perjantai 2. maaliskuuta 2012

Englanti, day II

Noni tässä tulee tokan päivän eli lauantain tapahtumat.Aamulla herättiin siinä kahdeksan aikoihin, alettiin meikkaileen ja miettiin mihin mentäis aamupalalle. Lähdettiin hotellilta käveleen kohti Arndale centteriä ja matkalla jostain kumman syystä päädyttiin taas Primarkkiin. Piti käydä vaan nopeesti vilkasemassa vaatteita ja suunnata aamupalalle, mutta aikaa Primarkissa kuluikin noin 6 tuntia.... Löydettiin kaikkea kivaa kuten parit paidat ja kengät. Esittelen ne sitten myöhemmin vaatteidenesittely postauksessa. Kiiruhdettiin nopeasti mäkkiin syömään aamupalat (tosi terveellistä, mäkkiä heti aamupalaks), koska parin tunnin päästä piti lähteä kohti Manchesterin jalkapallostadionia.


Saavuttiin Manchesterin jalkapallostadionille, jo joskus neljän aikoihin vaikka peli alkoikin vasta kuudelta. Vastakkain pelasivat siis Manchester City ja Blackburn Rovers. Syötiin fish&chipsit ennen pelinalkua ja käytiin myös hieman kiertelemässä cityn fanituote kaupassa. Saatiin tosi hyvät paikat katsomosta ja oli hieno tunne kun stadionilla oli 50 000 katsojaa, sehän on Forssan asukasluku yli kaksinkertaisena. Peli päättyi 3-0 cityn voitoksi ja joka maalin jälkeen kannustushuudot olivat todella kovat, tuntui että välillä meinas korvat hajota ku siellä oli niin kova meteli. Loppuillasta en halua enään kertoa täällä blogin puolella, koska oon saanu teiltä lukijoilta niin negatiivistä palautetta. Kuitenkin loppuun vielä video miten käy, jos kotipileissä hukkaat autonavaimesi!

11 kommenttia:

 1. Toi eka kuva näyttää ihan Karismassa (http://www.kauppakeskuskarisma.fi/fi/) otetulta,Lahteenko te tulittekin ;P
  Ite kävin kans Primarkissa kun Englannissa olin,pakkohan sinne oli mennä kun kaikki kehu,mutt en löytäny MITÄÄN. Kiersin kai koko kaupan jossain puolessa tunnissa ja lähin pois. Paikallista futista ois kyll ollu kiva käydä kattoon...
  Ei negatiivisesta palautteesta kannata nokkiin ottaa,toivottavasti kommentoija oli ees asiallinen. Vinkeistä voi ottaa vaarin-tai sanoo kritiikolle ettei oo pakko tulla lukeen jos ei miellytä :)

  VastaaPoista
 2. Se_ Perinteinen: En mä mistään anonyymien kommenteista välitäkkään :D Mä löysin Primarkista vaikka mitä! Paras kauppa ikinä :D

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen blogi :)
  http://in-my-dreamm.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Olivia: Kiva,että miellytti :)
  viivi_: Haha, kiitos :D

  VastaaPoista
 5. Teidän matka kuulosti ihan superkivalta :) mutta mitä negatiivista palautetta oot saanu ? :(

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Aijemmin oon saanu likijoilta negatiivistä palautetta tietyistä asioista, joten jätän ne nyt kertomatta :)

  VastaaPoista
 7. sulla on tosi kivat hiukset ja blogi! :) Liityin lukijaksi.

  http://risselmiina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Kristamaria: Kiitti, tykkäsin myös sun blogista :)!

  VastaaPoista
 9. mitä ne tietyt asiat on mistä oot negatiivistä palautetta saanu :(

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Mun elämään liittyviä asioita, joita ulkopuolisten ei tarvi tietää :)

  VastaaPoista