torstai 24. toukokuuta 2012

u can blow my whistle baby!




Huhhuh, uskonnon kokeesta selvitty hengissä ja nyt alko viikonloppu! Ulkonakin on niin kiva ilma nii päätin mennä vähän kuvaileen, jouduin ottaan noi asukuvat itselaukasimella ku mun hovikuvaajat on jossain... Ja niin noi reinot ei kuulu mun päivän asuu, vedin ne vaan jalkaan ku ne oli ekana tos eteises. Tän päivän suunnitelmissa ois lukee vähän fysiikkaa, käydä mun kummeilla kahvilla ja sit illalla aattelin mennä lenkille. Eilen  meinas iskee paniikki ku laitoin ekaa kertaa tänä kesänä shortsit jalkaan ja voi herranjestas ku mun reidet näytti kamalalta..... Taidanki tänä kesänä olla vaan farkut jalas ku en kehtaa mennä ihmisten ilmoille pienemmissä vaatteissa. Muistakaa, että nyt on enää viikko aikaa osallistua Nimesi.fi koruarvontaan, joten kaikki ketkä ei oo viel osallistunu niin äkkiä osallistumaan. Oon niin ilonen kun kesä tulee ja koululoppuu, aurinko paistaa, fiilistelen kaikkia kesäbiisejä ja saatiin tosi kiva porukka tohon blogirinki hommaan! Julkasen sen blogiringin tytöt jossain vaiheessa ja kerron vähän meidän suunnitelmista. Loppuun vielä  pari ihanaa biisiä!





9 kommenttia:

  1. Ihania biisejä! Ja hienoja kuvia sulla täällä blogissa melkein joka postauksessa! Toi blogirinkijuttu on tosi kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, piristit mun päivää :)!

      Poista
  2. sulla on ihanat hiukset (: ja upeen olone blogi (:

    http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. nyt itket ihroistas vaikka jossain aiemman postauksen kommenteissa sanoit juur ettet pidä ittees lihavana? wut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä mun ihroja tarkottanu vaan ku mul on kauhee allerginen ihottuma nii mun reidet on ihan sen näköset et niistä lähtis iho irti :D

      Poista
  4. ihanan kesäisiä kuvia :) ja sulla on hyvä musamaku, hyviä biisejä! :)

    http://maybealittlebitnailpolish.blogspot.com/

    VastaaPoista