sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Katseet kenttään!

Tänään olin ekaa kertaa tänä talvena luistelemassa. Se on jo aika suoritus jos saa mut vapaa ehtoisesti luisteleen, meinaan en oo mikään Kiira Korpi tai kuten Joonas sanoi " näytät ihan pingviiniltä ku luistelet." No en mä kauaa ehtiny jäällä kompuroida, ku varpaat jo ilmoitti et ehkä olis aika mennä takaisin sisälle lämpimään. Onneks Joonas ja Juhakaan ei jaksanu kauaa luistella ku oli niin saakelin kylmä (-18), kerättiin kamat kasaan ja suunnattiin takasin Forssaan.
Forssassa mentiin grillille syömään, josta suuntasin kotiin mököttämään kun en voittanukkaan lotosta 10 miljoonaa euroa! Oisin tarvinnut ne rahat tyydyttääkseni mun tänään alkaneen E-bay shoppailuhimon, oon nyt tän illan aikan kuolannu vaikka mitä vaatteita ja olin jo tilaamassa kaikkia ihanuuksia, kunnes tajusin ettei mulla oo ku 30 euroo rahaa. Oon yrittänyt etsii töitä jo varmaan puolivuotta, mut tuntuu et täytyis olla kauheesti suhteita johki yrityksee et pääsi töihi. Oon kauheen kateellinen kun osa mun kavereista työskentelee ja sit palkkapäivänä niille tulee 300-600 euroa tilille samalla kun mun tilin saldo näyttää nollaa. Alempana on osa ihanuuksista joita kuolasin.


11 kommenttia:

 1. E-bay shoppailuhimooo , aaaahhhh

  VastaaPoista
 2. Anniina: Sähän sen mulle tartutit :D!

  VastaaPoista
 3. voiks linkata ton pitsi paita jutun ? :)))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: http://viewitem.eim.ebay.fi/John-Zack-Black-lace-dress-size-68101214161820-/150724338889/item Tossa on linkki :)

  VastaaPoista
 5. Ihan vinkkinä että oon itse ostanut lähes samanlaisen pitsipaidan Forssan Modasta noin kuukausi sitten ;) Oli vaan sillon puoleen hintaan ku oli ihan viimisiä, että en tiedä onko niitä enää siellä :(

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos vinkistä, käyn katteleen jos löytyis :)!

  VastaaPoista
 7. Mari: Niin onkin! Heti ku rahatilanne sallii tilaan ton itelleni :)!

  VastaaPoista
 8. Vähä ihania noi kaikki, sulla on hyvä maku. (; ja muutenki kiva blogi!

  VastaaPoista
 9. Toi viimenen on niin ihana! :) Tuli ihan hirvee shoppailu into..

  VastaaPoista
 10. Pauliina: Kiitos :)!

  Ninni: Tilasin ton vikan mekon kun en vaan pystyny vastustaan sitä :3!

  VastaaPoista