maanantai 21. toukokuuta 2012

This is how i get my inspiration!


On se kumma kun epämiellyttävätkin hommat tulee tehtyä silloin kun koeviikkoa lähenee, onkohan tää joku välttelen lukemista multihuipentuma? No en tiedä, ainakin tänään on tultu leikattua nurmikko, muokattua blogin ulkoasu, luettua pari kappaletta uskontoa ja oon vaan muuten kierrelly päättömästi ympäri taloa, epätoivosesti keksien jotain hommaa ettei vaan tarvitse lukea! Kouluakin on huimat 1 pv jäljellä ja sitten neljä koepäivää, jos haluu olla niin tarkka että laskee nekin mukaan. Mulla olikin pidennetty viikonloppu, joten loma alkoi jo keskiviikkona. Vietin koko loman Tammelassa, koska mun porukat lähti perjantaina Tallinnaan (sain tuliaisiks ton ihanan harmaan paidan noissa ylempänä olevissa kuvissa!), eikä uskaltanu jättää taloa mun ja Roosan armoille. Ei tullut oikeen tehtyä muuta kuin löhöttyä ja katottua lätkää ja kokattua! Tehtiin Joonaksen kanssa kinkkujauhelihapitsa ja sit sunnuntaina tein vielä Tumpille töihin evääks kanapennepastaa, jos nyt saisin aikaseks laitettua sen ohjeen tänne blogiinkin, vai kaipaako kukaan sitä enää? Btw inhoon sitä kun bloggareiden blogeissa ruuat näyttää aina ihan superterveellisiltä ja hyvin asetelluilta ja mun ruoka kuvat on just tollasii oksennuksen näkösii. Oho tulipas tästä sekava postaus, pistäkääs mielipiteitä tästä uudesta ulkoasusta/bannerista ja muistakaa kysyä kysymyksiä formspringissä!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Okei hyvä jos miellyttää, muokkailen tätä kyl viel vähän :)

   Poista
 2. Hahaha, ensimmäiset lauseesi kolahtavat ainakin muhun :D Mäki oon bloggaillu ja keksiny kaikkee muuta, ettei vaan tarvitsisi matikkaa harjoitella :D Btw, sulla on mahti blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu joka koeviikon lähestyessä sama homma :D Kiitoksia :)!

   Poista
 3. halutaan resepti!! ja siitä jauhelihakastikkeesta myös vai mikä olikaan :)*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkasen ton kanapastan ohjeen huomenna ja jauhelihamössöä tehdään varmaan viikonloppuna joten ohje tulee siihen silloin :)

   Poista
 4. hei ois ihanaa jos laittaisit ton ohjeen! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laitan sen heti kun koeviikolta vaan kerkeän :)

   Poista