sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

ketunkolo !

Sain vihdoin itseni paranneltuu kuumeesta ja nuhasta, joten viikonloppuna pääsin viettää aikaa kavereidenkin kanssa !

Perjantaina pääsin pitkästä aikaan kouluun ja heti jouduin tekeen matikan kokeen ja ruotsin valtakunnallisen kuuntelu osion.... Ei oo kovin suuri odotuksia noista numeroista :-D.


Illemmalla oli vuorossa skopilla ajeluu ja keitaalla istumista. Kiuru, Timi, Jesse ja Pete tuli autolla keitaalla nii istuttiin niitten kaa autossa ja kuunneltii musiikkia varmaan lähemmäks 3 tuntia :-D. Lopulta pojat lähti kohti Karkkilaa ja me (minä, Jassi ja Veera) mentiin Jassille kattoon leffaa 30 päivää kaamosta ja jäätiin lopulta yöksikin.


Lauantai aamuna heräilin siinä puolenpäivän aikoihin ja menin käymään takaterassilla ja ulkona oli varmaan miljoona astetta lämmintä (!) no okei 15, mutta tuntu ku olis keskikesän pahimmat helteet :-D tätä on odotettu!

Kuuden aikoihin lähdettiin porukan kanssa Ketunkololle avaamaan grillikausi paistamalla makkaraa ja vaahtokarkkeja. Ite tyydyin vaa mutustelmaan vaahtokarkkeja kun muut söi makkaraa :). Istuskeltiin siel parituntii viettämäs aikaa ja juttelemas.

Loppuillasta päädyin Veeralle tekeen yhtä toista blogia ja saunomaan. Saunan  jälkeen meidät kutsuttiin pippaloihinki, Veera ja Jassi lähti ja mä tulin kotiin kirjoittamaan blogia :-D. Janika tuleen kohta käymään pihalla, joten moido !

1 kommentti:

  1. tykkään tosi paljon sun blogista (: Toi banneri on jotenkin tosi ihana ^_^

    Mun blog: http://laubbeto.blogspot.com/

    Käy kurkkaan (:

    VastaaPoista