sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Blogi löydöt!

Mulla oli toi Link your blog- juttu ja siihen tulikin ihan kivasti osallistujia, tässä ovat parhaimmat:

ALLE 100 LUKIJAN BLOGIT:
Elämän Antisankarit blogia olen seurannut jo ennenkin, blogi on huumorimielessä kirjoitettu ja välillä jutuille saa nauraa mahakippurassa. Blogin päähenkilöt ovat lähinnät kissa, Norman ja tietenkin Fantasos! Postauksissa on ihanan paljon tekstiä, eikä ole sellainen tylsä massablogi!
Belive in your dreams blogia kirjoittaa -97 syntynyt Eltsi. Blogissa kiinnitin huomiota heti ekana, inspiroiviin kuviin ja niiden paljouteen. Teksti on sujuvaa, mutta ei liian virallisesti kirjoitettua. Ulkoasu on kivan neutraali. Eltsilla on myös aika samanlainen vaatemaku ku mulla ja vaatekuvia tulee paljon!

This is originality blogia kirjoittaa kasiluokan aloittava Inka. Blogi postauksia tulee tarpeeksi usein, teksti on sujuvaa ja kuvat suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia. Inkalla on välillä myös tosi kivoja toivepostauksia. Inkan tekstistä näkyy pirteys ja positiivinen asenne.
Tomorrow becomes yesterday on -97 syntyneen Tiiun blogi. Blogissa mun huomion herätti kuvien paljous ja todella hyvin kirjoitetut tekstit! Tiiulla on tosi hyviä mielipiteitä, eikä pelkää kertoa niitä. Blogi käsittelee Tiiun jokapäiväisen elämän iloja ja suruja. Blogin ulkoasu on selkeä, eikä tunnu häiritsevältä.
Rositan blogi on varmaan yks hienoimmista blogilöydöistä mitä oon tehnyt vähään aikaan! Rosa on siis Espanjan Alicantessa asuva 19-vuotias suomalainen tyttö, jonka blogin postaukset painottuvat hänen espanjalaiseen elämäntyyliinsä. Postauksia tulee ihana usein ja kertovat mielenkiintoisesti esim jalkapallo tunnelmaa Espanjassa. Pidän myös Rosan vaatetyylistä ja Rosan blogista välillä haenkin inspiroitumista pukeutumiseen. Nousi kyllä yhdeksi lempiblogeista!
Elämäni valot blogia kirjoittaa 14-vuotias Anni. Annilla on tosi reipas ja iloinen asenne blogin kirjoitukseen. Postauksissa on paljon "tekotaiteellisia" kuvia, mutta musta ne on oikeesti tosi hienoja ja hyvin otettuja! Varsinkin pari viimeistä postausta on ollut täynnä ihanan kesäisiä kuvia. Oli kyllä tosi positiivinen yllätys!
More than a feeling blogina oon ollut melkein blogin perustamisesta lähtien, en oikeen tiedä mikä tässä blogissa kiehtoo. Onko se hyvät kuvat vai humoristinen teksti? En tiedä, mutta luetuimpia blogeja on ollut jo pitkään. Ehkä se on myös sitä, että olen aina ollut Ellalle hirvean kateellinen sen punaisista hiuksista. Ellan blogista löytyy myös paljon mielenkiintoisia graffiti kuvia!
How happy i am blogia kirjoittelee kuvankaunis Iina, blogissa on panostettu kivasti asukuviin ja niiden maisemaan, varsinkin lemppariksi on noussu tuo mintunvärinen päättäjäismekko. Blogin kuvat ovat hämmästyttävän hyvälaatuisia ja ainakin minä tuun aina hyvälle tuulelle kun luen Iinan blogia. Kirjoitus on myös sujuvaa, enkä ole pahemmin löytänyt kirjoitusvirheitä. 
My Soul blogin kirjoittajana toimii ihana punaipäinen Roosa. Ensimmäisenä blogissa rakastuin Roosan tyylitajuun, hienoa vaatteiden ja tyylisuuntien yhdistelyä. Roosa opiskelee vaatetusalaa ja sen kyllä huomaa. Omaksi lemppariksi on noussut Roosan tekemät DIY-postaukset, harmi ettei niitä ole ilmestynyt vähään aikaan. Blogin ulkoasu on tosi siisti ja huolitellun näköinen, huomaa että siihen on oikeesti panostettu ja käytetty aikaa! Yksi tän hetken lemppareista :)!

YLI 100 LUKIJAN BLOGIT:
Henni Hilde Aurora blogi yllätti mut uskomattoman hienoilla kuvillaan. Blogipainottuu suurimmaksi osaksi valokuvaukseen ja vähän harmittaa, että teksti osuus jää niin pieneksi. Blogia kirjoittaa 16-vuotias Aurora, jonka intohimona on yllätys yllätys valokuvaaminen. 
Searching for little black dress on tyyliblogi isolla T:eellä! Blogia kirjoittelee upean tyylin omaava helsinkikäinen Heidi, jolla on upean uskollinen lukijakunta. Heidi asui ennen myös Pariisissa ja Heidillä on todella hyödyllisiä postauksia esim Pariisin parhaista shoppailupaikoista jne jne. Kuvat ovat hienoja ja mikä parasta, tekstiä on yllättävän paljon tyyliblogiksi. Me likes! 
straw to my berry on juuri ylioppilaaksi päässeen Ellin kuvapainotteinen blogi. Elli on hirmuisen kaunis ja kuvat ovat mielenkiintoisia. Tekstiä on vähän, kuten kuvapainotteisissa blogeissa aina on. Mielenkiintoisia juttuja ovat mm. Ellin ylppärit ja videopostaukset. Jään innolla odottelemaan uutta videopostausta!

