maanantai 18. kesäkuuta 2012

Toivepostaus: Lempisivuni!

Kuolen tylsyyteen, koska oon mahataudissa enkä pääse lähteen mihkään, joten päätin tehdä tälläsen esittelyn mun suosikki nettisivuista. Tätä oli joku anonyymi toivonut, joten päätin listata mun top 3 blogiinliittyvää sivustoa eli en listannu mitään Googlee tai Youtubee, vaan asioita mitä käytän yhdessä blogin kanssa.

PINTEREST
Pinterest on sivusto, johon rekisteröidytään saamalla kutsu joltain jäseneltä/ylläpitäjältä. Pinterestissä sinulla on tavallaan oma "muistitaulu" johon keräät sinua inspiroivia kuvia. Sivusto on aika samanlainen kun weheartit, mutta paljon monipuolisempia ja ehkä hieman monimutkaisempi käyttää. Itse käytän Pinterestiä tyylikkäiden asukokonaisuuksien tai sisustusunelmien löytämiseen. Todella hyvä sivusto, suosittelen!

MEMBERS
Members.com on tavaroiden outlet sivusto, jossa myydään esim huippusuunnittelijoiden kenkiä -70 % alennuksella. Toki mukana on myös ihan tavallisia merkkejä kuten Pieces tai Zara. Sivustolla saa ostettua myös elektroniikkaa kuten kännyköitä sun muita, kampanjasta riippuen. Kampanjoita tulee uusia päivittäin ja ne kestävät noin 4-7 päivää. Ainoa miinus sivustolla on se että rekistöröitymiskutsun saaminen saattaa kestää kauan ja tuotteet menevät _erittäin_ nopeasti. Muistan kun tonne tuli Nelly.fi sivuston tuotteet -70% aleen ja olin tunnin päästä kampanjan aukeamisesta tekemässä tilausta niin kaikki s-kokoiset vaatteet oli jo loppuunmyyty.

WEHEARTIT

We heart it tästä sivustosta tuskin täytyy selittääkkään enempää :D? Aina kun etsin ihania kuvia suuntaan tänne! Kuitenkin nyt kiinnostus on hieman siirtynyt tonne Pintrestin puolelle, koska sinne saa ihanasti kerättyä niitä kuvia :)


4 kommenttia:

 1. Pinterest kuullostaa tosi hyvälle, täytyykin käydä katsomassa! Members ja We♥it oli ennestään tuttuja, kovassa käytössä molemmat ;) Tämmöset teemapostaukset on kivoja, tee ihmeessä lisää!

  Käyppä heittää kommenttia,
  http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pinterest on ihana sitku sitä oppii käyttään, mun mielestä se on ehkä hieman monimutkanen alks :) Tuun kattoon sun blogis :)

   Poista
 2. Tää oli kyllä tosi kiva postaus! Ja vielä hyödyllinen :)

  VastaaPoista