maanantai 2. helmikuuta 2015

Aupair uran viiminen työpäivä!


....Starttaa huomenna ja hävyttömän aikaisin keskiviikko aamuna suuntaa kohti Suomea! 150 päivää tulee siis au pairelua täyteen ja pääsen palaamaan kotiin yhtä kokemusta rikkaampana. Suunnitelmia Suomessa ois lomailla nyt helmikuun ajan ja alottaa työt maaliskuun alussa. 

Ihana nähdä ystäviä ja perhettä taas. Tuntuu myös luksukselta kun saa nähdä poikaystävänkin melkein joka viikonloppu!! Tietysti tulee asioita ikävä myös Englannista, mutta aina tänne voi jossain vaiheessa palata takaisin jos siltä tuntuu. Mun ihanat hostit kirjoitti mulle myös erinomaisen työtodistuksen suositteluineen, joten olen enemmänkin kuin tyytyväinen. 

Huomenna ois vielä tarkoitus työskennellä muutama tunti, nähdä aupair kamuja vikan kerran ja hommailla matkustusasiakirjoja. Täällä on ollu myos ihanan keväinen ilma, aurinkokin alkaa jo lämmittää kasvoja joten hieman harmittaa palata keskelle Suomen talvea, mutta eiköhän siihenkin taas äkkiä totu! Nyt meen taisteleen mun matkalaukkujen kanssa, joita on aivan liian monta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti