torstai 14. huhtikuuta 2011

traveling all around the world !

Mulle elämässä yks iso osa on ollu matkustaminen. Meidän perhe matkustelee aika paljon ulkomailla ja oon tottunu siihen et pääsen vähintään kerran vuodessa jonnekki lämpimään.
Aattelin siis tehä postauksen mun lempimatkakohteista, joissa oon tähän asti käynyt =).

Platanias, Kreeta

Kreeta kuuluu lempimatkakohteisiini, koska käyn siellä oikeastaan vuosittain ja oleskellaan aina samassa hotellissa, missä ollaan majoituttu jo kuusi vuotta. Kreetan kaupungeista tutuiksia ei oikeastaan ole tullut kuin Platanias. Plataniaksen hyviäpuolia on lyhyet matkat kaikkialle, pääkadulla on todella hyvät shoppailu mahdollisuudet ja ranta on upea ! Vanhemmat on jo harkinnut asunnon ostamista Plataniaksesta, mutta ainakaan vielä ei ole toteutunut ;).


Nizza, Ranska


Nizzassa vierailin ekaa kertaa viimevuoden toukokuussa, kun lähdettiin koulun ranskanryhmän kanssa kielimatkalle viikoksi. Vietettiin ensimmäiset neljä päivää Nizzassa ja loput Pariisissa. Nizzan plussia ovat todella ystävälliset asukkaat, todella hyvät shoppailu mahdollisuudet, melko halvat hinnat ja bussilla pääsee kaikkialle (:. Bussilla mentiin mm. Cannesiin viettämään kunnon rantapäivään, kun Nizzassa on vain ne kiviset rannat.


Playa del Ingles, Gran Canaria


Kanarialla kävin viimeksi helmikuun alussa ja jo nyt olisi kova polte lähteä takaisin ! Kanarialla asuttiin semmosessa pienessä omakotitalossa, jossa oli tosi ihana takapiha. Ostoskeskukset olivat juuri sopivan lähellä asuntoa ja taksilla pääsi kaikkialle muualle, kun siel taksilla matkustus on huimasti halvempaa kuin Suomessa :-D. Kanarialla plussaa oli halvat taksit, alkoholi oli halpaa(!), shoppalu mahdollisuudet oli kyllä huonommat kuin Nizzassa tai Kreetalla.


Tän vuoden matkustelusta ei ole paljon muuta tietoa kuin se, että  toukokuussa lähden espanjanryhmän kanssa Barcelonaan, kesällä mahdollisesti werän kanssa Nizzaan (!) ja syksyllä varmaanki vanhempien kanssa Kreetalle :).

2 kommenttia:

  1. aaa toi banneri on kivan pirteee <:: näi btw :---DDD tyksin

    ps. www.maailmanimun.blogspot.com (::

    VastaaPoista
  2. kiitos (:! banneri luultavasti lähtee kyllä vaihtoon kun vaan keksin uuden kuvan =D

    VastaaPoista