eniten ikävä tulee ATP-tiimiä varsinkin nyt ku kaikki muuttaa eri puolelle Suomea/Eurooppaa asumaan! Onneks yhteyttä voi pitää puhelimitse, mutta tuntuu se kamalalta odottaa nii pitkään että näkee taas tytöt! No okei paria poika puoleista kaveriakin tulee ikävä :(


Poikaystävä! Oskua ny tulee aivan varmasti ikävä<3

Ruoka! Sit päästiin tärkeimpään eli ruokaan..... no eivaan mutta kumminkin joitakin ruokia mun tulee ikävä! Karkit, englantilaiset karkit ei oo hyviä joten suomalaisia irttareita ja esim suklaata tulee ikävä! Ruisleipä! En syö hirveästi leipää mutta ruisleipä on niin ihanaa paahtimessa paahdettuna ja siihen voita päälle. Isin tekemät liharuuat! Meidän iskä tekee parhaat lihapadat, paistit ja pihvit, mutta onneks jouluna pääsee si ainakin syömään joulukinkkua. Karjalanpiirakat omnom.....Aino jätskit! En pahemmin välitä mistään Ben&Jerrys hypetyksestä koska musta ne jätskit on vaan mauttomia nii korvaisin ne kyä mielusti Aino jätskeillä.

Sauna! Viimeisimpänä ehdottomasti sauna. Vaikka asunkin kerrostalossa käyn silti viikoittain porukoilla saunomassa. Englannissa lähin vaihtoehto taitaakin olla Merimieskirkon saunatilat.

8 kommenttia:

 1. ATP-team forever! Voit sit näyttää siellä briteissä mallia! :3

  VastaaPoista
 2. Heii Veera! Täällä olis toinen Englantiin, tosin Solihull:iin menevä suomalais aupairi! :D Mulla se lähtö tulee jo sunnuntai 31.8 ja hyvillä fiiliksillä ja jännityksellä mennään, vaikka vähä haikua tuppaa tulehmaan kun ajattelee sen mitä vuojeksi taaksensa jättääpi :) On ollu kiva kattella tätä siun blogia ja huomata samanlaisia fiiliksiä ja ajatuksia, auttanu ehkä vähän sitä omaa jänskättämistä! Toivottavasti tuleepi hyvä vuos Englannissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee lisää suomi au paireja enkkuihin! Musta tuntuu et tänä vuonna au paireja on tosi vähän menossa Englantiin, jote siistii et taas löyty yks ketä on lähössä :)!

   Poista
 3. tosi kivoja kuia ja sulla on ihana blogi :)
  ♥: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Joo, voin sanoo et kunnon karkkia ja ruisleipää tulee ikävä! Eurooppalaisten 'tumma' leipä on lähempänä pullaa ku oikeaa ruista, niin kyllä sitä aika pian alkaa kaipaan :-D

  Mut hei, hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko varmaan pakata puolet matkalaukusta täyteen ruisleipää :'D!

   Poista