lauantai 11. helmikuuta 2012

forever alone!

Kuten moni on jo varmaan huomannut blogin banneri on vaihtunut! Tästä bannerista voin kiittää Pikafilmikamera blogin pitäjää Emmiä. Ite tykkään uudesta bannerista paljon enemmän kuin vanhasta mutta mitä mieltä olette?. Toinen huomion arvoinen asia on, että teitä lukijoita on jo 100! Ihanaa että niin monta ihmistä jaksaa lukea satunnaisia höpinöitäni :3! Päivittely on nyt vähän vähentyny koeviikon ja muun sälän oheella, mutta nyt koeviikon loputtua palaa päivitys tahtikin normaaliksi! 

Keskiviikkona koin pettymyksien pettymyksen kun opettaja ilmoitti, etten päässyt Rooman matkalle. Vielä enemmän ketutti se että olisin tarvinnut 0.75 pistettä enemmän ja olisin toukokuussa päässyt seikkailemaan Roomaan. No olin kyllä itse tyytyväinen suoritukseeni, kokeesta tuli numeroks 8½, joka kelpaa mulle paremmin kuin hyvin. Onhan mulla hiihtolomalla vielä se Englannin matka niin täytyy sit ottaa siitä täysillä ilo irti. Siihenkin on enään 12 pv!!!! Ihastuin varsinkin tohon Arora hotellin kylpyhuoneeseen, josta on kuva ylempänä. Kuvanlaatu on kyl kamala ku otin kuvan vaan netistä.

Koeviikko meni sekä hyvin että hyvin huonosti, uusittavia aineita tulee olemaan ainakin matikka. Hyvin menivät historia, englanti, kuvis ja terveystieto. Äikänkokeesta en oikeen ota selvyyttä minkä numeron saan, koska oon aika huono tekemään tekstitaitovastauksia, mutta kumminki tuntu et osasin asiat. No sen näkee sitten koepalautus päivänä. Suuri kiukun aihe on nyt se, että mulla on kauhea tappojakso. Kaksi matikan kurssia, ruotsi ja pitkiä päiviä, mutta kyllä tästäkin selvitään kun ajattelee vitosjakson perjantai vapaapäivää.
Viikonlopun suunnitelmissa ois tänään olla Joonaksen kanssa ja huomenna vietetään Joonaksen veljentyttären nimppareita. Muutenkin tää viikonloppu menee varmaan löhöillessä, koska ensviikon perjantaina on Wanhojen Tanssit ja kuulun wt toimikuntaan, joten on tulossa pitkä yö wt jatkojen pilepaikkaa siivotessa. Onneksi tätä löhöilypäivää on piristämässä pussillinen irttareita, kylmä kokis ja Lostin tuotantokaudet. Hyvää lauantain jatkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Wau, lähdet Englantiin! :) Sieltä sitten paaaaljon kuvia. Onnea muuten noin monesta lukijasta!

  ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. noora: Kiitti :)!

  Donna: Juu lähen :) Kuvia tulee varmaan valtavasti! Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogis tänään ja tää vaikuttaa kivalta :)Aika monella on ollut blogissansa sellainen "poikaystävä vastaa" -postaus, säki voisit tehä sellasen ko kuitenkin puhut aika paljon sun poikaystävästäsi :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kokeilin tehä jo sitä aijemmin mut ei kenelläkään oikeen ollut mitää kysyttävää :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi ja yksinkertainen ulkoasu! Tykkään sun kirjotustyylistä ja kuvat on ihania ja isoja! (: Käyppäs katsomassa minun blogini;

  http://mintunelama.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi! :) Tykkään ulkasta tosi paljon :) käypäs katsomassa mun: http://munomatosisoma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus&kivanolonen blogi ! :--)
  pearlsinmylife-heidi.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Musta toi banneri on upee! =)

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. etkö sä juuri eronnut poikakaveristasi? ainakin fb niin sanoi

  VastaaPoista
 10. voi ei =( miten silti vietätte kuitenkin noin paljon sit aikaa yhdes?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Ollaan hyviä kavereita edelleen :)

  VastaaPoista