sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Koulukiusauspostaus

Jouduin piilottamaan postauksen sisällön, koska rupesin saamaan uhkaavia sähköposteja kiusatuilta, ehkä myöhemmin kun tilanne rauhoittuu julkaisen postauksen vielä.

20 kommenttia:

 1. No huhhuh pitääkö kiusattujen tulla heti kritisoimaan hyvää tekstiäsi. Toivottavasti uhkaavat viestit loppuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna kun menin tarkistamaan sähköposti oli siellä 3 viestiä, joissa oli minulle tappouhkauksia. Ehkei ihmisten kannattaisi ottaa minun mielipiteitäni niin vakavasti.

   Poista
  2. Muista, että voit tehdä poliisille noista ilmoituksen. Tekijä saadaan kyllä selville.

   Poista
 2. Toisaalta en ihmettele, että kiusatut suuttu siitä sun tekstistä, koska kukaa ei oikeesti voi olla sitä mieltä, että kiusaaminen ois sen kiusatun vika. Varsinki ku usein se kiusaaminen liittyy ulkonäköön, tai varsinki jos ulkonäössä on jotaa poikkeavaa, ja siihen ei kyllä ite voi vaikuttaa:)

  Mutjoo noi tappouhkaukset menee kyllä ihan yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ja ku tosiaan en kannusta ketään kiusaamaan ja sanoin etten hyväksy jos ihmisiä kiusataan sellaisen asian takia mille he eivät voi mitään esim juuri ulkonäkö. Aika että ihmise jaksaa moralisoida mua mun 10 vuotta vanhojen virheiden takia.

   Poista
 3. mitä helvettiä ihmiset oikeein ajattelee ku ripee lähetteleen jotai tappouhkauksia yhen tekstin takia ? mut jaksamista ja mun mielestä se tekstis oli hyvä, ja vaikka sen sanoma oli vähän..erilainen niin ei se mua ainakaan kauheesti haitannu :D

  VastaaPoista
 4. mitä vitun hulluja neki on ???!! Toi oli tosi hyvä teksi.... :)

  VastaaPoista
 5. En kyllä ymmärrä miten ihmiset suuttu siitä niin paljon koska ne oli 10 vuoden takaisia juttuja enkä nykyään ole semmonen ihminen :) ei sitä pienenä tajunnut että ei saisi kenellekkään kostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sanoithan sä ettet kadu että kiusasit. Ja siihen samaan liitit vielä sen, ettet lopettanu ennenku se sun kiusaama tyttö muutti pois. Ok, sanoit jälkeenpäin ettei se muuttanu sun kiusaamisen takia, mut postauksessa itsestään se kyl kuulosti siltä. Mua ei itseäni oo koskaan kiusattu, oon itse asiassa pentuna ite kiusannut, mut en todellakaan oo YLPEÄ SIITÄ ETTÄ KIUSASIN, toisin kuin sä ilmaisit :/ en tiiä, mun mielestä se postaus oli aika kapeakatseinen ja provosoiva. Tosin tappouhkauksia nyt en menis lähettelemään, älytöntä..

   Poista
 6. Onko mahdollista saada tätä postauksen tekstiä spostiin? :)

  johannakatariina.t@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin alkuperäisen postauksen mutta pistin aiheesta tiivistelmän sähköpostiisi :)

   Poista
 7. Olis tosiaan mielenkiintoista tietää mitä sanoit postauksessa jos ihmiset noin paljon kiivastuu asiasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiivistettynä ihmiset suuttui siitä kun sanoin et kiusatussa on aina joku vika esim minun kohdallani se oli liian isot jalat TÄMÄ ei kuitenkaan tarkoita sitä että ihmisiä sais viastaan kiusata esim kehitysvammaisuudelle ei ketään voi mitään.

   Poista
  2. Ja ton takia tappouhkauksia? Ihmisiä kiusataan erilaisuuden takia, vaikka ei pitäisi. Isokokoisuus, ihonväri, isot jalat yms... Ihmiset on vaan niin hemmetin typeriä et niistä asioista pitää ruveta huomautteleen vaikka kaikilla on jotain erilaista ulkonäössään. Sulla on oikeus mielipiteeseen, ja jos se jotain häiritsee niin ei voi mitään, mut toi menee sit jo yli. Tappouhkauksista kun voi tehdä jo poliisiasian...

   Poista
  3. Ihmettelen vain että mistä tekijät oli saanu mun sähköposti osoitteen :o

   Poista
  4. luulen että uhkaavat sähköpostit kuitenkin tulivat siitä, kun kerroit että sinun mielestäsi koulukiusaaminen on okei. Sekä ilmaisit mielipiteesi, ettet kadu, että olet joskus kiusannut jotakuta. Mielestäni sinulla vähän nyt vaihtuu liikaa mielipiteet tästä asiasta.
   Kommenteissa puhuttiin myös siitä, ettei ajatusmaailmasi oli vielä lähelläkään aikuisen tasoa, kun pystyt sanomaan noin. Tämä sattoi aiheuttaa paheksuntaa ihmisten silmissä. Koska niin se minut sai ainakin tuntemaan ja esimerkiksi tämän vuoksi minulla osittain meni maku blogin lukemiseen, kun uskoin ja ymmärsin että olisit tosiaan lukiota käyvä ihan hyvätahtoinen ihminen, mutta osottauduitkin kaikeksi muuksi.

   Poista
  5. En ole kyllä missään vaiheessa sanonut että koulukiusaus olisi okei, mistä edes repäisit tollasen lauseen? Sen kyllä myönnän etten kadu että en ottanut tyttöä pilaamaan leikkejämme kun tämä niin kauheata koulukiusaamista on :D

   Poista
 8. Heitin sulle haasteen blogissani :)
  http://daywithkatarina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. http://yle.fi/uutiset/enkeli-elisan_kohtalo_pysayttaa_-_koulukiusattu_teinitytto_paatyi_itsemurhaan/3369643

  VastaaPoista