maanantai 14. marraskuuta 2011

maanantai on viikon hirvein päivä...

Maanantai on se päivä viikosta joka voitaisiin mun puolesta poistaa kokonaan! Aamulla oli kauhe ketutus päällä ku tuntuu et nykyään vaikka nukkuisin 15 tunnin yö unet oon silti ihan väsynyt koko päivän! Energia ei riitä mihinkään ja koulussa viimeisillä tunneilla on vaikeuksia olla nukahtamatta. No aamuketuttelun jälkeen päivä lähtikin ihan hyvin käyntiin ja hauskaakin oli. Musiikintunnilla kumminki väsymys iski ja viimeisenä ollut ruotsintunti meni puoliunessa. Koulusta päästyäni kipaisin jääkaapin kautta sänkyyn ja nukuin noin kahden tunnin päikkärit! 


Kuudelta lähden Fnv:n kenraaliharjoituksiin (eli jos joku ei tiedä fnv on Forssan Naisvoimistelijat ja vedän 3-5 vuotiaiden liikuntaleikkikoulu ryhmää) ja esitetään siellä pikkusten kanssa Faaraon kissa ohjelma. Lapsille tää on eka "suuren" yleisön edessä esiintyminen, joten luvassa on varmaa aika paljon jäätymisiä ja itkeskelyä. Toivotaan vaan et menisi hyvin :)! <3: Veera

6 kommenttia:

 1. Kiitos. Tälläisiä kommentteja on aina mukava lukea :)!

  VastaaPoista
 2. hieno banneri ja muutenkin kiva blogi ei oo liikaa tekstiä eikä liian vähän (: jatka samaan malliin !

  http://titinblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Juu kiitti :) Käyn kattoo sunki blogis -->

  VastaaPoista
 4. Ihana banneri! <3 Tykkään kans tosi paljon sun fontista :) Ihana postaus ja mää tykkään joukkuevoimistelun katsomisesta. Se näyttää hienolta :) Ootko hyvä siinä?
  Niin ja mun kamera on joku SONY Cybershot, et ihan peruskamera :D
  http://goincrazyh.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista :D! No en kyl koe olevani mikään hirveen hyvä joukkuevoimistelussa, mut kumminki tykään lajista ihan hirveesti :)

  VastaaPoista