sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hyvää isänpäivää !

Viikonloppu on tähän asti sujunut hyvissä merkeissä. Perjantaina lukiossa oli ykkösten nahkiaispäivä ja jouduin huutamaan "abit on parhaita" noin 5 minuutin välein, konttaamaan pitkin lattioita, tunkemaan kädet vessanpönttöön jossa oli kaikkea epäillyttävää. Kaikinpuolin päivä oli kyllä kiva ja jää varmasti mieleen loppuelämäksi. Illalla oli taas vuorossa lukiopileet, jossa meno oli aivan katossa tanssilattialla oli parhaimmillaan varmaan 100 henkeä ja illan aikana tulikin tanssittua jalat rakoille! 
Lauantai aamulla heräsin joskus 11 aikoihin ja katselin koko aamupäivän South Parkkia. South Parkista on nyt viimeaikoina tullut oikeestaan lemppari sarjani heti 16 and pregnantin jälkeen. Päätin siis tehdä South Park kynnet ja otin mallia ylempänä olevasta kuvasta. 
Mulle ja Joonakselle tuli lauantaina puolvuotta täyteen niin aateltiin tehä jotain kivaa sen kunniaks. Käytiin ensin ostaa mulle feikki Uggit Prismasta, josta suunnattiin meille hakeen rahaa, koska lähdetiin Hämeenlinnaan kattoon elokuvaa ja siitä romanttiselle illalliselle mäkkiin. Leffaksi oltiin valkattu Paranormal Activityn, vaikka mulla menikin osa leffasta ohi ku pelkäsin, niin pidin silmiä kii. Mäkin jälkeen suunnattiin takaisin Forssaan, olin niin väsynyt että menin nukkumaan heti kotiin päästyäni.


"Se tunne kun hätkähdät aamulla hereille, katot kelloo ja tajuut et oot myöhässä koulusta, äkkiä vaatteet päälle, pesee hampaat ja pakkaan laukku KUNNES tajuat et on sunnuntai....."


Sain kyllä hyvät naurut aamulla kun tajusin toppatakkia päälle laittaessa, että on sunnuntai! Tästä facebook tilasta tykkää jo 45 kaveria.... Mua taidetaan pitää jotenkin hölmönä.

<3 Veera

5 kommenttia:

 1. Southpark-kynnet <3 tykkäsin siu blogista muuten tosi paljon, mutta banneri voisi olla toisenkinlainen, esim. joku missä on useampi kuva kuin yksi iso :)

  catchnoflies.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. rakastuin banneriis:) ja onnee teille:D
  käythän so-reckless-so-good.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. sul on ihanii kuvii :) tykkään tykkään! Ja on kiva lukee postauksii jos on paljon tekstii, ku osal on nykyään vaan semmosii postauksii et yks kuva ja kaks lausetta...

  http://blogistars2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. lotta: Käyn kurkkaamassa blogi ja kiitos :)

  pinja: Itekki tykkään et postaukses on enemmän tekstiä kuin kuvia :) Käyn katsomas myös sun blogis :)

  VastaaPoista
 5. Tia: Juu noissa kynsissä meni yli tunti :D Käyn katsomas myös sun blogis

  VastaaPoista