tiistai 14. helmikuuta 2012

sweet dreams are made of these!

En oikeen tiedä miten määrittelisin tän postauksen idean, ihanat turhuudet jotka haluaisin? No kumminkin, postauksen ideanan on kertoa kauneuteen liittyvistä asioista joita haluaisin (voisinko vielä sekavammin selittää :'D).

Ripsienpidennykset
Ripsienpidennystä oon toivonut jo pitemmän aikaa, mutta en oo ikinä saanut aikaseksi hankkia niitä. Kuulun tähän sorttiin ketkä heräävät 15 minuuttia ennen koulun alkamista, enkä yleensä jaksa/ehdi/vaivaudu meikkaamaan kouluun. Ripsienpidennyksillä olis niin helppoo ku ei tarvis panostaa aamulla meikkaukseen vaan vois lähtee suoraan sängystä nousseena kouluun. Toki onhan ne suhtkalliit ottaa ja sitten vielä maksaa huolto muutaman viikon välein, mutta mitäpä et tekisi sen eteen et saat nukkua aamulla huikeat 5 min enemmän! Toisaalta mulla on omat ripset tosi pitkät ja suht tuuheet niin pelkään et toi ripsienpidennys tuhois mun omat ripset.

Silkkisuoristus
Silkkisuoristus on tokana mun listalla, koska omistan toisinaan hyvin itsepäiset hiukset jotka kihartuvat heti kun on vähän kostee ilmasto. Myös suihkun jälkeen näytän hiuksien perusteella enemmän villakoiralta ku ihmiseltä. Jatkuva hiustensuoristaminen rasittaa mun jo ennestään rääkättyjä hiuksia enemmän ku yks silkkisuoristus käsittely. Oon kuullu tost suoristuksesta pelkkää hyvää, mut ainoo miinus on toi hinta. Mun pitkiin hiuksiin käsittely maksaisi arviolta 200-300 euroa. Käsittely myös siloittaa, hoitaa ja saa aikaan kiiltävät hiukset. Käsittelyn uusimisaika on noin vuoden välein.

Tekorusketus
Oon aina ollut kaveriporukasta se ketä ei ikinä rusketu vaan palaa tulipunaiseksi. Voin maata auringossa vaikka kolmepäivää putkeen ja näytän silti kalkkilaivan kapteenilta. Ulkomailla muut on ihan ruskeita ja mä en ota yhtään väriä ihoon. Oon nyt miettinyt et alkaisin käymään säännöllisesti solariumissa ja katsoo auttaisko se mun tilannetta yhtään. Olis kiva saada ees vähän pohjarusketusta ennen kesän rantakelejä. Solarium ei oo kallis, mut en oo ikinä ennen käyny niin arvelluttaa et meneekö nekin rahat hukkaan ku en rusketu helposti.

25 kommenttia:

 1. muista että solariumissa on suuri vaara ihosyöpään. sullakin kun on vaalee iho niin ei kannata solariumia, siellä palaa samanlailla kuin auringossa jos ei ole ensin vaan vähää aikaa. Valohoito on hyvä noin vaaleille ihmisille :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tota syöpä juttua mietin itekkin, varsinki ku mulla on suvun puolesta alttius sairastua syöpään.

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon sellanen, että en oikeesti rusketu sit millään! :(

  VastaaPoista
 4. mäki oon halunnu jo pitkään ripsienpidennyksiä, ja aattelin et nyt ku on wanhat kohta nii oisin niiden "takia" voinu ottaa hyvällä mielellä ;) mut se sit jäi, ehkä mä pärjään ihan hyvin omillaki ripsillä!

  VastaaPoista
 5. Dispis: En mäkään, kaikki doven itserusketus rasvat sun muut kokeiltu :(

  noora: Mä haluisin ottaa mut jänistän aina ku pelkään et mun kaikki ripset irtoo niiden tekoripsien mukana :(

  VastaaPoista
 6. kannattaa mieluummin sitten käydä suihkurusketuksessa, solarimissa iho vanhenee ja saattaa altistaa ihosyövälle :/

  VastaaPoista
 7. PP: Kauheen moni on puhunu et siitä suihkurusketuksesta tulee tosi helposti oranssi niin sen takia vähän arvelluttaa