Slow Motion on blogirinki kamuni Caritan pitämä blogi. Blogi kuuluu mun lemppariblogit top viiteen ja odotan uutta postausta kuin kuuta nousevaa. Caritan blogin ulkoasu on ihan ylyttömän hieno, siihen on totisesti käytetty aikaa ja vaivaa että se on saatu tollaseks. Caritan blogista tykkään eniten siitä, että Carita oikeesti kirjoittaa pitkiä tekstejä eikä vaan lätki miljoonaa kuvaa ja pari riviä tekstiä yhteen postaukseen. Carita vaikuttaa oikein ihanalta ja symppikseltä bloggarilta ja odotan jo innolla kesän tapaamista blogimiitissä :)!
Ella T. painii kuvanlaatunsa puolesta ihan eri sarjassa kuin muut blogit! Kuvat ovat todella hienoja, tarkkoja ja isoja! Tekstiä on joissakin postauksissa paljon ja joissakin vähän. Ulkoasu on siisti ja hienostuneen oloinen.

40 kommenttia:

 1. Ihanan raikas ja kesäinen blogi :) !!

  VastaaPoista
 2. Täältä löytykin pari tuttua hyvää blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noita paria blogia oon jo aikasemmin hehkuttanu mun blogissa :D!

   Poista
 3. Oi vitsi, ihana yllätys! Kiitos hirveesti! :)

  VastaaPoista
 4. voi kiitos hirmu paljo tästä! :)

  VastaaPoista
 5. Voi tää oli tosi ihana yllätys, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kun jaksat pitää niin ihanaa blogia :)!

   Poista
 6. Kiitos paljon! Ihana illan piristys<3 Muaki harmittaa että DIY-juttuja ei oo tullu, mutta blogi kulkee mun elämän mukana ja ei oo ollu aikaa väkerrellä. Mut kyl niitä taas tulee!

  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä ihan hyvin et on ollu kiirettä ku mullaki blogi jääny vähän huonolle huomiolle kesätöiden takia :/ Hyvää kesää sinullekkin :)!

   Poista
 7. Eihän tuo straw to my berryn elli ylioppilaaksi päässyt, pääsi ylä asteelta juuri:---D

  VastaaPoista
 8. Oho, mikäköhän ajatusvirhe mulle on tullu :D korjaan virheen heti huomenna :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos todella paljon tästä! :) Piristit suuresti mun iltapäivää. Isot halit sille puolen ruutua! :)

  Aurinkoista ja mukavaa kesää! <3

  xx Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ole hyvä :)! Mukavaa kesän jatkoa myös sinulle :)!

   Poista
 10. Oot kyllä niin ruman näkönen muija et menee kylmät väreet! En tajua miksi rumilla on blogi!! Oot niin oksettava että ei rumempaa löydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, taisi mun kommentti vähän suututtaa :D

   Poista
 11. Haluat näköjään mun mielipiteen kun luulet että olen toi anonyymi. Okei sä olet ruma. Happy now?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho nyt uskalsit tulla sanomaan jopa omalla nikilläs :D! Sanoppa miksi sulla ja tolla anonyymillä on sitten samat ip osoitteet :DDDD

   Poista
  2. Hyvää illanjatkoa vaan sullekkin :D

   Poista
  3. Näytä nyt sitten ne iposoitteet jos ne kerta on samat. Vai etkö pysty? Puhut paskaa muuten vaan?

   Poista
  4. Mitä mun täytyy sulle todistella, itse oot tähän kuseen ittes ajanu? :D Mee nyt nukkumaan ja tuu vaikka vieraileen mun blogissa sitten kun oot vähän rauhottunu :D

   Poista
  5. Eli ne ei edes ollut samasta voi jumalauta mikä pelle oot :D:D:D

   Poista
  6. http://aijaa.com/0016610353321

   Ole hyvä :)!

   Poista
  7. Jee siinä on samoja iposoitteita! Muuta selvää tosta ei sitte saakaan

   Poista
  8. Ooks sä oikeesti noin tyhmä vai esitäks sä vaan :D? Ensin pyydät kuvaa todisteeks, sitten se ei kelpaakka? Ei hyvää päivää en jaksa tuhlata enään aikaani suhun, ymmärrä jo että jäit kiinni ja myönnä omat virhees!

   Poista
 12. mun mielestä sä oot veera kaunis <3 :)

  VastaaPoista
 13. :DDDDD ylihyvä toi miippa, luin sen kommenttisodan ensin vilman blogista ja vissiin se tulee viel tännekki aukoo :D:D hahaha saimpahan vähän ilta-luettavaa.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mekin vaan juteltiin Vilman kanssa facebookissa ja naurettiin :D

   Poista
 14. Oi kiitos paljon tää oli kiva yllätys! :)

  VastaaPoista
 15. thank youu soo much !
  korjaus vain, että oon päässy vasta peruskoulusta :-D ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomasin :D pitäs korjata se tosta tekstistä, mikäköhän ajatusvirhe mulla on tullu siinä kohti et luulin sua ylioppilaaks :D

   Poista
 16. Kiitos, piristi päivää ihanasti tämä! :)

  VastaaPoista