perjantai 16. maaliskuuta 2012

Englanti, day V!

Ohhoh blogi on nyt jäänytkin hieman päivittelettemättä kun koulun takia on ollu niin paljon kaikenlaista hommaa etten vaan yksinkertaisesti oo kerinny kirjoittamaan esim tällä viikolla oon ollu joka päivä 4 saakka koulussa, koska mulla on sairastelun takia niin paljon ylimääräisiä töitä rästissä. Nyt onneksi löysin aikaa kirjoittaakseni vikasta kunnon päivästä Manchesterissa!

Heräiltiin aamulla 10 aikoihin ja heti herätessä iski tietoisuus siitä, että tämä olisi vika päivä Manchesterissa ja huomenna lennettäisiin taas keskelle Suomen talvea. Aamun ankeudessa valmistauduttuun hitaasti ja lähdettiin kävelemään lohti rakkauskauppaa Primarkkia! Aattelin ettei sieltä mitään enään löydy ku ollaan se jo joka päivä kierretty, mutta voi kun olin väärässä! Mukaan tarttui taas kauhea kasa vaatteita ja sai hyvin tuhlattua tilin saldon lähelle nollaa.
Shoppailun jälkeen iski hirvittävä nälkä ja suunnattiinkin suoraan Subwayhin syömään kanateryaki subit. Paikassa oli aika paljon ihmisiä syömässä ja katselin kaikki samalla kun juteltiin Papen kanssa. Eräs mies sai syötyä ruokansa ja lähti viemään roskia pois kun huomasin, että hänen tuolilleen oli tipahtanut lompakko. Aloin sitten tökkiä miestä, joka varmasti piti mua mielenvikasena ja selittelin sitten siinä, että hän jätti lompakkonsa tuolille. En oo varmaan ikinä nähny jonkun ilahtuvan niin paljon! Se mies kiitteli meitä hirveästi ja meni ripeästi hakemaan lompakkonsa. Ihanaa, että voi tollasilla teoilla tehdä jonkun niin onnelliseks! Kello alkoi lähenemään jo neljää joten suunnattiin kohti juna-asemaan, sillä menisimme vielä kerran tapaamaan Kerryä.

Saavuttiin Darweniin kello kuuden aikoihin ja Kerry tuli hakeen meitä heti kun oli päässyt töistä. Mentiin hakemaan Laura kyytin ja suunnattiin johki ravintolaan minkä nimeä en nyt muista. Ravintola oli vähän syrjemmässä kaupungista, joten jouduttiin ajaan maaseudun kautta. Herranjestas että oli sumuista! Jouduttiin ajamaan varmaan 10km/h, koska eteensä ei nähnyt kuin korkeintaan 5 metriä. Päästiin kuitenkin ehjinnahoin perille ja syötiin ihanaa englantilaistyylistä kotiruokaa. Mä ja Laura päättettiin läskeillä ja otettiin viel jälkiruuatkin. Laura söi ihanaa suklaakakkua jäätelöllä ja mä tyydyin vaniliajätskiin suklaakastikkeella.

Seuraavaksi mentiin pubiin muutamille ja tapaamaan Kerryn ja Lauran ystävää Davidia. Juotiin sit muutamat ja englantilaiset pelas bilistä. Vietettiin kaiken kaikkiaan tosi mukava ilta ja pian kello näyttikin niin paljon, että meidän oli aika rientää juna-asemalle ettei myöhästyttäis vikasta junasta. Kerry, Laura ja David hyvästeli meidät asemalla ja kyseli koska nähtäisiin taas. Onneks Kerry on mahdollisesti tulossa kesällä Suomeen, joten jälleen näkeminen saattaa olla lähempänä kui luulenkaan!



Tämä oli siis viimeinen postaus Manchester matkasta. Kaikin puolin reissusta jäi tosi hyvät fiilikset ja ihmisiä siellä tulee todella ikävä.

22 kommenttia:

  1. Tosi kiva ulkoasu :) Myöskin aika helppolukuinen!


    http://www.beatyblackmoon.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi ja hyviä kuvia! Itekki rakastan Primarkkia tosi paljon<3

    veerastory.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Edith: Kiva et tykkäsit :)!

    veera!: Niimpä, kauhee ikävä jo Primarkia<3

    VastaaPoista
  4. siqudko: Mä haluun äkkiä johki lämpimään! :D

    Hiisu: Kiitos, mä rakastuin sun blogiin! :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa tosi kivalt matkalta :-) ja primark on kyl ihana kauppa!

    http://ninaablogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Nina: Se oli tosi kiva matka, harmi ku Suomessa ei oo Primarkkia </3...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuvii niistä allasbileistä missä olitte!! :)

      Poista
  7. Anonyymi: En kirjoita postausta englannista enää :)

    VastaaPoista
  8. siis miks te olitte tuolla? oliko kivaa? saitteko britti kaveripoikii :) uiiiiii tahon kans manchesterii ja sin oisin mahollisesti kesäl menoski, nii oliks siellä ees mitää jännää? hyvii kauppoi tai jotai nähtävyyksii, et kanttiiks sin ylipäätänsä mennä? ois hirveen kiva jos kertosit vähän :) ps. tosi kiva blogi!!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Siis ihan vaan lomareissulla/shoppailemas, oli tosi kivaa! Saatiin brittikavereita tyttöjä ja poikia. Siel oli ihan sikana hyviä kauppoja ja katteltavaa löyty tosi paljon. Esim keskustassa oli iso shoppailu keskus Arndale Center ja se oli noin kahen ideaparkin kokonen, että siellä löytyy kyl shoppailtavaa :D!

    VastaaPoista
  10. okei nonii :) hei mut mite saitte niit kaverei? menittekste vaa tutustuu joihinki vai oliks teil jotai yhteyksii joihinki? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eeei englannissa ihan ne kaverit sillai vaan tuu kadulla vastaan, kokemusta että tää oli mun kymmenes kerta... :)

      Poista
  11. Anonyymi: Papen serkut asu Englannissa ennen niin Pape on viettäny siel suht paljon aikaa niin toi Kerry on Papen lapsuuden ystävä :). Niin Kerryn kautta tutustuttiin kaikkiin muihinki ihmisiin kuten Lauraan :)

    VastaaPoista
  12. veera, pakko sanoo, kiitti ihanasta matkasta!! kesää odotellessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. etkö teekkä sitä ostospostausta mitä ostit englannista :o

      Poista
  13. Anonyymi: Teen mutta en oo saanu kaikista vaatteista vielä kuvia, koska osa on pesussa :)

    VastaaPoista