  VastaaPoista
 8. Älä vaan ota ripsienpidennyksiä!! Sulla on ihanat omat ripset ja käy vaikka värjäämässä ne niin ei tarvi aina laittaa niin paljoa ripsiväriä kouluun.
  Itselläni oli ripsienpidennykset kerran, ja sinne meni sitten kaikki omat ripset. Olishan sekin ratkaisu että ottais ne uudestaan mut kohta oon ihan ripsetön ni oon ajatellu että en ota niitä enää ikinä!
  Jos saisit kerättyä rahat tohon silkkisuoristukseen niin se ois mun mielestä kannattavin valinta ja helpottais paljon sun elämää! :)

  VastaaPoista
 9. Mulla tulee 50cm teippipidennykset ja ripset käyn viim. kesällä laittamassa :) Ja itte käytän itseruskettavaa 8)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Tota just pelkään eniten et menetän omat ripseni :S

  Irtsuli: Mitä itseruskettavaa sä käytät :)?

  VastaaPoista
 11. Älä vaan ota ripsipidennyksii, sulla on kivar ripset jo nyt :d Mulla lähti puolet omista ripsist ku ne oli ja ny ne on iha harvat ja lyhyet... riippuu kyl hieman et ketä ne laittaaki ! :)

  VastaaPoista
 12. Hahaha veera oot aika samis ku mää, mulla menee kosteesta nykyään iha kikkuralle, tai nykyää ne vaa tulee laineeks ja pienii kikkuroit, mut enne oli korkkiruuvvikiharat. & mä palan _AINA_ ku oon jossai auringossa... :--D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Joo ehkä harkitsen noit ripsienpidennyksii uudelleen.... :/

  Anniina: Se on nii ärsyttävää ku on kauhee kiire ja hiukset on ihan kiharat :S

  VastaaPoista
 14. moikka veera! olis tosi kiva, jos postaisit hieman useemmin :) tsekkaan melkein joka päivän sun blogin, et onks tullut jotain uutta :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Ei mulla oo oikeen ollu postaus inspiraatiota, ku oon ollu koko tän viikon kipeenä ja muutenkin ollut niin kiire :) Lähden ensviikon perjantaina sinne Eglantiin niin matkasta tulee varmaan useampia postaus ja hiihtolomalla on muutenkin aikaa kirjoitella enemmän :)

  VastaaPoista
 16. Mä käytän Doven summer glowia, semmonen päivettävä voide ja välillä jos haluun näkyvän ja nopeesti lähtevän rusketuksen ni käytän lorealin sublime bronze vartalolle, tämmöseen kuivettuvaan kökkönaamaan en oo viel löytäny mitään hyvää!

  VastaaPoista
 17. Irtsuli: Okei vois kokeilla tota lorealin ruskettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin viime kesänä Lorealin sublime bronzen sitä geelimäistä voidetta. Rusketti aika paljon ja eikä jääny raitoja jos laitto huolella. Muuten olin tyytyväinen, paitsi et sit kun vaikka auringossa hikoili, niin se alko lähteen sillain läikikkäänä pois! Se oli tosi ruman näköstä :(

   Poista
  2. Dispis: No höh :S mistä oikeen löytää tuotteen joka oikeesti toimii :S

   Poista
 18. moikka mä luen tätä blogii ja noi extreeme lashes ripset ei tuhoo omii ripsii koska äiti niitä tekee ja ne ei tuhoo niitä koska ne liimataan yksitellen jokaiseen ripseesn mulla on kanssa aika pitkät noi omat ripset mutta pistin noi aika pitkäksi aikaan ja omat ripset on täydellisessä kunnossa toisaalta jos niitä ei hoida kunnolla se varmaankin saattaa pilata ne mutta niin jotnka väite on VALE sulla on kumminkin kiva blogi.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: Niin no täytyy nyt kattoo otanko vai en :)

  VastaaPoista
 20. tosta ripsijutusta niin mä luin jostai meikkiblogista et ihmiset ottaa omiin ripsiin liian pitkiä ja ne sit painaa niille omille ripsille liikaa ja siks omatki putoo pois et emmä usko et se vaurioittaa jos ne vaan laitetaan oikein ja oikeen mittaset :D

  VastaaPoista
 21. jjohanna: Jee eli voin ottaa ne :)!

  VastaaPoista
 22. Ite haluun kans kaiken mitä tähä laitoit! Varsinkin toi silkkisuoristus, nimimerkillä suoristin äsken hiuksii 45min :D

  http://amalianmaailma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 23. Amalia: Toi silkkisuoristus ois kyl ihana, huomennakin tulee varmaan tosi kiire lentokentälle ku menee hermo ku hiukset ei suoristu :D

  VastaaPoista