tiistai 20. maaliskuuta 2012

now your nightmares comes alive!

Heipsan! Viikonloppu oikeen sujahti vauhdilla ohi! Perjantaina oltiin Kontion metsästysmajalla synttäripileissä. Paikalla oli varmaan puoli forssaa niin ei ainakaan tullu sellanen olo ettei ois tuntenu ketään koko pileistä. Ilta venykin suhteellisen pitkäksi ja lähdettiin taksilla kotiin joskus kello kolmen jälkeen. Onneksi en ollut minä ketä sen taksin maksoi! Perjantaina mulla oli päällä pinkki huppari ja farkut eli ei mitään erikoista, mutta meikkeihin jaksoin panostaa tavakkista enemmän ja otinkin muutaman kuvan tänne blogin puolelle.
Käytiin Joonaksen kanssa katsomassa leffa: Kohta 18. Ite on oikeen suomalaisista leffoista välitä, mutta tähän elokuvaan odotukset oli suhteellisen korkealla, enkä kyllä pettynyt. Leffa oli hyvin toteutettu ja sen aikana sai nauraa, paljon! Toisaalta suurinosa kavereistani ei oo tykännyt kyseisestä leffasta, mutta itse suosittelisin sitä kaikille jotka haluu vähän rennommalla otteella tehdyn leffan, jonka aikana saa nauraa.

 Lauantaina aloitettiin aamu menemällä meidän mummille maalaamaan olohuoneen seiniä. Mummi oli päättänyt tehdä tälläsen extempore sisustusratkaisun sillä välin kun ukki on Berliinissä. Maalailtiin oikeastaan kokopäivä ja illalla mentiin sitten meille viettään mun vanhempien kanssa laatu-aikaa. Ilta alkoi hyvin kun äiti ja isi päätti tarjota meille hese ateriat! Päätin sitten ottaa kanatortilla aterian, koska en ikinä raaski ostaa sitä omilla rahoilla kun se on niin kallis. Mun mielestä hesen pitäis keksiä joku "köyhäopiskelijaburger" tai joku vastaava et mullakin ois varaa syödä. Syötyämme lähdettiin kotiin ja vaan istuskeltiin olkkarissa ja juteltiin. Mulla oli ollut jo maalatessa kauheen kipee olo ja illalla sitten alko silmät ja nenä vuotaan. 
Aamulla herätessä tajusin etten saa toista silmää auki, jouduin puoli sokkena juokseen vessaan ja kosteella pumpulitupolla sain silmän auki. Eihän siitä oo ku hädintuskin kaksviikkoo ku olin viimeksi kipeenä ja nyt on silmätulehdus ja poskiontelotulehdus. Alkaa pikkuhiljaa meneen järki tähän jatkuvaan sairasteluun. Ylemmissä kuvissa on mun ja Jonnaksen marsut Ismo ja Seppo. Ismo on toi vaalee ja toi musta on Seppo. En ookka tainnu mainita meidän pojista mitään täällä blogin puolella niin aattelin nyt pistää pari kuvaa.

Mites teidän viikonloppu sujui?

14 kommenttia:

  1. Eikö sellanen köyhäopiskelijaburgeri oo jo; juustohamppari?.. :D
    Mulle tulee aina kauhee black out, kun joku kysyy mitä tein edellis viikonloppuna-vaikka hyvin harvoin sentään esim. oon juonu. Hmmm...Viime viikonloppu meni kotona nysvätessä,siivoilin kunnolla.

    VastaaPoista
  2. Söpöt marsut :) koska ootte tollaset hankkinu ja kumman luona ne asuu ? :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Viimevuoden kesäkuussa ostettiin pojat ja ne asuu Joonaksella kun mäkin siellä suurimman osan ajasta vietän :)

    VastaaPoista
  4. itekki tykkäsin tuosta leffasta ja ooot iha yli nätti :):)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Ihanaa et joku muukin tykkäs tosta leffasta :)! Kiitos,mutta en kyllä pidä itteeni minään erityisen nättinä :')

    VastaaPoista
  6. Tietkö miks sen sun kaverin blogi on poistettu mistä oot puhunu jossain postaukses oisko ollu kans veera tai jotain ? Tyhmää ku oon välillä sitäkin seurannu enimmäkseen kyl tätä sun ku tää on nii hyvä :)))))

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Joo veera poisti bloginsa eilen ihan hyvistä syistä, en nyt ala niitä tähän kertoilemaan kun ei oo lupaa puhua :)

    VastaaPoista
  8. oon ihan samaa mieltä hese jutusta, ne vois alkaa tekee vaikka samanlaisia tarjouksia ku mäkissä on. tai sit forssaa vois vaa tulla mäkkäri :D
    ja parane pian !! :)

    VastaaPoista
  9. Anna: Mun mielestä forssaan sais suoraan tulla mäkki niin ei tarvis kitkuutella hesellä! Kiva ku säkin teit blogin :)!

    VastaaPoista
  10. Sulla on tosi kiva blogi! :-) Ja söpöjä marsuja, toi ruskee marsu on ihan samannäkönen kun mun marsu, joka kuoli viimevuonna :(

    http://enjoylife-now.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Verkku: Kiitos, otan osaa :( onneks meidän marsut on viel niin vauvoja et saan nauttia niiden seurasta vielä toivottavasti monta vuotta :)

    VastaaPoista
  12. Oot ihan sairaan nätti tos tän postaukse kuvas ! :)

    VastaaPoista
  13. Kiva ulkoasu sun blogilla ! Ja sulla on aivan ihanat silmät (=

    VastaaPoista