torstai 12. tammikuuta 2012

Lights are shining on our faces, blinded....

Heipsan!  Näin aluksi haluaisin muistuttaa arvonnasta, johon voi siis osallistua enään kahden päivän ajan! Arvontaan pääset täältä

Tällä hetkellä kalenteri on niin täynnä tekemistä, etten oo oikein ehtinyt postaillu viikon kuulumisia. Tänään havahduin siihen, että koeviikkoon on enään kaksi viikkoa... Mulla on tässä jaksossa ollu hirveesti poissaoloja enkä oo tyyliin vielä edes avannut kirjoja, joten en todellakaan oo kärryillä jostain ympyrän sektorin laskemisesta, kahdessa viikossa pitäisi tehdä kaksi tutkielmaa, kolmen kurssin portfoliot, essee ja kuviksen työt valmiiksi. Tuntuu ettei aika riitä mihinkään ja kadun nyt jo lukioon menemistä. Ainoa syy miksi menin lukioon, koska opiskelen lastentarhanopettajaksi ja opettajilla pitää olla lukio käytynä.
Tänään olin aatellut tehä videopostauksen, mutta unohdin muistikortin Joonaksen tietokoneeseen kiinni, niin ei paljon kameralla kuvailla mitään, se takia saatte jälleen kerran tyytyä  huonoihin kuviin. Videopostauksen teen nyt tässä lähiaikoina, joten saatte toivoa aiheita joista kertoisin.

6 kommenttia:

 1. Jotenkin tuo eka kuva kuvastaa tämänpäiväisiä oppituntejani : DDDDDD

  VastaaPoista
 2. Mikla: Hyvä etten oo ainoo kenen opiskelu näyttää tolta :D

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti ulkoasu! Mulle tulee tosta mieleen joku tapetti ja kuvat olisivat kuin tauluja. Ihana blogi & söpö banneri!

  VastaaPoista
 4. Sulla on kiva blogi t.stalkkaaja <3

  VastaaPoista