perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tuotearvostelussa BC Oil Miracle

Mä oon nyt tän kevään käyttäny tota BC:n hoitoöljyy ja siitä on tullu yks mun vakkarituotteista. Varsinkin mulla on kuivat ja blondauksen rasittamat hiukset, tuntuu ettei mikää tuote tuo niihin eloa ja tee niitä terveen näköseks. Sit kokeilin Miracle öljyy ja olin oikeesti ihan hämmästyny kuin hyvältä mun kuivat latvat näytti! Tota ei tarvita kuin ihan pieni tippa ja se levitetään pyyhekuiviin/märkiin hiuksiin, älä missään nimessä laita öljyä liikaa tai muualle kuin latvoihin, koska muuten sulla on tuloksenan TODELLA rasvaisen näköiset hiukset, oikean määrän oppii arvioimaan ajan kuluessa ja tälläsiin mun pitusiin hiuksiin riittää toi ohjeessa mainittu helmenkokoinen määrä. Miracle oil on tullut myyntiin vasta tänä kesänä ja se on jo nyt saavuttanu suuren suosion. Öljy on tarkoitettu hennoille ja paljon käsitellyille hiuksille silottamaan hiuksen pintaa ja tekemään ne superkiiltäväksi! Hintakaan ei kirpaise sillä tuote maksaa n. 20 euroa ja mulla tätä on kulunut tammikuusta lähtien alle puoli pulloa, vaikka käytän tuotetta melkinpä päivittäin. 

Kertokaa mitkä on teidän vakiotuotteet :)?

15 kommenttia:

  1. Käytän itsekin tota :) ihan ok tuote, mutta tosiaan sen kanssa saa olla aika kohtuudessa ja jos ihan sormin levittää niin sitä on mun mielestä tosi vaikee saada käsistä irti, tai siis vaikka peseekin niin jää sellaseks oudon tuntuseks :D itse tykkään enemmän BC: Repair rescue sealed ends, eli ton näkönen pakkaus http://tinyurl.com/co9x4vu :) oon tykänny enemmän kun tosta oli miraclesta, koska tuoksuu paremmalle ja koostumus ei oo ihan niin öljynen, mutta kuitenkin tosi tehokas. Muistaakseni ostin ihan Forssan emotionista tarjouksella ja hintaa taisi olla 7-10 e :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis muuten voinu mainita miinukses just ton ettei se oikee lähe käsistä irti, harmi ku en muistanu kertoa. Mulla on ollu myös tota repair rescue juttuu, mut siitä mulle tuli joku allerginenreaktio nii en pystyny käytään :/

      Poista
  2. sulla on tosi kivan tuntunen blogi:-) ite en oo vielä kokeillu mitään hiusöljyjä, hoitosuihkeet on enemmänki mun juttu. ehkä pitäis koittaa!

    sakushine.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän kaiken maailman hoitosuihkeet ja öljyt et nää olis ees vähän paremmassa kunnossa :D!

      Poista
  3. Mistä kaupasta olet ostanut tuon ? vai menikö se kohta vain mulla ihan ohi :DD

    http://goodideasglowinthedark.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kampaamosta ostin mutta saa esim Sokokselta ja Emotionista :)

      Poista
  4. Mulla on tota kans! Ja ooon tykänny tosi paljon :D! Pakko viel sanoo et kun oltiin sellasilla hiusmessuilla (mistä ton ostin) se esittelijä laitto tota mun käsiin ihan niiku "käsirasvana", kun valitin et missä mun käsirasva on! :D En tiiä sitte et toimiiks se silleenki, mut kyl mun kuivii käsii ainaki helpotti! PS. Tosi ihana blogi sulla ja oot kaunis! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi myös hyvin käsien hoitajana, ku siinä on niin paljon sitä kosteuttavaa ja hoitavaa öljyy :)

      Poista
    2. ihania ja hyvälaatusia kuvia:)! ja nätti olett:)

      Poista
  5. Sun blogi on kyl hyvä ja oot nätti! (:

    VastaaPoista
  6. ihana ulkoasu ja oot kaunis! :) nennandmaija.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Oioi, kiva tää arvostelu! Mun on pitänykki ostaa tota mut on aina sit jääny:( Kiva blogi sulla muutenkin!

    http://vilmaellarosan.blogspot.fi/

    VastaaPoista