sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Englanti, day III

Nyt kerron sunnuntain tapahtumista, nyt kun ei oo taas pariin päivään kirjottanu postausta ja alkaa muisteleen mitä me siel Manchesterissa tehtiin niin ei meinaa muistaa niin hyvin mitä teki minäkin päivänä. Lukijat oli pyytänyt linkkiä werän blogiin, joten tässä se on Million things, käykää kaikki lukemassa! 

Sunnuntaina nukuttiin pitkään, heräiltiin vasta siinä 10 aikoihin ja kiiruhdettiin suihkuun, koska yritettiin ehtiä kahdentoista junaan, joka veisi meidät Blackburniin. No myöhästyttiin sitten siitä junasta parilla minuutilla... Seuraava juna lähti vasta unnnin päästä, joten käytiin Papen ja Papen vanhempien kanssa juna-aseman kahvilassa syömässä hieman aamupalaa. Päätin valita itelleni kinkku-juusto paninin ja se oli aivan täydellisen makusta, ihan eritasoisia panineja ku Suomessa! 

Junamatka Blackburniin kesti noin 50 min? ja mentiin heti ensimmäisenä tapaamaan Papen perheen tuttuja. Nainen oli suomalainen ja mies englantilainen, Papen vanhemmat vei niille tuliaisiksi ruisleipää, suomalaista kahvia ja suomalaista suklaata. Vietettiin siellä aikaa reilu tunti, koska oltiin sovittu tapaaminen Papen lapsuudenystävän Kerryn kanssa. Kerryn kanssa mentiin ensiksi käymään Nicolella. Nicolella ihastuin tohon takkaan ja siitä oli pakko saada kuva! Meidän pöytävaraus oli tehty kello puoli kuudeksi, joten meillä oli hyvin aikaa vaan istuskella ja jutella. Kerryn ja Nicolen mielestä suomenkieli kuulostaa siltä, että yksi lause olisi vain yhtä pitkää sanaan ja tuntuu ettei hengitettäisi sanojen välissä.
Pöytävaraus oli tehty Tapas nimiseen ravintolaan, jonka toimintaperiaate oli seuraava: maksat tietyn summan esim 10 puntaa, tilaat ruokia ruokalistalta neljän ruoka-aterian ryhminän, sinulle tuodaan tilaamasi tuotteet pienissä astioissa esim minä tilasin tomaattiset lihapullat ja sain pienen kulhon missä oli kaksi lihapullaa ja hieman kastiketta, annokset ovat siis todella pieniä. Saat tilata niin monta annosta kuin haluat ja jos et tykkää jätät sen syömättä ja tilaat lisää. Vähän niinku buffet tyylinen ruokailu, eli maksa tietyn summan ja saat syödä niin paljon ku haluat. Ruoka oli todella hyvää, Kerry oli osannu valita erinomaisen paikan! 
Syömisen jälkeen mentiin Kerryn kaverille Lauralle, joka oli Nicolen sisko. Istuttiin siellä kokoilta ja juteltiin kaikesta mahdollisesta, kuten saunomisesta, armeijan käymisestä, juomapeleistä. Kaikki oli tosi ystävällisiä ja kiinnostuneita millasta Suomessa asuminen on. Illalla lähdettiin kello 11 junalla takaisin Manchesteriin.

10 kommenttia:

 1. en ookkaa koskaa kuin ihanan pitkät sun hiukset on ! onks ne omat? ja voisit tehä vaikka postauksen siitä miten hoidat sun hiuksii :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Juu on ihan omat hiukset :D En mä niitä mitenkä kummemmin hoida, ainoastaan shampoo ja hoitoaine käytös :D

  VastaaPoista
 3. Puhuks noi kaikki hyvää enkkuu siel?:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No puhu, mutta se murre oli niin hassu et joutu tarkasti kuunteleen jos halus ymmärtää. Onneks Kerry ja noi yritti puhua mahdollisimman hitaasti et pysyttäis Papen kaa perässä niiden keskusteluista :D

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. nyt ku sait blogista palkkaaki niin et vissiin tee enää postauksiaka? nouuusko vähän pissi päähän..

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: haha viimisimmästä postauksesta on mitä 3 pv :D oon kyl kirjottanu seuraavan postauksen jo valmiiks mut kuvat puuttuu ku unhodin muistikortin Joonakselle. Mitä se sun persettä raapii kuinka usein kirjotan :D? Ei tätä blogii oo pakko seurata jos ei postaustahti miellytä.

  VastaaPoista
 8. Tää sun blogi on iha sika hyvä vaikken ookka lukenu ku vuode alusta asti ! :)) mut ku jotkut nimeltä mainitsettomat henkilöt vaa jaarittelee niitte blogeis jotai iha turhaa eikä oikeestaan kerro mitää tai si kertoo iha sika lyhyesti .. Mut tää sun on iha paras !:) oon täll viikolki käyny kattoon joka päivä onks tullu jotai uutta ! :)) mut toivottavasti tuleeee pian :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Viimeistelen tässä just uutta postausta, että toiveesi toteutuu nopeemmin kuin luuletkaan :D Tälläsiä komentteja on aina kiva saada :)!

  VastaaPoista