torstai 8. maaliskuuta 2012

Englanti, day IV!

Tässä postauksessa kerron maanantain tapahtumista Manchesterista! Herättiin siinä 11 aikaan, todella nälkäisinä ja päätettiinkin kiiruhtaa aamupalalle johkin kivaan kahvilaan. Lähdettiin käveleen Arndalelle päin ja matkalla ostettiin lähimmästä kaupasta limpsapullot, kuten tehtiin jokainen muukin aamu. Shoppailessa tulee kauhea jano!

Päädyttiin aamupalalle Starbucksiin, tilasin itelleni croisantin ja pienen kaakaon, myyjä kysy multa jotain ja juttelin  Papen kaa samalla, nii en kuullu mitä se kysy ja sanoin vaan yes yes. Onneksi sanoin kyllä, sillä myyjä oli kysynyt haluunko kaakaoni päälle kermavaahtoa ja kyllähän mä halusin ku se maistu niin taivaallisella. Muutenkin kaakaot tuolla Englannissa on ihan eri tasosia kun jotkut Suomen Tazza automaattikurakaakaot. Tosiaan pyysin pienen kaakaon ja sain aivan järkyttävän suuren kupin käteeni, ehkä englantilaisilla on vähän eri käsitys pienestä ku mulla.
Aamupalan jälkeen lähdettin shoppailemaan ja käytiin vähän muissakin kaupoissa ku Primarkissa. Ei muista kaupoista löytyny oikeen mitään, joko vaatteet oli aivan liian kalliita mun lompakolle tai sitten niistä järkevän hintasista mitä sattu löytymään ei ollu oikeeta kokoo. Hämmästelin muutenkin ku Englannissa mun vaatekoko oli 42 kun Suomessa se on 36, jos yritin ottaa edes 38 kokosen paidan hihat oli niin lyhyet, ettei sitä ollu mitään järkee ostaa. Maanantai oli oikeastaan ainoa päivä millon ostin kunnolla vaatteita. Mukaan tarttui läpinäkyvä kermanvärinen tunika, sininen "pitsi" huppari, leopardikuvioinen ohut pitkähihainen, uusi laukku, huivi, tuliaisia kavereille ja neljät kengät. Olisin voinu tuoda mukanani Suomeen varmaan miljoonat kengät ku ne oli niin kivoja ja halpoja mutta mulla oli ongelmia saada jo noikin kengät matkalaukkuun, nii piti luopuu haaveilusta.
Viiden aikoihin meidän piti lähteä junalla Darweniin tapaamaan Kerryä, mutta Kerry pisti viestin ettei pysty tänään näkemään meitä, koska on niin väsynyt. Illan suunnitelmat meni uusiksi ja oikeastaan vaaan hengailtiin kokoilta hotellilla ja käytiin Mäkistä hakemassa iltapalaa. Katottiin myös hotellihuoneen telkkarista leffa "Paholainen pukeutuu Pradaan"  en ollut ennen sitä nähnyt ja mun mielestä se oli ihan hyvä leffa, ehkä vähän heikolla juonella pilattu mutta kyllä sitä nyt katteli. Mentiin myös aika aikaisin nukkumaan ku ei ollut mitään suurempia suunnitelmia illalle. Kuvia vaatteista saatte nähdä vasta myöhemmin ku teen erillisen postauksen Manchesteristä ostetuista vaatteista.

8 kommenttia:

 1. kuvia ostoksista? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Teen postauksen/videon vaatteista heti ku oon saanu nää kaikki MAnchester postaukset kirjoitettua :)!

  VastaaPoista
 3. vähänkö ihana blogi :) !
  kurkkaatko tännekkin?
  http://theendofthetoday.blogspot.com/

  -Oona & Piia

  VastaaPoista
 4. Oona&Piia: Kiitos, käyn katsomassa :)!

  VastaaPoista
 5. Kaakaoo kermavaahdolla,omnomnomnom... <3 Englannissa pieni on suurta :) Pieni kahvi;kupin halkasija 10 cm :P

  VastaaPoista
 6. Koska tulee postaus taas suomest ku oot kuitenki ollu suomes jo aika kaua?:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Just mietin et jos kirjottaisin tänään postauksen viimeviikonlopusta :D

  VastaaPoista
 8. ehdotus: huonepostaus!!

  VastaaPoista